Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια επαθα ενα ψιλοσσοκ δεν θελω ν γεννησωμε εστηλε μια φιλη ενα βιντεο πως βγενει το μωρο και επαθα ενα σοκ ασ καθηστερηση απαππαπαπαπαπ τα επεξα τωρα

πολυ φιλη η φιλη σου:evil: αμα ηθελες πες της θα εψαχνα μονη μου να βρω βιντεο.ποπο πολυ νευριαζω με τετοια.:evil: νομιζει οτι ειναι εξυπνη τωρα?μη της πεις οτι φοβηθηκες γιατι αυτο θελει.τα ξερω εγω αυτα...τα εχω περασει!

ακου ποπακι εισαι φτιαγμενη γιαυτο που μπορεις να αντεξεις.δεν εχω τιποτε παραπανω εγω απο εσενα που εκανα 3 γεννες με φυσικους τοκετους χωρις φαρμακα χωρις τιποτα.μπορεις να ζητησεις κ επισκληριδιο φυσικα.στην ελλαδα το κανουν πολυ πιο ευκολα.εγω και αυτη τη φορα που ειχα 4 ωρες γεννα ζητουσα επισκληριδιο κ μου ελεγαν ''εκανες τα πρωτα 2 παιδια χωρις ενεση,δε σου χρειαζεται''

μη φοβασαι ποπακι και μη της το πεις της φιλεναδας σου γιατι να ξερεις οτι θα χαρει!:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για να μην τ βγαλω κικλικα και σοκαρο καποιες που μπορει ν μην θελουν οποια θελαι ασ μ πει ν τ στηλω σε πμ .

ναι ποπακι στειλτο σε μενα να σου πω ποσο ρεαλιστικο ειναι:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χαχα ποπακι να σου πω.ετσι ακριβως ειναι ο φυσικος τοκετος οπως το δειχνει.απο κατω (στο πιπι σου εννοω) δεν πονας ΚΑΘΟΛΟΥ.οποτε μη σε φοβιζει αυτο.ολο ο πονος ειναι στις συσπασεις.οποτε το περασεις δε το περασεις αυτο με το κεφαλι που ειδες...ο πονος ειναι ιδιος!αλλα ειδες τι καλα βγηκε?μπλουπ!και μετα σταματανε ΟΛΑ.δεν νιωθεις πλεον τιποτα.

αυτο που με σοκαρε εμενα ειναι το βιντεο της καισαρικης που εστειλες.αυτο πραγματικα δε θα ηθελα να το ζησω ποτε:confused:

οκ δε θες επισκληριδιο.εσενα φυσικα ειναι επιλογη σου.σαν μαμα 3 παιδιων που δεν εκανε επισκληριδιο σου λεω πως τωρα ειμαι πολυ υπερηφανη που τα καταφερα εντελως μονη μου.χωρις φαρμακα.ασχετα που ηθελα επισκληριδιο εκεινη την ωρα:tongue:

ξεσοκαρισου λοιπον και ετοιμασου να ζησεις την μοναδικη εμπειρια που πραγματικα αξιζει στη ζωη σου.να γινεις μαμα:-P να ξερες μονο ποσες γυναικες θα θελαν να ειναι στη θεση σου .να ξερεις πως και εσυ και εγω και ολες μας ειμαστε απο τις τυχερες που τους δωθηκε αυτο το δωρο.να γινουμε μαμαδες.

υπαρχουν γυναικες που το προσπαθουν χρονια και εχουν χαλασει τα νιατα και τις περιουσιες τους για να νιωσουν ενα μωρο μεσα τους και για να το φερουν στον κοσμο.και καποιες δε το καταφεραν ποτε.

γιαυτο σου λεω.βγαλε απο μεσα σου το σοκ.να λες απλα ''ειμαι τυχερη!'΄

και να ξερεις μετα τη γεννα με το που βγει το μωρο δε πονας καθολου πλεον.σε 1 δευτερολεπτο εχουν τελειωσει ολα.μπορεις να περπατησεις αμεσως.να σηκωθεις να κανεις μπανιο να παρεις το μωρο σου αγκαλια.τα παντα.μονο σεξ δε μπορεις να κανεις :tongue::tongue:

Holy Diver

δημητρα δεν μπορω σοκαριστηκα κλαιω και δεν λεω ν σταματησω σοκαριστικα πολυ . τοσο πολυ ανηχτα τα ποδια ελεος και ειδκα το πως βγηκε σοκαριστικα τελειος . στην καισαρικη αλλο σοκ αλλα γελασα π το βγαλανε με το κωλο αυτο μ αρεσε .

Διαφημίσεις

δημητρα δεν μπορω σοκαριστηκα κλαιω και δεν λεω ν σταματησω σοκαριστικα πολυ . τοσο πολυ ανηχτα τα ποδια ελεος και ειδκα το πως βγηκε σοκαριστικα τελειος . στην καισαρικη αλλο σοκ αλλα γελασα π το βγαλανε με το κωλο αυτο μ αρεσε .

συνελθε ποπακι....!υπαρχουν διαφορες στασεις γεννας.εμενα δε μου εβαλαν τα ποδια ετσι:shock: τα ειχα μονη μου δηλαδη σε ημικαθιστη θεση καπως ανοιχτα.δε μου τα εβαλαν σε καρεκλα!καλα το τριτο το εκανα στο νερο ετσι κιαλλιως αλλα στα αλλα 2 οχι! μη κλαις ρε κοριτσακι μου δεν ειναι οπως το σκεφτεσαι!πραγματικα εκεινη τη στιγμη ουτε καταλαβαινεις το τι γινεται!σοβαρα σου μιλαω...!εγω να φανταστεις ουτε καν θυμαμαι τι ελεγα .ο αντρας μου μου τα ελεγε μετα.αυτη τη φορα μου ειπε οτι του ειπα ''σκασε'':shock::tongue: δε το θυμομουν αληθεια:rolleyes: ο οργανισμο σου μπλοκαρει τα παντα.δεν νιωθεις τιποτε αλλο εκτος απο τις συσπασεις.δε πονας πουθενα αλλου.βρε χαζουλι τοσο πολυ σε σοκαραν τα ανοιχτα ποδια?ασε το πως βγηκε.εκει ειναι το καλυτερο σημειο.γιατι με το που βγαινει σου ειπα σταματανε ΟΛΑ.

Holy Diver

αχχαχαχχα τωρα ηρεμησα ακου εκει σκασε αει στο καλο με εκανες κ γελασα . εστηλα το βιντεο και στην ελενη αλλα ουτεφωνη ουτε ακροαση.

ααααααα για πες μας την εμπειρια στο νερο πως ειναι?

αχ κοριτσια ο χρονος ειναι πολυ περιορισμενος οταν δεν εχεις βοηθεια, τωρα που κοιμαται ο μπεμπης ειπα να δω τι κανετε...

εγω με τον αντρα μου τα καναμε ολα πολυ γρηγορα, κεραυνοβολος βλεπετε, φεβρουαριο γνωριστηκαμε, δεκεμβρη αρραβωνιαστικαμε και 1η μαιου παντρευτηκαμε, η εγκυμοσυνη δεν ηταν προγραμματισμενη αλλα ήταν καλοδεχουμενη.

Ποπακι κι εγω θα ηθελα να δω τα βιντεο ευχαριστω, και μη φρικαρεις συμφωνω με τη δημητρα οπως και να εχει εκεινη τη στιγμη εισαι λιγο μουδιασμενη και δεν ξερεις πως να αντιδρασεις οταν ομως θα κρατας το μωρο σου αγκαλια δεν θα θυμασαι τιποτα γιαυτο μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε θα δεις.

παντως κι εγω καπνιζα πριν μεινω εγκυος κι οταν εμαθα για την εγκυμοσυνη το εκοψα μαχαιρι, μεχρι στιγμης δεν το εχω ξαναρχισει και ουτε θελω, βεβαια υπαρχουν στιγμες που ζηλευω ενα τσιγαρακι αλλα κραταω χαρακτηρα λεω να μην το ξαναρχισω μιας που το εκοψα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

αχχαχαχχα τωρα ηρεμησα ακου εκει σκασε αει στο καλο με εκανες κ γελασα . εστηλα το βιντεο και στην ελενη αλλα ουτεφωνη ουτε ακροαση.

ααααααα για πες μας την εμπειρια στο νερο πως ειναι?

προσωπικα για μενα παντα μιλωντας...ειναι χειροτερα στο νερο!δε ξερω γιατι λενε οτι ειναι καλυτερα εκει!οπως δειχνει και στο βιντεο που ειδες ποπακι...μολις βγει το κεφαλι ο γιατρος η η μαια τραβαει το μωρο βοηθωντας ετσι να βγει πιο ευκολα!αυτο εγινε στα πρωτα 2 παιδια.αυτη τη φορα δε με ακουμπησαν καν!το εβγαλα εντελως μονη μου ακουγωντας μονο ποτε επρεπε να σπρωξω.βγηκε το κεφαλι και μετα επρεπε να σπρωξω παλι για να βγει και το σωμα.δε μου την τραβηξανε.καθοταν 2 μαιες και μια γιατρος και με κοιτουσαν σαν χανοι και μου ελεγαν ''σπρωξε'' :mad: προφανως δε γινοταν να μου το τραβηξουν αφου εγω ημουν μεσα στο νερο!

Holy Diver

α ναι του ειπα σκασε γιατι μου ελεγε κ αυτος ''σπρωξε'' ετσι μου ειπε.και γυρναω λεει μια και του φωναζω ''σκασεεεε'':shock: του τα εσουρα και στα αλλα 2 παιδια.κατι λιγα θυμαμαι απο την κορη μου τη μεγαλη που του ελεγα ΄΄φερε νεροοο γιατι κανεις μια ωρα αντε κουνησου νερο θελω''και μολις μου εδινε το ποτηρι του ελεγα ''παρτο παρτο δε το θελω ποναω τωρα'':twisted::twisted::twisted: γενικα τον τυρανισα και τις 3 φορες.αλλα ας τυρανιστουν λιγο κ αυτοι .

:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...