Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εμένα να δείτε πως φοβάμαι την γέννα!!!!!!!!!:shock: Ποπάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!! όσο σκεύτομαι οτι απο εκεί κάτω θα βγεί ολόκληρο μωράκι τρελένομαι!!!!! Απο μόνη μου είχα ζητήσει απο τον γιατρό να γεννήσω με καισσαρική για να μην νιώθω τίποτα! Για το μετά δεν με πολυνοιάζει!!!! Νομίζω οτι απο το άγχος μου και τον φόβο μου δεν θα είμαι συνεργάσιμη εκείνη την ώρα και θα κουράσω και τους υπόλοιπους!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κανωνησε να εισαι συνεργασιμη ηρεμησε παρε βαθιες αναπνοες οπως μας διδαξε η δημητρα και ολα θ πανε καλα .. εγω φυσιολογικα θελω ν γεννησω η καισαρικη μ τρομαξε πιο πολυ

κανωνησε να εισαι συνεργασιμη ηρεμησε παρε βαθιες αναπνοες οπως μας διδαξε η δημητρα και ολα θ πανε καλα .. εγω φυσιολογικα θελω ν γεννησω η καισαρικη μ τρομαξε πιο πολυ

ποπακι προβες προβες τις ανασουλες:P καισαρικη ουτε εγω θα εκανα εκτος αν υπηρχε λογος φυσικα.η αισθηση που εχεις μετα τη γεννα ειναι απλα τελεια.δε θα ηθελα να μου την χαλασει ουτε καθετηρας ουτε σωληνακια ουτε οροι ουτε πονοι.μονο εγω και το νινι μου να ειμαστε:P φυσικα ειναι προσωπικη μου αποψη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

τίποτα δεν ειναι κούκλες μετά το ξεχνάτε. Εκείνη την ώρα είσαι στον κόσμο σου.11 μόνο τη μαία ακούς....μη μασατε μόλις τα πάρετε αγκαλιά ξεχνοίονυγι όλα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εμένα πιο πολύ μου κάνει εντύπωση η γέννα παρα η καισαρική.ίσως γιατί τις έχω συνηθίσει.εχω κάνει σε όλα τα ζώα εκτός από ιπποειδή.ακριβώς με τον ίδιο τρόπο την κάνουμε και εμεις απλά σε διαφορετικό σημείο και κάνουμε κάθετη τομή,όχι οριζόντια λόγω των μαστών!

αχ κοριτσια θελω ν σκοτωσω ατομο πραγματικα . δηλαδη μερικοι ανθρωποι δεν σεβοντε τπτ . σε θαβουν σε κανουν την καλοι και απαιτουν μετα ε οχι . μπορει να ειμαι 23 χρονων αλλα εχω μαθει να σεβομαι τους ανθρωπους και ν ειμαι ειλικρηνεις . αλλα μερικοι σε φτανουν στο ΑΜΗΝ.

Διαφημίσεις

το δικο μου μπεμπε ειναι καλουλι.μαμ κακα νανι προς το παρων.απο γκρινια τιποτα ακομα.ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!τρωει καθε 3.5 ωρες και το βραδυ την ταιζω στις 00.30 και μετα ξυπναει στις 6.00 το πρωι τρωει και ξανακοιμαται!

Αχ δημητρα μου σε ζηλευω κι εμενα ησυχος ειναι δεν μπορω να πω αλλα ακομα εχουμε ενα προβλημα με τον θηλασμο τρωει καθε δυο ωρες κανουμε 1 ωρα περιπου να φαμε, εχουμε δυσκολια στο ρεψιμο και συχνα κανουμε γουλιτσες πολυ συχνα ακομα κι αν εχουμε ρευτει ή κι αν εχουμε φαει καμια ωρα πριν βγαζουμε γαλατακι κι απο τη μυτη, ασε το αλλο απο εμβρυο το ελεγα εγω πολυ λοξυγγα, 3 φορες την ημερα αφου στεναχωριεμαι ρε κοριτσια, υποφερει το μωρο μου. Τωρα κοιμομαστε αλλα σε λιγο θα ξυπνησουμε ειναι η ωρα μας. Το σαββατο θα ερθει ο παιδιατρος να τον δει παλι και να το ζυγισει να δουμε πως παμε κι απο βαρος. Εχω και απορια μηπως τελικα δεν χορταινει με το γαλα μου και πρεπει να δουμε το συμπληρωμα? Να σας ρωτησω κατι τωρα που θηλαζεται σας εχουν πει τι να τρωτε και τι οχι ?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αχ δημητρα μου σε ζηλευω κι εμενα ησυχος ειναι δεν μπορω να πω αλλα ακομα εχουμε ενα προβλημα με τον θηλασμο τρωει καθε δυο ωρες κανουμε 1 ωρα περιπου να φαμε, εχουμε δυσκολια στο ρεψιμο και συχνα κανουμε γουλιτσες πολυ συχνα ακομα κι αν εχουμε ρευτει ή κι αν εχουμε φαει καμια ωρα πριν βγαζουμε γαλατακι κι απο τη μυτη, ασε το αλλο απο εμβρυο το ελεγα εγω πολυ λοξυγγα, 3 φορες την ημερα αφου στεναχωριεμαι ρε κοριτσια, υποφερει το μωρο μου. Τωρα κοιμομαστε αλλα σε λιγο θα ξυπνησουμε ειναι η ωρα μας. Το σαββατο θα ερθει ο παιδιατρος να τον δει παλι και να το ζυγισει να δουμε πως παμε κι απο βαρος. Εχω και απορια μηπως τελικα δεν χορταινει με το γαλα μου και πρεπει να δουμε το συμπληρωμα? Να σας ρωτησω κατι τωρα που θηλαζεται σας εχουν πει τι να τρωτε και τι οχι ?

ψαξε μηπως το μωρο εχει ΓΟΠ επειδη λες οτι κανει συνεχεια γουλιτσες.ειναι φυσικο να θελει στηθος συνεχεια μεχρι 2 μηνων αν θηλαζεις αποκλειστικα.εγω θηλαζω αλλα δεινω καπακι συμπληρωμα γιατι με αλλα 2 παιδια δεν εχω πραγματικα χρονο να το εχω στο βυζι συνεχεια μερα νυχτα.δεν εχω κ βοηθεια απο πουθενα κ ο αντρας μου 12 ωρες στη δουλεια .καποιος πρεπει να κοιταξει κ τα αλλα 2:neutral: ειναι απολυτα φυσικο να θηλαζει συνεχεια τους πρωτους 2 μηνες.το γαλα σου ειναι αυτο που πρεπει να ειναι.

αν μεχρι 20 ημερων κανει 3 φορες τουλαχιστον κακα κ βρεχει πανω απο 6 πανες τοτε μια χαρα του φτανει το γαλα.τα μωρα που θηλαζουν αποκλειστηκα μετα τις 20 μερες ισως αραιωσουν τα κακα.πχ μερα παρα μερα η αννα 5 μερες η ανα 7 μερες,αλλα αν θηλαζει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑ δε το ενοχλει.

τα κακα του τι χρωμα ειναι?κανονικα ειναι μουσταρδι με κοκκους,αν ειναι πρασινα τοτε εχεις υπερπαραγωγη κ πρεπει να δινεις 2 φορες το ιδιο στηθος για να το ρυθμισεις.

Holy Diver

εγω απο τι ξερω οταν θυλαζεις . πρεπει να τρως σουπες για να σου κατεβει το γαλα . ετσι μ ειπε η μανουλα μου . και ενα ποτηρι γαλα με μελι και αυτο κανει δουλεια

σουπες κ υγρα θελει.μπολικο νερο κ τσαι χαμομηλι μελισσοχορτο 3-4 φλ την μερα χυμοι μηλο μπανανα οχι τιποτε αλλο.

γαλακτοκομικα καλυτερα οχι γιατι συνηθως προκαλουν κολικους.οχι παντα αλλα ειναι οι κυριοι ενοχοι κολικων.αποφευγεις κρεμμυδια μπαχαρικα κ πρασινα οπως κ οσπρια

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...