Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά δεν κατάλαβα κάτα μου, γέννησες φυσιολογικά η έκανες καισσαρική με επισκληρίδιο? Πολύ συγκινητική η ιστορία που περιέγραψες κάτα! Μπράβο συγχαριτήρια! Πόσα κιλά γεννήθηκε η μπουμπού σου? Θα πρέπει να σε συμπληρώσουμε στην λίστα!;) Αν γέννησες με καισσαρική και επισκληρίδιο με ενδιαφέρει να μου πεις αναλυτικά λεπτομέρειες γιατί και εγώ καισσαρική με επισκληρίδιο θα πάω κατα πάσα πιθανότητα! Πως ήταν? Τι αισθανόσουνα? Μετά την επέμβαση πως ήσουν?

Μη φοβάσαι καθόλου! Δεν είναι τίποτα. Μετεγχειρητικά θα έχεις λίγους πόνους αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Προσπάθησε να σηκωθείς αμέσως μόλις σου δώσει άδεια ο γιατρός για να επανέλθεις γρηγορότερα. Εγώ φαντάσου γέννησα 19.35 και στις 21.00 τη θήλασα!!! Και από το επόμενο πρωί την είχα μαζί μου όλη μέρα και όλη νύχτα στο δωμάτιο! Θα χρειαστείς βέβαια κάποιον να είναι εκεί γιατι στην αρχή θα έχεις ορούς και καθετήρα. :shock:

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

καλημερα

κοιμηθηκα σαν πουλακι μεχρι της 3 . μετα ο μικρος εκανε παρτυ και δεν με αφησε σε ησυχια .

δημητρα απο εχθες κανω προβα της ανασες .

αφου κουνιεται το μπεμπε δε πας για γεννα.αν ηταν γεννα θα ειχες συσπασεις αλλα το μωρο θα ηταν ακινητο.ισως συμβει σημερα.ειπαμε...σκαλες:tongue::tongue:

Holy Diver

Μη φοβάσαι καθόλου! Δεν είναι τίποτα. Μετεγχειρητικά θα έχεις λίγους πόνους αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Προσπάθησε να σηκωθείς αμέσως μόλις σου δώσει άδεια ο γιατρός για να επανέλθεις γρηγορότερα. Εγώ φαντάσου γέννησα 19.35 και στις 21.00 τη θήλασα!!! Και από το επόμενο πρωί την είχα μαζί μου όλη μέρα και όλη νύχτα στο δωμάτιο! Θα χρειαστείς βέβαια κάποιον να είναι εκεί γιατι στην αρχή θα έχεις ορούς και καθετήρα. :shock:

να σου ζησει κοπελα μου η μπεμπα σου!να την καμαρωνετε και να την χαιρεστε !παντα γεματη υγεια και χαρα!

αμ γιαυτο τη φοβομουν την καισαρικη.δε μπορω να εχω καθετηρες και σωληνακια και ορους με την καμια,εδω μου εβαλαν προληπτικα καισ τις 3 γεννες μου εκεινη την βελονα στο χερι χωρις ορο ομως.σε περιπτωση που χρειαστει ορος η αιμα η οτιδηποτε και ουρλιαζα να μου το βγαλουν.

καλα εγω ειμαι περιπτωση,απο τη μια ηθελα επισκληριδιο(ασχετα που δε μου εκαναν σε καμια γεννα:evil::evil::evil::evil:) απο την αλλη φοβαμαι τις βελονες και τα σωληνακια.τουλαχιστον σηκωθηκα αμεσως μετα τις γεννες.εκανα και μπανιο γιατι αισθανομουν σα να ημουν 7 χρονια απλυτη:shock:

Holy Diver

Ο γιατρός μου είπε οτι θα αισθάνομαι τα χέρια τους μέσα στην κοιλιά μου :shock: !!! Θα είναι σαν να παίζω σε ταινία θρίλερ!! χαχαχαχα! Εκείνη την ώρα της επέμβασης δεν αισθανόσουνα τίποτα? Πόση ώρα κράτησε?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

koritsia kalimera popi se blepo na gennas ax koritsia xthes den eixa ponakia syxna simera apo to prwi ana 2 wres peripou entona kai meta ponaei i kilitsa mou xamila niwthw mia enoxlisi synxeia....oisyspaseis koritsia einai les kai i koilia sou ginete mia maza??????mazi me pono periodou?????kai ponaei kai i mesoula mou pali!!!!aurio exw giatro gia na doume tha prolabw??????xaxaxa korisia mporei na exw ponous ana 2 wres px kai xafnika na ginoun 20 i 15 i tha prepei meta na ginoun kanonika ana 1 wra meta ana 30 lepta stadiaka????i oxi???????:shock::shock::shock:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλημέρα κούκλες!κι εγώ ακόμα εδώ είμαι ,γκαστρωμένη!οι συσπάσεις τελικά έγιναν ανα τέταρτο χθες το βράδυ και μετά από καναδύωρο σταμάτησαν,εντωμεταξύ εγώ το έριξα στον ύπνο γιατί βαριόμουν να περιμένω.στο κάτω κάτω λέω αν αρχίσω να πονάω πολύ θα ξυπνήσω και βλέπουμε. μετά σιγά σιγά σταμάτησαν και κοιμήθηκα κ εγώ με την ησυχία μου!!!

σήμερα ξύπνησα μια χαρά και είπα αφού μείνανε τόσο λίγες μέρες να πλύνω κουρτίνες και παράθυρα.πήγαίνω με ρυθμούς χελώνας αλλά δεν βαριέσαι όποτε τα τελειώσω.

Κατα μου να σου ζήσει η μικρή Αθηνά!!!υγεία και ευτυχία σας εύχομαι!με συγκίνησε πολύ η περιγραφή σου!εύχομαι τα συναισθήματα που σας προκάλεσε η μικρή να κρατήσουν για πάντα!να την χαίρεστε!!!!

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. kata -1/11 Κοριτσάκι(γέννησε 1/11- 3730 γρ-40 εβδ, Αρεταίειο)

7. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

8.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

1. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

2. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

3. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

4. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

5. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

6. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

7. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

8. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

9. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

11. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

12. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

και μενα ξεκινησαν η συσπασεις . αλλα μια 6 λεπτα μια 5 μια 10 δεν ξερω γιατι πανε αναποδα εμενα . η νοσοκομα μ ειπε μολις γινουν 3λεπτα για τις εποενες 2 ωρες τοτε ν παω στο νοσοκομειο

Διαφημίσεις

popi kai pio nwris min pas teleytaia stigmi einai kai dromos!!!!! oi sispaseis sou einai les kai i kilia sou ginete mia maza???kai den mporeis na kouneitheis?????ante se blepwmexri to bradu!!!!ola kala tha pane na min anxonese twra pios ta leei tespa san kai emena eimai xestarou:shock::shock::shock:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιι ανέβηκα στην 5η θέση!!!! :tongue: χαχαχαχαχαχα άντε να γεννάτε και οι υπόλοιπες πιο πάνω να ανεβαίνουμε κι άλλο!!! Πόπη σε βλέπω σήμερα για γέννα...ετοιμάσου!!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...