Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Εμένα μου έδωσε τη ζώνη της Παναγίας η πεθερά μου σήμερα για την εμβρυομεταφορα οοόταν γίνει.. Σε καταλαβαίνω @Eternity, υπάρχουν μέρες που νιώθω πως όλα θα πάνε καλά και άλλες που έχω τέτοια απαισιοδοξία που δε πιστεύω τίποτα. Χθες έκανα τόσο άσχημο ύπνο. Είδα και όνειρο πως έκανα την εμβρυομεταφορα με τα ελάχιστα έμβρυα που έχω και δε προχώρησε τελικά και μετά δε μπορούσα να ξανά προσπαθήσω γιατί δεν είχα πλέον περίοδο. Μου είπε ο άνδρας μου πως γυρνούσα γύρω γύρω συνέχεια.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η μανα μου σημερα με εστιλε αδιαβαστη γυρναω την κοιταω κ τις λεω μαμα πως μας ενιωθες οταν ησουν εγκυος σε εμενα η στον αδρφο μου κ τι γυθρναει κ μου λεει οταν ξαπλωνα το μεσημερι εαν δεν σας ειχα ακουσειι ολη την ημερα εβαζα λιγο ουζο κ χαιδευα την κοιλια μου κ εσεις με κλωτσουσατε καγκελωνω κ τις λεω τωρα εξηγειτε που μολις μυρισω ουζο γυριζουν τα αντερα μου μου εχεις δημιουργησει παιδικο ψυχικο τραυμα μπουχουουου καλα μου λεει εμεις στον καιρο μου δεν ειχαμε τετοια που εχετε τωρα εσεις καναμε οτι μας ελεγαν οι μαναδες μας

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Μόλις σας ανακάλυψα!!! Πρώτη φορά θα γίνω κι εγω μανούλα και έχω λίγο άγχος... Μάλλον πολύ θα έλεγα.... Είμαι 17w 3d, την προηγούμενη εβδομάδα έκανα το Α-test και το μωράκι μου είναι 155γραμμ. Ο γιατρός είπε ότι είναι λίγο αδύνατο αλλά να μην ανησυχώ!!! Εσείς τι λέτε; Α, και νομίζω ότι χθες το άκουσα... Κάτι σαν φτερούγισμα, όταν ξεκουραζόμουν μετά το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα

Καλή σας μέρα

Kikitsa καλοσώρισες. Μην αγχώνεσε καθόλου δεν υπάρχει λόγος. Να χαρείς την εγκυμοσύνη σου και να την απολαύσεις όσο μπορείς είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σου. Θα με θυμηθείς μετά. Και ειδικά η πρώτη σου εγκυμοσύνη που δεν θα έχεις να τρέχεις άλλο παιδί και την έγνοια του άλλου παιδιού.

Εγώ για μπάνιο δεν πήγα ακόμα και το σκέφτομαι να πάω φοβάμαι πολύ τον ήλιο και δεύτερο επειδή έχω και τον γιο μου θα θέλω να τον τρέχω συνέχεια οπόταν σκέφτομαι αν αξίζει στο τέλος. Δεν ξέρω θα δω.

Κατά τα άλλα δόξα το θεό πάω καλά όλα καλά με την εγκυμοσύνη περιμένω να έρθει η μέρα που θα πάω για Β επιπέδου για να μάθω και το φύλο !! Αντε υπομονή μέχρι τις 28 Ιουνίου. Καλέ κορίτσια ούτε οι υπόλοιπες μάθατε τι γίνεται ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κούλλα και εγώ φοβάμαι τον ήλιο!και να μου πει ο γιατρος να κάνω μπάνια θα το σκεφτώ πολύ! Εκτός αν πηγαίνω αργά το απογευματάκι!Αλλά φοβάμαι και τις μολύνσεις!

Kikitsa καλωσόρισες!

Μελίνα και Κατερίνα που είστε?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια πως πατε εγω μολις γυρισα απο τα τρεξιματα του ικα που θα επαναλαβω κ αυριο κ να δω πως θα μετακινηθω που εχουν ολα απεργια με κοβω ποδαρατο χιχιχιχι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Οι εγκυες είναι περισσότερο ευάλωτες και ευαίσθητες στον ήλιο. Ο γιατρος μου είπε μπορώ να πάω αλλά σε ώρες που ο ήλιος δεν είναι πολύ εντονος όπως αργά το απόγευμα ή πολύ νωρίς το πρωί. Και πρέπει συνέχεια να ανανεώνω το αντηλιακό :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κορίτσια εμένα η γιατρός είπε ότι μου κάνει καλό να κάνω μπάνιο στη θαλασσα αλλά καθόλου ηλιοθεραπεία!! Με αντηλιακό υψηλής προστασίας και κάτω από ομπρέλα είναι όλα ΟΚ!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ!ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΞΕΧΑΣΑ!!! ΕΓΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΩΡΑ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ.ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ <<ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ>>.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 15ΕΒΔ+5 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ! ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ?

Διαφημίσεις

Καλή σας μέρα

Koullam κι εγώ για τις 28 έχω ραντεβού για τον Β- επιπέδου!!! Πως ήταν η εμπειρία σου από την πρώτη φορά;!

kikitsa ωραία θα πάμε την ίδια μέρα εσύ έμαθες το φύλο ή περιμένεις και εσύ μέχρι τις 28 ?

Να σου πω αναλόγως και η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν εύκολη δεν είχα και ιδιαίτερα προβλήματα απλά ένιωθα ανακατεμένο το στομάχι και τέτοια κατά τα άλλα είχα πολύ ευχάριστη εγκυμοσύνη. Η γέννα όμως ήταν δύσκολη μου πήρε 12 ώρες να γεννήσω και οι πόνοι ήταν αφόρητοι νόμιζα ότι θα είμαι η μόνη γυναίκα που δεν θα τα κατάφερνε. :-D Αργησα να κάνω διαστολή και όταν ξεκίνησα πήρε κάποιες ώρες μέχρι να κάνω πλήρη διαστολή και μετά όταν ήταν να βγει ενεργήθηκε το παιδί και φοβήθηκαν και τότε αμέσως το τράβηξαν με την βεντούζα. Βασικά στο 2 τράβηγμα βγήκε και μιλάμε απίθανο συναισθημα και ειδικά την ώρα που το νιώθεις να βγαίνει και μετά που το βάζει αμέσως πάνω σου δεν περιγράφετε συγκινήθηκα και έκλαιγα απο χαρά :-D :grin: :-D

Ελπίζω ότι τώρα που είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη που είναι και σχετικά κοντά να μην μου πάρει τόσες ώρες και να είναι πιο ανώδυνη γέννα. Και σίγουρα να πάνε όλα καλά και το μωράκι να γεννηθεί υγιες.

Απλά δεν περίμενα ότι οι πόνοι θα ήταν τοσο πολλοί. Μου το έλεγαν άλλες κοπέλλες αλλά άλλο να στο λένε και άλλο να το ζεις. Πρεπει να πας προετοιμασμένη και να πεις οκ θα αντέξω λίγες ώρες είναι (σχετικό οι λίγες) αλλά οκ όσο και αν είναι θα περάσει μόλις γεννήσεις περνάνε όλα εξαφανίζεται ο πόνος. Με ράψανε κιόλας αλλά ούτε που κατάλαβα. Πιο μετά απλά νιώθεις ότι σε τραβάνε λίγο οι ραφές αλλά τίποτα δεν είναι μπροστά στους πόνους της γέννας :eek:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ!ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΞΕΧΑΣΑ!!! ΕΓΩ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΘΩ ΤΩΡΑ?ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ.ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ <<ΕΓΚΥΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ>>.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΩ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ...ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 15ΕΒΔ+5 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ! ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ?

Βασιλική για όνομα του θεού κορίτσι μου έγκυες είμαστε και όχι άρρωστες φυσικά και ότι κάναμε θα κάνουμε δεν χρειάζετε να το πει και ο γιατρός!!! Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν ήμουν 8 μήνων με την κοιλιά στο στόμα τα πάντα έκανα μέχρι και τα παράθυρα του σπιτιού βγήκα και καθάρισα όλες τις δουλειες στο σπίτι εγώ τις έκανα ολομόναχη μέχρι και την τελευταία μέρα που με έπιασαν οι πόνοι !!!!

Απλα για την θάλασσα οπώς είπαμε ο ήλιος για τις έγκυες είναι πολύ επικίνδυνος !!! Οχι οτι δεν μπορούμε να πάμε ή ότι δεν πρέπει να πάμε αντιθέτως οφελεί και πάρα πολύ μάλιστα. Οι έγκυες είναι πολύ ευαίσθητες στον ήλιο μπορεί να γεμίσεις και πανάδες. Απλά το καλύτερο είναι να πηγαίνεις σε ώρες που δεν είναι έντονος ο ήλιος και να βάζεις υψηλής προστασίας αντιηλιακό το οποίο και θα ανανεώνεις κάθε λίγη ώρα. Επίσης πρέπει να είσαι υπό σκιά και όχι να κάθεσε με τις ώρες για ηλιοθεραπεία. Και πρέπει να είμαστε προσεχτικές από μολύνσεις.

Την πισίνα οι γιατροί δεν την συστήνουν λόγω του είναι ευκολότερο να προσβληθείς από μολύνσεις ή και μύκητες.

Αυτά κατά τα άλλα τα πάντα μπορείς να κάνεις όταν νιώθεις και είσαι καλά !!!!!!!!!!!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ είμαι νέα στην παρέα αν και σας παρακολουθώ εδώ και καιρό. Είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 1/11/10. Αυτό που με έπεισε να γίνω μέλος της μαμαδοπαρέας είναι ότι αρχικά όλες περνάμε τελικά τα ίδια άγχη (και ευτυχώς δεν είμαι η μοναδική "παρανοϊκή" όπως με κατηγορεί ο αντρούλης μου!!!) Θέλω επίσης να πω ότι έχω στεναχωρηθεί με τα άσχημα νέα σας αλλά και έχω χαρεί με τις χαρές σας σαν να σας γνωρίζω από παλιά. Καλή τύχη σε όλες μας!:D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Γειά σας κορίτσια! Κι εγώ είμαι νέα στην παρέα αν και σας παρακολουθώ εδώ και καιρό. Είμαι κι εγώ μέλλουσα μανούλα με ΠΗΤ 1/11/10. Αυτό που με έπεισε να γίνω μέλος της μαμαδοπαρέας είναι ότι αρχικά όλες περνάμε τελικά τα ίδια άγχη (και ευτυχώς δεν είμαι η μοναδική "παρανοϊκή" όπως με κατηγορεί ο αντρούλης μου!!!) Θέλω επίσης να πω ότι έχω στεναχωρηθεί με τα άσχημα νέα σας αλλά και έχω χαρεί με τις χαρές σας σαν να σας γνωρίζω από παλιά. Καλή τύχη σε όλες μας!:D

Καλωσόρισες kata! Αυξανόμαστε οι μανούλες νοεμβρίου! Είδες τι μωράκι έχεις?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Καλώς σας βρήκα! Το σποράκι μου είναι μπεμπούλα και εδώ και δύο εβδομάδες που το έμαθα τα βλεπω όλα ροζ!!! Έχω ακόμα 2 εβδομάδες μέχρι να την ξαναδώ στη Β' επιπέδου και με έχει φάει η αγωνία!!! :roll: Προς το παρόν κάνω δεήσεις στη μπέμπα να κλοτσήσει τη μανούλα για να ηρεμήσω λίγο!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...