Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

EMEIW EIMASTE MAZI POLLA χρονια,απο το 1995 τραβιομαστε αλλα αχωρστοι ειμαστε απο το 1998,συζησαμε εδωκαι 4 χρονια,σκεφτομαστανγια γαμο αλλα δεν το αποφασιζαμε,ε και λεω δενκανουμε κανενα παιδακι πριν τα 30 μου....τουαχιστον?εμεινα το φεβρουαριο ,μαιο παντρευτηκαμε μ επολιτικο να γλυτωσουμε τις διαδικασιας αναγωρισης και μαλλον γαμο-βαφτιση μαζι,παντως ρε κοριτσια θεωρω οτι ειμαστε απο του ςτυχερου ςπου καναμε παιδι φυσιολογικα,πολυς κοσμος προσπαθει....χαμος γινεται...

Μπράβο βρε Κισάκι, κάπως έτσι και μεις! Από το '99... Αχώριστοι!

Ξεκινήσαμε συγκατοίκηση δώ και 6 χρόνια.

Παντρευτήκαμε πέρυσι το Νοεμβρη, σε πολύ στενό κύκλο. Μόνο πολύ στενοί συγγενείς και κολλητοί φίλοι. 35 άτομα μαζί με εμάς....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

αχ τι καλα ρεα μου!!!!λιγοι και καλοι!εγω μονο στον πολιτικο ειμασταν 30!!!αχαχαχα!τι να κανω μονο το σοι μου ειμαστε 10-15 αχωριστοι...ο δικος μου φρικαρει αλλα τι ν καανουμμε,,1ολο ι μαζι μεγαλωσαμε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

koritsia moxito mmmm kai ena tsiggaro pw pw mou exoun leipsei ola auta i alitheia einai ego ekopsa entelws to tsiggaro alla ena tha to thelw meta na pw pws ola pigan kala kai na xalafrwsw kai ena pagwmeno frape ego oute kafe pinw kanenan elliniko pou kai pou mono kai auto twra sto telos!!!! kai emeis politiko kaname kai stis 14 maiou einai o gamos mou kai i baftisi tis mikroulas mou prwta o theos mazi!!!!:D:D:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

eyxaristv poly frosaki!εγω 19 μαιου παντρευτηκα και ειπαμε βαφτιση κα ιγαμο στα γενεθλια μου 29 μαιου....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

και μενα ξεκινησαν η συσπασεις . αλλα μια 6 λεπτα μια 5 μια 10 δεν ξερω γιατι πανε αναποδα εμενα . η νοσοκομα μ ειπε μολις γινουν 3λεπτα για τις εποενες 2 ωρες τοτε ν παω στο νοσοκομειο

οι συσπασεις σου ειναι ακαθοριστου χρονου.για να ειναι γεννας πρεπει να ειναι στανταρ ανα 5 λεπτα η ανα 10 η ανα 3.

ουτε εμενα κουνιεται πολυ παρα μ παρα πολυ λιγο ..γιατι παιζει ρολο αμα κουνιεται η οχι .?

ναι αν ειναι ακινητο το μωρο και εχεις συσπασεις εισαι πολυ κοντα στη γεννα.λιγες ωρες:tongue:

το τσιγαρο ειναι ακομη χειροτερο στο θηλασμο!!!!!το νου σου!!!!ουτε μυρωδια δενπρεπει να παιρνει το μωρο,ο παιδιατρος ειναι καθετος!ακομη και οι μπαμπαδεςμετα ρτο τσιγαρο-εννοειται στο μπαλκονι-μπανιο πατοκορφα μετα,αν εχει προδοαθεση να αρρωστησει το μωρο αρρωσταινει στανταρ με τη μυρωδια ακομη του τσιγαρου!στην εγκυμοσυνη ο πλακουντας φιλτραρει καποιες ουσιες,στο θηλασμο το μωρο τ απαιρνει ολα οπως τα τρως!!!!

κισακι πιπερι.μη μπερδευεις τις κοπελες.στην εγκυμοσυνη οταν καπνιζεις η νικοτινη σε 1 δευτερολεπτο περναει στο αιμα του μωρου.δε φιλτραρεται τιποτα.οσο για τον θηλασμο να ξερεις οτι το χειροτερο μητρικο γαλα ειναι καλυτερο απο την καλυτερη ποιοτητας σκονη.φυσικα δε λεμε να θηλαζεις κ να κανεις και 30 τσιγαρα την ημερα.αλλο 20 κ αλλο 4-5.και φυσικα καλυτερα να καπνιζεις αμεσως μολις θηλασεις ωστε μεχρι τον επομενο θηλασμο να εχει φυγει η νικοτινη απο το αιμα σου.χρειαζεται μιση ωρα περιπου για να φυγει απο τον οργανισμο.φυσικα το καλυτερο ειναι να μη καπνιζει καθολου αλλα ειπαμε.οποια καπνιζει δε σημαινει πως πρεπει να κοψει το θηλασμο.αυτο ειναι παραπλανηση και μυθος.αν καπνιζει και δινει σκονη τοτε δε προστατευει το παιδι της απο ασθμα.ενω ο θηλασμο αποδεδειγμενα πλεον προστατευει απο ασθμα.και το ασθμα προερχεται απο το τσιγαρο.

επισης η αντιλιψη οτι οποιος καπνιζει στο μπαλκονι δε βλαπτει το παιδι του ειναι πλεον λανθασμενη.φυσικα ειναι πολυ χειροτερο να καπνιζεις εντος σπιτιου αλλα η νικοτινη μεταφερεται μαζι με τον καπνιστη !και αυτο πλεον εχει αποδειχθει επιστημονικα.

γιαυτο ειπαμε.καλυτερα να καπνιζεις και να θηλαζεις παρα να καπνιζεις και να μη θηλαζεις.

Holy Diver

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Παθητικό κάπνισμα ...εξ αποστάσεως!

Ακόμα και αν οι γονείς καπνίζουν έξω από το σπίτι, τα παιδιά συνεχίζουν να εκτίθενται στην νικοτίνη!!!

Οι κίνδυνοι του παθητικού καπνίσματος δεν εξαλείφονται για τα παιδιά ακόμα και όταν οι γονείς τους έχουν αποφασίσει να μην καπνίζουν μέσα στο σπίτι!!!

Η νικοτίνη, σημαντικό συστατικό του εκπνεόμενου καπνού, μπορεί να ανιχνευθεί στη σκόνη, αλλά και τον αέρα, μέσα στα σπίτια των καπνιστών, ακόμα και αν δεν καπνίζουν μέσα σε αυτά.

Όταν τα παιδιά κοιμούνται με τους γονείς ή όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλότερες, παρατηρείται αύξηση της κοτινίνης στα ούρα των παιδιών των καπνιστών.Είναι γνωστό ότι ένας από τους παράγοντες που προάγουν το σύνδρομο του ξαφνικού ανεξήγητου θανάτου βρέφους, είναι το να κοιμάται ένα βρέφος στο ίδιο κρεβάτι με γονιό.

Ο καπνός ταξιδεύει μαζί σας όταν επιστρέφετε στο σπίτι!

Τα παιδιά σε σπίτια όπου υπάρχουν ίχνη νικοτίνης έχουν μέχρι και οκτώ φορές μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης στον οργανισμό τους από τα παιδιά των μη-καπνιστών.

τα αυξημένα επίπεδα της ουσίας στον οργανισμού μπορούν να προκαλέσουν και σχετικά προβλήματα, όπως το βρεφικό σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ή το βρογχικο άσθμα.

Αόρατη απειλή!!

Όσο προσεκτικοί και αν είναι οι γονείς, τα στοιχεία του καπνού «ταξιδεύουν» στα μαλλιά και τα ρούχα τους όταν εκείνοι επιστρέφουν στην «εστία»

Όσοι γονείς πιστεύουν ότι προστατεύουν πλήρως τα παιδιά τους όταν καπνίζουν έξω από το σπίτι μόνο, μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουν

Το αποτέλεσμα είναι τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να είναι εκτεθειμένα στις βλαβερές συνέπειες του παθητικού καπνίσματος, ακόμα και αν ο καπνιστής θεωρεί ότι έχει λάβει τα κατάλληλα «προληπτικά μέτρα».

Τα νήπια είναι η ομάδα εκείνη του πληθυσμού που κινδυνεύει περισσότερο στην προκειμένη περίπτωση, καθώς περνούν στο σπίτι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, αλλά και με δεδομένο ότι έχουν το συνήθειο να βάζουν στο στόμα τους αντικείμενα όπου πιθανότατα υπάρχει σκόνη «μολυσμένη» με τα στοιχεία

νικοτίνης.

Η νικοτινη παραμενει σε χαλιά ή κουρτίνες ακόμα και μετά το πέρας πολλών μηνών.

Ύπουλος καπνός

Οι ειδικοί υπολόγισαν τα ποσοστά νικοτίνης τόσο στα ούρα των βρεφών,των οποιων οι γονεις καπνιζουν εξω απο το σπιτι. όσο και σε δείγματα αέρα και σκόνης από το παιδικό υπνοδωμάτιο αλλά και το καθιστικό.

είχαν τα υψηλότερα επίπεδα νικοτίνης έως και 14 φορές υψηλότερα από τα αντίστοιχα επίπεδα στον οργανισμό των παιδιών των οποίων οι γονείς δεν καπνίζουν.

Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι η νικοτίνη δεν είναι παρά σύνθεση από περίπου 4000 χημικές ουσίες.

Holy Diver

Kοριτσιαααααααααααααααααααααααααα

μου λειψατε!

Θα σας απογοητευσω αλλα δεν γεννησα ακομη!!

Οποτε περιμενετε τη σειρα σας, ενταξει???:tongue:

λοιπον ακριβως διπλα μας χτιζετε πολυκατοικια.την Παρασκευη μου τηλεφ στο κινητο γιατι νομιζαν οτι κατι επαθα επειδη δεν σηκωνα το σταθερο για αρκετες ωρες. σηκωνω το σταθερο και δεν ακουω τιποτα,ουτε σημα,ουτε τιποτα..

οι κυριοι λοιπον απο διπλα οτι καλωδιο τους εμποδιζε το εκοψαν μαζι και αυτο του οτε

θα σας περιεγραφα αναλυτικα την κατασταση αλλα ειναι που δε θελω να γεννησετε μπροστα στον υπολογιστη.και εννοω απ τα γελια

ποιος με ειδε και δεν με φοβηθηκε :twisted::twisted::twisted:

εκανα ολη τη γειτονια ανω κατω,τηλεφ στον οτε στον παροχο μας σε ολους

πω πω κοριτσια ακομη "παιζουν" οι ορμονες μας ε??

μου γυρισε το ματι

και η μλκ ειναι οτι μεσολαβουσε το σαββατοκυριακο..

τα αλλα νεα ειναι οτι το πεισματαρικο μου εκει που ηταν τοσο χαμηλα τωρα εχει ψιλοανεβει,χθες τον ειδαμε. διαστολη? τι ειναι αυτο?? μηδεν

την κυριακη μπαινω στην κλινικη,εκτος αν μεχρι τοτε μας κανει την εκπληξη που δεν το νομιζω

Αυτα!

Νομιζω οτι εχω ευχηθει σε ολες εκτος απ την κατα

Να σου ζησει κατα μου,να ειναι γερο καλοτυχο και να τη δειτε οπως θελετε..

πολυ με συγκινησε η περιγραφη σου,οπως και το οτι σου συνεβη οτι φοβαμαι: οτι δεν θα με πιασει η επισκληριδιος:cry:

σας φιλω για την ωρα, παω να παρω το κιτ για τα βλαστοκυτταρα

ps Βασιλικη εχω παθει πλακα με ολα αυτα που κανεις.ειλικρινα.απιστευτη κραση εχεις.φτου φτου φτου

Διαφημίσεις

dhmhtroyli ρτσι μου ειπε η μαια και ο παιδιατρος,δενηθελα ν αμπερδεψω καμια!!!!τι ναπω....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κισακι μου τα λενε αυτα.το ξερω .πως αλλιως θα πλασαρουν τις σκονες:rolleyes:

το καλυτερο ΠΑΝΤΑ ειναι να μη καπνιζεις.ειτε θηλαζεις ειτε οχι.σε περιπτωση ομως που καπνιζεις καλυτερα να θηλαζεις παρα να δινεις ξενο.ο θηλασμος προστατευει το μωρο απο αναπνευστικα προβληματα.η σκονη οχι.

εγω καπνιζα πριν μεινω εγκυος και στα 3 παιδια.περιπου 10 με 12 τσιγαρα την ημερα.το εκοβα και το ξανααρχιζα μετα τις γεννες.αυτη τη φορα ακομα το σιχαινομαι.στις προηγουμενες εγκυμοσυνες δε καπνιζα επειδη δεν ηθελα να κανω κακο στο μωρο.με τραβουσε ομως.αυτη τη φορα ομως το εκοψα γιατι το σιχαθηκα.με τη μυρωδια και μονο εκανα εμετους.ακομα και τωρα μου εχει μεινει η σιχαμαρα και μακαρι να μη το ξανααρχισω.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...