Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οποια θελει το βλεπει δεν ειναι υποχρεωτικο .

το πρωτο ειναι φυσιολογικος τοκετος

και το δευτερο καισαρικη

1 http://www.youtube.com/watch?v=xPVbkOK__-k&feature=related

2 http://www.youtube.com/watch?v=bqacZ_vjixE

δημητρα σοκ επαθα . και γιατι δεν κανει ν το πιασουν ? στο νερο δεν ειναι επικινδυνο? εισαι μεσα στο νερο ? δεν παθαινει τπτ το μωρο μεχρι ν βγει το σωμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

απο οτι βλέπω όλες εδώ είμαστε φουσκωτές-φουσκωτές!

πραγματικά διαβάζω και ακούω διάφορα πράγματα οτι τα αγόρια ή τα κορίτσια αργούν,οτι τα πρώτα πέρνουν όλο το μήνα,οτι πρέπει να περπατάς και να κινείσαι για να γεννήσεις πιο εύκολα και γενικά διάφορες θεωρείες.στο τέλος το πήρα απόφαση οτι το κάθε μωρό είναι διαφορετικό και δεν παίζουν κάποιο ρόλο όλα αυτά,όταν αποφασίσει να βγεί,θα βγεί,δεν πανα λέμε εμείς...αρα υπομονή και όταν αποφασίσει θα έρθει!

εγώ με τόσες δουλειές που κάνω έπρεπε να είχα γεννήσει 10 φορές μέχρι τώρα αλλά τίποτα!η δε μαμά μου ήταν 7 μήνες στο κρεβάτι(ούτε τουαλέτα δεν πήγαινε)και με γέννησε 20 μέρες νωρίτερα.

όσο για τις γιαγιάδες μας(συγνώμη που δεν θυμάμαι ποιά ρώτησε...)αυτές ούτε ήξεραν πότε θα γεννούσαν, ούτε υπέρηχους είχαν ούτε τίποτα δεν ήξεραν.άρα δεν υπήρχε άγχος.τώρα κάνεις την αυχενική διαφάνεια και σου λέει με ακρίβεια ημέρας! η γιατρός μου είπε όσο πιο πολλά γνωρίζεις τόσο πιο πολύ αγχώνεσαι!και πιστεύω έχει απόλυτο δίκιο.

πόπη θέλω και εγώ να δώ το βιντεάκι!

οποια θελει το βλεπει δεν ειναι υποχρεωτικο .

το πρωτο ειναι φυσιολογικος τοκετος

και το δευτερο καισαρικη

1 http://www.youtube.com/watch?v=xPVbkOK__-k&feature=related

2 http://www.youtube.com/watch?v=bqacZ_vjixE

δημητρα σοκ επαθα . και γιατι δεν κανει ν το πιασουν ? στο νερο δεν ειναι επικινδυνο? εισαι μεσα στο νερο ? δεν παθαινει τπτ το μωρο μεχρι ν βγει το σωμα?

δε μπορεσαν να το πιασουν γιατι θα επρεπε να μπουν κ αυτες μεσα:tongue: οχι δεν ειναι επικυνδινο γιατι και το μωρο μεσα μας μεσα σε νερο ζει.δεν παθαινει τιποτα το μωρο μεχρι να βγει και το σωμα.το μωρο δεν αναπνεει απο τη μυτη.αναπνεει μεσω του ομφαλιου λωρου με τον οποιο εξακολουθει να ειναι συνδεδεμενο μεχρι να βγει ολοκληρο και να του το κοψουν!αν ριξεις ενα νεογεννητο στο νερο θα μπορεσει να κολυμπησει.τα μωρα μεχρι 6 μηνων εχουν το ενστικτο να κολυμπουν μονα τους!

καλα οκ δεν ειναι και κακλαμανακιδες αλλα ξερουν ποιες κινησεις πρεπει να κανουν εντελως απο ενστικτο

Holy Diver

popaki εκεινη την ωρα δε θα το σκεφτεσαι καν,μην αγχωνεσαι ολα σουπερ θ απανε,εκεινη την ωρα ενστικτωδως θ ασπρωχνεις και δε θα σε νοιαζει τιποτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

πες τα και εσυ ρε κισακι γιατι τζαμπα το αναστατωσαν το κοριτσακι!τετοιοι ''καλοθελητες'' πολυ με νευριαζουν.

ποπακι η φιλη σου εχει παιδι?αν οχι πες της να μπει να κανει καμια εγγραφη εδω περα και θα της στειλω εγω σε πμ κατι βιντεακια ''πηραγμενα'' που θα κανει παιδι σε 50 χρονια:twisted: αχ πολυ τσατιστικα παρα πολυ!και εχω και τις επιλοχειες ορμονες μου!:twisted:

Holy Diver

γμτ εγραψα 2 φορες το ίδιο μήνυμα και κάτι πάτησα και διαγράφηκε!

#$%^#$%%!!!!

συνοπτικά:ποπη μου έχουν δίκιο τα κορίτσια.η στάση είναι λίγο περίεργη...στην Ελλάδα όμως σπάνια την χρησιμοποιούν.συνήθως είσαι ημιξαπλωμένη με πολλά μαξιλάρια και τα πόδια τα ανοίγεις μόνη σου όπως σε βολέυει.μόνο αν η μητέρα δεν πολυσυνεργάζεται τα βάζουν εκεί ψηλα!

εχει 3 παιδια . ενταξει ηρεμησα .αλλαοσο πλησιαζουν η μερες τοσο πιο πολυ φοβαμαι ειμαι και φοβητσιαρα καλε

αντε καλέ εδώ γέννησαν άσχετες και άσχετες τόσες χιλιάδες χρόνια εμείς που γνωρίζουμε και πόσα πράγματα δεν θα τα καταφέρουμε?όλα καλά θα πάνε να δείς!

πρεπει ν ξερεις ν κανεις σπαγκατο για να τα ανηξεις τοσο πολυ . πωπωππωπωπω τιν πεις

η ξανθη δεν μπηκε λετε να γεννησε?

η νικχ ειπαμε μαζι θα γεννησουμε . κακομοιρα μ κανωνησε ν γεννησεις πιο νωρις σε φαγα .

Διαφημίσεις

το δικο μου μπεμπε ειναι καλουλι.μαμ κακα νανι προς το παρων.απο γκρινια τιποτα ακομα.ελπιζω να συνεχισουμε ετσι!τρωει καθε 3.5 ωρες και το βραδυ την ταιζω στις 00.30 και μετα ξυπναει στις 6.00 το πρωι τρωει και ξανακοιμαται!

Holy Diver

δημητρα μια χαρα σε βρισκω αλλα ενταξει εσυ εχεις καιπειρα αποπισω μεγαλωσες 2 παιδια και ειδη για τριτο . καιεμενα αμα κανει μαμ κακα και νανι θα ειμαι σουπερ αλλα οτι κα ν ειναι ασ βγει επιτελους χιχιχιχιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...