Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια, δεν έχω ύπνο σήμερα, τι κατάσταση είναι αυτή? Βασικά ψιλο αγχώνομαι όσο πλησιάει η μέρα! όχι μόνο για την γέννα να πάνε όλα καλά, αλλά και για το πως θα είναι η μικρή μου, να την δω, να την πάρω αγκαλιά και για το μετά αγχώνομαι!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν, αποφάσισα να γράψω τις ανησυχίες μου, γιατί πλέον αφορούν το γιατρό μου και πιστέψτε με δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μα μέλλουσα μαμά.

Έχω ΠΗΤ ημ/κή 17/11/2010

ΠΗΤ υπέρηχου 21/11/2010

1. Ο γιατρός μου ζητάει πρόκληση αρχικά 9 ή 11 Νοεμβρίου. Ο λόγος θολός, αναφέρεται το μέγεθος του μωρού.

2. Η προγραμματισμένη εξέταση 8/11/2010 από τον γιατρό μου αναβάλλεται επ' αόριστον (=δεν μου όρισε νέο ραντεβού). Αυτό που μου ανακοίνωσε είναι ότι θα με εξετάσει η μαία μου για τη θέση του μωρού στις 10 Νοεμβρίου. Οι ημερομηνίες πρόκλησης 9 ή 11 Νοεμβρ. παύουν να ισχύουν.

3. Εχτές με εξέτασε η μαία. Όπως και την πρώτη φορά δεν θεωρώ ότι έγινε απλή εξέταση αλλά ότι έγινε προσπάθεια ερεθισμού του τραχήλου ή κάτι τέτοιο. Ο λόγος ήταν ότι η δαχτυλοσκόπηση προχώρησε σε μεγάλο βάθος, με έντονη πίεση στο τέλος της διαδρομής (σε σημείο πόνου) με επανάληψη 3-4 φορές. Τελος πάντων αυτό είναι δικό μου, ίσως αυθαίρετο συμπέρασμα, αφού η διαβεβαίωση ήταν ότι ψάχνουμε να βρούμε τη θέση του μωρού. Το μωρό είναι ακόμα ψηλά.

4. Σε συνεννόηση με τον γιατρό η μαία μου ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία εισοδου στη κλινική η 14/11/2010. 10 το βράδυ. Για να μου βάλουν το γνωστό υπόθετο.

5. Επιστρέφω σπίτι. Κοιμάμαι, ξυπνάω τη νύχτα, πάω τουαλέτα και βλέπω στο χαρτί λιγο, ελάχιστο, αίμα κόκκινο.

Μου κόπηκαν τα ποδιά. Γιατί προφανώς στη πορεία της εξέτασης κάτι τραυματίστηκε. Γιατί; Ποιος ο λόγος; Τώρα έχω να φοβάμαι και μήπως πάθω καποια λοίμωξη.

ΤΕΣΠΑ το πρωί θα καλέσω τον γιατρό μου.

ΑΛΛΑ νιώθω περίεργα. Γιατί όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και έψαχνα το διαδίκτυο. Διαπίστωσα ότι στην περίπτωση μου δεν υφίσταται καμιά από τις ενδείξεις που επιβάλλει πρόκληση τοκετού νωρίτερα από την ΠΗΤ. Αντίθετα διαβάζω ότι όταν τα πράγματα βαίνουν καλώς ο τοκετός μπορεί να παραταθεί έως την εβδομάδα 42.

Βρε ΓΜΤ δεν θέλω να με βασανίζουν ερωτηματικά για τον γιατρο μου. Σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τον εμπιστεύθηκα με τυφλά μάτια γιατί το είχα ανάγκη για την ψυχική μου ηρεμία.

Τώρα όμως με τρώνε τα ερωτηματικά:

1. Γιατί να κάνουμε πρόκληση πριν τη ΠΗΤ όταν δεν υπάρχει κλινικός λόγος

2. Γιατί μου ανέβαλε την προγραμματισμένη εβδομαδιαία εξέταση σε στάδιο εγκυμοσύνης που από ότι ξέρω πρέπει να με εξετάζει κάθε βδομάδα.

Μέχρι να μιλήσω μαζί του θα σκάσω. Γιατί φοβάμαι οτι η ιστορία με την πρόκληση εξυπηρετεί δικούς του σκοπούς, που δεν έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη μου. Και βράζω στο ζουμί μου.

Αυτά. Για να σας πω τον πόνο μου. Σόρυ αν σας έπρηξα.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Καλημέρα! Ρε συ Ρέα η θέση του μωρού δεν φαίνεται με τη δαχτυλοσκόπηση... Πάντως όντως ασκούν αρκετή πίεση και πονάει αρκετά όταν γίνεται. Και το αιματάκι έπειτα είναι φυσιολογικό, συμβαίνει στις περισσότερες.

Όσο για τις απορίες που έχεις για το γιατρό και τις αποφάσεις του, η γνώμη μου είναι να του τις θέσεις ορθά κοφτά. Πού ξέρεις, ίσως να βγει κανένα λαυράκι για κάποιο συνέδριο κοντά στις ημερομηνίες σου.:rolleyes:

Σου εύχομαι τα καλύτερα και να έρθει σύντομα το μωράκι σου!:)

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ !!!!

Προς το παρόν είναι πολύ ησυχη τρώει και κοιμάται και μακάρι να μείνει έτσι !!!

Ο μικρός την βλέπει και την δείχνει φωνάζοντας την νινί :-D Προς το παρόν δεν έδειξε και κάτι το ιδιαίτερο γιατί δεν την βλέπει πολύ το πρωί λείπει σχολείο και μετά η μπέμπα τρώει και κοιμάται και δεν με βλέπει να την πολυκρατάω.

Τελικά την ονομάσαμε Κυβέλη !!! ;)

Εγώ είμαι πολύ καλά κάθε μέρα και καλύτερα! Ναι το τικεράκι με τα κιλά είναι πολύ καλή ιδέα εχω πολλά να χάσω ακόμα αλλά τα πάω καλά. Βασικά δεν προσέχω απλά τρώω σωστά επειδή θηλάζω !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

καλημερα σε ολες .

ρεα μου μην μου αγχωνεσαι επειδη οταν σε κανουν κολπικη στις πιο πολλες γυναικες εχουν λιγο αιματακι . δεν σε ενημερωσε ο γιατρος η η μαια?

καλα απο υπερηχο δεν μπορει ν σ πει αμα εχει εμπεδωθει η οχι .σορρυ και καλα με προκληση. εκτος αμα θελεις ν κανεις καισαρικη .εγω στην θεση σου θα περιμενα μεχρι 17 και μετα θ εκανα προκληση μεχρι τελευταια στιγμη ,πορει ν γυρησει . γιαυτο μην αγχωνεσαι

Διαφημίσεις

ρεα απο την εξεταση οταν ειδε αιμα μετα εγω πλημμυρισα....και γεννησα!βεβαια ειχα διαστολη 3 και τραχηλο σχεδον εξαλειμμενο,οταν με ιδε απο κατω ειχε λιγο αιμα στο χερι της και μεχρι να παω σπιτ ι ειχα γεμισει αιμα με κομματια σαν περιοδου,ενω μεχρι τοτε δενειχα τιποτα!εγω λεω ν απεριμενεις την πητ σου και εχει ςκαι 4 μερες περιθωριο,-στο εξωτερικο δινουν 2 εβδομαδες προθεσμια μετα την πητ-το μεγεθος του μωρου γιατι το θετει?εινει μεγαλο και δε χωραει?ρωτα πρωτα τη μαια και μετα το γιατρο σου,εκτος αν θες ν απαρις και μι ααλλη γνωμη καποιον γυναικολογο τη ςμαμας-αδερφης ξαδερφης σου?μελινα εμενα γιατο θηλασμο μου ειπε να αποφευγω νες καφε-επιτρεπεται γαλλικος ελληνικος,βοτανα με περιορισμο αλλα να μηνπινω μαυρο τσαι,να μην τρωω μπροκολο,κουνουπιδι,λαχανο κρεμμυδι!και οχι βαρια φαγητα1εγω ουτως η αλλως εχω αδυναμια στις σουπες...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ρεα εγω απο την 2η εβδομαδα λογω συσπασεων με εβλεπε καθε εβδομαδα με καρδιοτοκοραφο και μ ευπερηχο!αλλιως απο την 36η εβδομαδα σε παρακολουθουν κανονικα εβδομαδιαια!και χωρις χρηματα εμενα!κοριτσι ατι ν απω,πραγματικα 1000 ευχαριστω στο γιατρο μου και τη μαια εκαναν εκπληκτικη δουλεια και παο χρηματα και απο συνεργασια και οτι ηθελα επειαρνα τηλ και παντα προσχαροι και φιλικοι και πηγα τυχαια δνετους ηξερα!τι ναπ ω,μακαρι ολε ςνα βολευτειτε με γιατρο γιατι δενυπαρχει πιο σημαντικο πραγμα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ποπακι 38+3 λες κι εσυ 38+5να γεννησεις????η μικρη πολυ καλα μονο 6-9 το απογευμα ειναι ανησυχη οπως ολα τ αμωρα,δενκλαιει αλλα κουνιεται σαν κουρδιστη,ολη μερα ετρωει-κοιμαται πολυ ησυχο μωρο φτου φτου να συνεχισει ετσι!!!εχει βαρυνει εντωμεταξυ και οταν θηλαζω κανω κι αλλα πραγματα,μαγειρευω,κατουραω,ντυνομαι,αχαχα προσαρμοζομαστε και σκεψου οτι εχω και βοηθεια,ερχεται ηπεθερα μου να περναει την ωρα της χηρα ειναι και με βοηθαει η γυναικα,οτουλαχιστον το μαγειρεμα που δεν το μπορω καθολου οχι να το κανω αλλ ανα προγραμματισω τι θα φαμε...οκ απλα ειναι πολλε ςοι ωρε πςου καθεται ερχεται 11-4 και μονο που νιωθω αλλον ανθρωπο σπιτι με πιανει εκνευρισμος,η μανα μου δουλεθυει σαν το σκυλι-οικογ. επιχειρηση απι τηνπευρα του θειου μου...ξες τι τα κανεις και μονη σαου αν ζοριστεις εγω δενκοι9μαμαι τη μερα την πεφτω κατα τις 11 η μικρη ξτπναει 1-2 θηλαζει καμια ωρα, μετα ξανα 5-6 αλλημια ωρα και μετα κατατ ις 9-10 αλλημια ωρα,οσο κοιμαμαι σε αυτα ατα μεσοδιαστηματα,μετα δνεμπορω,μπορω να κανω καποια πραγματα μονη αλλα θελει κι αυτη να βοηθησει,και εγω το μωρο το αφηνω ν ακλαψει κανονικα για να την παρω δε θελω με το κιχ να την παιρνουν αγκαλαι ακι εχουμε μαχη αλλα θα την κερδισω!!!αχαχα ειναι πολυ καλη και θελει να περναει την ωρα της οκ υπομονη...μετα θ ατην παιρνω στη δουλεια οσο μπορω,εχω ενα δωματιακι μ εδικομου μπανιο εκει...αλλα πρεεπι να συνηθιοσω παλι το αμαξι για να εχω ελευθερια κινησεων η δουλει αμου ειναι μακρια...30 χλμ απο το σπιτι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χαιρωμαι που εχεις βοηθεια .και ειναι ησυχη καιζωηρουλα η μικρη . μπραβω στην πεθερα σου . εγω μολις γεννησω θ παω στην μανα μ . θα κατσω 3 εβδομαδες και μετα θ γυρησω σπιτι ισα ισα να μαθω τ βασικα . αν και ν αλαζω ενα μωρακι και ν τ ταισω ξερω . ν το θυλασω και ν τ κανω μπανιο αυτα δεν ξερω μολις τ μαθω θ γυρησω στον αντρουλη μ . απο τ σοι τ αντρα μ αμφιβαλω αμα θα εχω βοηθεια αλλα και δεν θελω για ν μ τ κοπανανε μετα μπροτσ ν μλειπει θ τ καταφερω μονη μ . δυστηχως η μητερα μ μενει μκαρια κ εινι καπωςδυσκολο ν παηγαινοερχεται .

αλλα δοξα τ θεο εχω την ξαδερφη μ κοντα κ μ δινεικουραγιο αυτο εστω

καλημέρα κούκλες!

ρέα μου και εγώ περίεργα τα ακούω τα πράγματα.το βασικότερο είναι γιατί να σου κάνει πρόκληση αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας δικό σου ή του μωρου και αφού δεν πέρασες την ΠΗΤ σου.πόσο είναι πια αυτό το μωράκι πάνω από 4 κιλά?!!!και πάλι για 3 μέρες πόσο θα προλάβει να μεγαλώσει?!!!

το αιματάκι δεν είναι τίποτα.μπορεί να το δείς και από ένα απλό τέστ παπανικολάου.αυτό είναι φυσιολογικό.από την άλλη η κολπική εξέταση ελέγχει την ωριμότητα του τραχήλου,δηλαδή αν είναι μαλακός και αν έχει διαστολή και όχι την θέση του παιδιού.όλα τα υπόλοιπα(κατα προσέγγιση βάρος εμβρύου,θέση κεφαλική ή ισχιακή,και βαθμός εμπέδωσης στην πύελο) γίνονται όλα με εξωτερική ψηλάφιση της μήτρας από τα κοιλιακά τοιχώματα.με λίγα λόγια ολα τα άλλα είναι μλκιες.

η γνώμη μου είναι να μιλήσεις με τον γιατρό σου για όλα αυτά το συντομότερο δυνατον προκειμένου να ηρεμήσεις.ξεκαθάρισέ του ότι επιθυμέις φυσιολογικό τοκετό και συζητήστε το θέμα γιατί σου προτείνει πρόκληση.αν δείς οτι οι απαντήσεις του δεν σε καλύπτουν και κάπου μπάζουν νερά,μην διστάσεις να του ζητήσεις την γνώμη του γραπτώς!θα το σκεφτεί 2 φορες μετά για αυτά που θα σου πεί.

ελπίζω να βγάλεις άκρη για να μη βασανίζεσαι άλλο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...