Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ κοριτσια αυτο μετα υγρα εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δεν μπορω ν καταλαβω .τωρα σταματησαν η συσπασεις . σημερα καταλαβα αυτο μ το πετρωμα π μαζευει την κοιλια . σημερα αυριο δεν ξερω . κ η πονοι δεν λενε ν δναμωσουν ουφ.ποναει κ η μεση μ .τ ποδια μ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kata να σας ζήσει το αγγελούδι σας! Ο πατέρας θα αρχίσει να σε παραμελεί απο τώρα για τον νέο του έρωτα! :tongue:

Φοβερή η περιγραφή σου.Με έκανες και δάκρυσα πρωι-πρωι!

Καλημέρα σε όλες! Πόπη ο μικρός άρχισε απο τώρα τα παιχνίδια του! :)

Ουφ εμένα ήταν πάλι ταλαιπωρία το βράδυ μου. Με έπιασε δυνατός βήχας λόγω κρυώματος και απο την πίεση έκανα εμετό. Ε μετά το μωρό κουνιόταν συνέχεια.Αισθάνομαι ότι το ταλαιπωρώ και αυτό χωρίς να φταίει. :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι ανέβηκα στην 5η θέση!!!! :tongue: χαχαχαχαχαχα άντε να γεννάτε και οι υπόλοιπες πιο πάνω να ανεβαίνουμε κι άλλο!!! Πόπη σε βλέπω σήμερα για γέννα...ετοιμάσου!!!!

Ελένη πιο πάνω θα είσαι λογικά.Για την κικιτσα δεν ξέρω αν θα μάθουμε ότι γέννησε γιατί δεν έχει μπει καιρό αλλά η Fire λείπει περίπου 5 μέρες οπότε θα μπει σήμερα-αυριο να μας πει για την δική της εμεπιρία!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

αχ βρε nikxτι τραβας και εσυ . ειναι πολυ ενοχλητικο να εισαι στα τελευταια της εγκυμοσυνης , να εχεις την κουραση την αναμονη να εισαι κ αρρωστη . πωπωππω ειλικρινα δεν θα αντεχα με τπτ περαστηκουλια γρηγορα γινε καλα πριν βγει

αχ βρε nikxτι τραβας και εσυ . ειναι πολυ ενοχλητικο να εισαι στα τελευταια της εγκυμοσυνης , να εχεις την κουραση την αναμονη να εισαι κ αρρωστη . πωπωππω ειλικρινα δεν θα αντεχα με τπτ περαστηκουλια γρηγορα γινε καλα πριν βγει

Άσε αφου τώρα του μιλάω και λεω μείνε λίγες μέρες ακόμα μέσα να γίνω καλά. Τρομερή ταλαιπωρία.Πνιγόμουν όλο το βράδυ.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

νικχ εχουμε τηλεπαθεια . καιεγω τωρα του μιλουσα και του λεω αποφασισε η θα βγεις σημερα η αλλη μερα αλλα μην με τρομαζεις αρκετα φοβαμαι κ μ δινει κ μια κλωτσια ολοι δικια μ το τρελοπαιδο παιζει μ τα νευρα μ .εδω κ μιση ωρα δεν εχουμε συσπασεις

xanthi είναι σωστό το τίκερ μου, μόνο μια μέρα λάθος παέι, λέει οτι γεννάω σε 7 μέρες όμως είναι σε 8. Και γράφει βάση την πητ μου, όμως μπαίνω νωρίτερα με καισσαρική. Είχα προσπαθήσει να το διορθώσω και δεν τα κατάφερα, τώρα θα το ξαναδοκιμάσω. nikx νομίζω οτι παραπάνω απο 5 μέρες έχει να μπεί η fire εξαφανίστηκε ξαφνικά! Πόπη απ όσο ξέρω εγώ, άμα το μωρό κουνιέται δεν πας για γέννα. όταν δεν το νιώθεις πολύ να κουνιέται τότε ετοιμάζεσαι!

MbGIp1.png

δεν κουνιεται οπως κουνιεται καθε φορα .μεγαλη η διαφορα η σημερινη με της αλλες μερες . θα δηξει μορε υπομονη αν ηρθε η ωρα μας αντε ν τελειωνουμε δεν αντεχω κουραστηκα

Διαφημίσεις

δεν κουνιεται οπως κουνιεται καθε φορα .μεγαλη η διαφορα η σημερινη με της αλλες μερες . θα δηξει μορε υπομονη αν ηρθε η ωρα μας αντε ν τελειωνουμε δεν αντεχω κουραστηκα

Πόπη εγώ σκέφτομαι αντε μωρέ 12 μέρες έμειναν ας κάνω υπομονή.Βέβαια δεν θέλω να γεννηθεί μετά γιατί είπαμε τον θέλω σκορπιό! Να θυμηθω να το πω στον γιατρό το σάββατο!χιχιχιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Πόπη εγώ σκέφτομαι αντε μωρέ 12 μέρες έμειναν ας κάνω υπομονή.Βέβαια δεν θέλω να γεννηθεί μετά γιατί είπαμε τον θέλω σκορπιό! Να θυμηθω να το πω στον γιατρό το σάββατο!χιχιχιχιχι!

Εμένα ούτε ο σκορπιός ούτε ο τοξότης δεν μου αρέσει!:rolleyes:

MbGIp1.png

αχχαχαχχα και εγω το ν θελω σκορπιο τον γιο μου εννοητε . εγω πιστευω αμα δεν γεννησω σημερα η αυριο το σαββατοκυριακο συγουρα ν μ το θυμηθητε .και 24 να γεννηθει δεν πυραζει σκορπιος θα ειναι αλλαθα εχει την ιδια μερα μ τον παππου του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...