Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια ασχετο αλλα διαβαζα κατι τις προαλες για νυφες και πεθερες και εσκασα στο γελιο . εγω προσωπικα πεθερα δεν εχω .μ φτανει η γιαγια του κ μ περισευει μ κανει την ζωη δυσκολη ωρες ωρες αλλα κανω υπομονη. εσεις κοριτσια ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη έπρεπε να πεις του άντρα σου να προσέχει για 2 μήνες!Τώρα την πατησες! χιχιχι!

Για 6 μήνες θα έπρεπε να προσέχει φιλενάδα...:shock: 6 μήνες κάναμε ελύθερα και έμεινα έγκυος!!! Που να ήξερα οτι θα την πάταγα τότε???

κοριτσια ασχετο αλλα διαβαζα κατι τις προαλες για νυφες και πεθερες και εσκασα στο γελιο . εγω προσωπικα πεθερα δεν εχω .μ φτανει η γιαγια του κ μ περισευει μ κανει την ζωη δυσκολη ωρες ωρες αλλα κανω υπομονη. εσεις κοριτσια ???

Εμένα η πεθερά μου μένει πολύυυυυυυυυυυυ μακρυα! Ούτε καν την έχω γνωρίσει φαντάσου, μόνο στο τηλ της έχω μιλήσει. Μένει στην Αίγυπτο, μακρυά και αγαπημένες! χιχιχιχιχι!:D Ο άντρας μου έχει πεθερά και την έχει για τα καλά!!! Μένει μαζί μας η μάνα μου. χαχαχαχαχα... Αλλά όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν ενοχλεί κανέναν, ούτε καν ακούγετε, κάθετε μέσα στο δωμάτιο της με το λαπ τοπ και δεν ανοχλεί κανέναν! Με βοηθάει ίσα-ίσα στο σπίτι! Όχι επειδή είναι μάνα μου, την αλήθεια λεώ. Εξ άλλου αν ήταν ενοχλητική θα το τακτοποιούσα το θέμα!!! Ο άντρας μου έτσι και αλλιώς μου πρότεινε να την φέρουμε να μείνει μαζί μας για να με βοηθάει! Άμα δεν του κάνει τώρα τι να κάνω? Να την πετάξω στο δρόμο??? Αλλά οχι, οχι δεν ενοχλεί κανέναν!

MbGIp1.png

Για 6 μήνες θα έπρεπε να προσέχει φιλενάδα...:shock: 6 μήνες κάναμε ελύθερα και έμεινα έγκυος!!! Που να ήξερα οτι θα την πάταγα τότε???

Τι να πω και εγώ που έμαθα την εγκυμοσύνη 1 μήνα αφού είχαμε αρραβωνιαστεί. :shock: Μη περιγράψω το σοκ που πάθαμε όλοι...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ελενη εμεις δεν καναμε ελευθερα δεν σκεφτομασταν παιδακι λογο οτι τ οικονομικα ηταν χαλεια κ ο δικος μ μολις ειχε πιασει δουλεια οποτε θελαμε να τακτοποιηθουμε λιγο και μετα . αλλα μας την εφερε ο μικρουλης μας αλλα καλοδεχουμενος εννοητε.

εγω με τον αντρα μ δεν θελουμε κανεναν στα ποδια μας για ν μην γινουν παρεξηγησεις ο δικος μ ειναι κ περιεργος .

οσο για την γιαγια του κοριτσια την αγαπαω την σεβομαι . αλλα καποια πραγματα δεν τ μπορω . δεν μπορω ν λεω συνεχεια ναι επειδη τ θελει αυτη και οπως τ θελει αυτη δεν γινεται . ακομα και τ τι θ αγορασουμε στο ψυγειο κανει κουμαντο. ακομα και αν θ αλαξω κουρτινες η πολυφωτα τωρα μ την ανακαινηση επιπλα τ ενα το αλλο ελεος . λες και αυτη θ τ πληρωσει . δεν μας φτανουν αυτα μην δει καποιον ν μπενει στο σπιτι ειναι γκομενος μ ακομα και ξαδερφος δικος μ η του αντρα μ ν ειναι φαντασου

Διαφημίσεις

αφου κουνιεται το μπεμπε δε πας για γεννα.αν ηταν γεννα θα ειχες συσπασεις αλλα το μωρο θα ηταν ακινητο.ισως συμβει σημερα.ειπαμε...σκαλες:tongue::tongue:

Αχ βρε Δημητρούλα, πολύ με στεναχωρείς. Ανεβοκατεβαίνω σαν λυσασμένη τις σκάλες 3 φορές τη μέρα χ60σκ/τια, τον άντρα μου τον έχω ξετινάξει, περπατάω λίγο...

Και το Ηλεκτράκι ακάθεκτο: κάθε απόγευμα χορεύει τσάμικο. Καλα πήρα αυτή τη βδομάδα παράταση, αλλά μέχρι Δευτέρα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Βρε παιδιά, τα παλιά τα χρόνια πως γεννούσανε, ε;;;;

Και δεν λέω για επαρχία που δουλέυανε στα χωράφια, λέω για τις πόλεις.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Αλλά όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν ενοχλεί κανέναν, ούτε καν ακούγετε, κάθετε μέσα στο δωμάτιο της με το λαπ τοπ και δεν ανοχλεί κανέναν! Με βοηθάει ίσα-ίσα στο σπίτι!

Άτσα! Δικτυωμένη η γιαγιά! Γκάτζετ-γιαγιά!

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

den me βλεπω να γενναω γμτ την κυριακη θα παω παλι κ μετα την τεταρτη παλι αντε να δω ποτε θα βαρεθει εκει μεσα το παιδι να ερθει

Άντε βρε γατί, να δω τι θα γίνει με τις περιπτωσεις μας!

Εγώ σήμερα θα δω τη μαία. Θα με δει και αυτή. Αν μου πει ότι το τεκνο είναι ψηλά και αγναντεύει δεν ξέρω πως θα αντιδράσω μα τον Άγιο.

Τα παιδάκια μου...

ΑΣΤΑ Ν ΠΑΝΕ ΡΕΑ .

εγω ξερω τ κοριτσακια αργουν ν βγουν η περνουν ολο τ μηνα η ξεπερνανε την πητ . τα αγορακια βγενουν νωρις

μαλλον ηρθε η ωρα της ξανθης σημερα . για να δουμε

ελενη εμεις δεν καναμε ελευθερα δεν σκεφτομασταν παιδακι λογο οτι τ οικονομικα ηταν χαλεια κ ο δικος μ μολις ειχε πιασει δουλεια οποτε θελαμε να τακτοποιηθουμε λιγο και μετα . αλλα μας την εφερε ο μικρουλης μας αλλα καλοδεχουμενος εννοητε.

εγω με τον αντρα μ δεν θελουμε κανεναν στα ποδια μας για ν μην γινουν παρεξηγησεις ο δικος μ ειναι κ περιεργος .

οσο για την γιαγια του κοριτσια την αγαπαω την σεβομαι . αλλα καποια πραγματα δεν τ μπορω . δεν μπορω ν λεω συνεχεια ναι επειδη τ θελει αυτη και οπως τ θελει αυτη δεν γινεται . ακομα και τ τι θ αγορασουμε στο ψυγειο κανει κουμαντο. ακομα και αν θ αλαξω κουρτινες η πολυφωτα τωρα μ την ανακαινηση επιπλα τ ενα το αλλο ελεος . λες και αυτη θ τ πληρωσει . δεν μας φτανουν αυτα μην δει καποιον ν μπενει στο σπιτι ειναι γκομενος μ ακομα και ξαδερφος δικος μ η του αντρα μ ν ειναι φαντασου

Χάλια η γιαγιά..χάλια! Αυτή καλέ μπορεί μέχρι και το σπίτι να σου κλείσει άμα βλέπει αρσενικό γάτο και τον θεωρεί για γκόμενο!!!!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

8. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

Νεκταρια, χρονια πολλα για την γιορτη σου χθες, να σας ζήσει η μπεμπα ευτυχισμενη, καλοτυχη και με υγεια να τη δειτε να μεγαλωνει οπως επιθυμειτε.

Κατα και εγω πολυ συγκινηθηκα θυμηθηκα και τα δικα μου να σας ζησει και εσας η μπουμπου σας υγεια και ευτυχια στη ζωη της μικρης σας να υπαρχει παντα...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...