Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

@kate82 χρονια σου πολλα με υγεια.. και μια τεραστια χοριακη!! Ευχομαι του χρονου τα χριστουγεννα και εσυ και ολες μας.. να κραταμε ενα υγιες, ομορφο κ στρουμπουλο μωρο αγκαλια!!❤❤

Καλημερα κοριτσι μου.. και καλη αρχη! Δεν ξερω να σου απαντησω για το ωχρο σωματιο.. πότε σου ειπαν οτι θα ξερεις; θα ξανακανεις υπερηχο ή αρκουν οι αιματολογικες; ποτε θα εχεις απαντησεις; (και κατι αλλο ηθελα να σε ρωτησω για να ξερω κι εγω. Ποσες μερες μετα την περιοδο μπορεις να πας για πρωτο υπερηχο; σημερα περιμενω περιοδο. Μπορω να παω και την Πεμπτη; ή μεχρι την Τεταρτη; αν ξερεις..)

@Makelen ευχαριστώ πολύ Ελένη μου !!!! Υγεία και φουσκωμένες κοιλίτσες εύχομαι σ όλες μας 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα:tongue: μαια ονλαιν καλο χαχαχαχα

μη ξεχνατε κοριτσια οταν ερχεται ο πονος παιρνουμε βαθεια ανασα σιγααα σιγα απο τη μυτη και βγαζουμε σιγααα σιγα απο το στομα.μολις σταματαν οι πονοι παιρνουμε βαθεια ανασα απο τη μυτη και βγαζουμε απο το στομα αλλα κανοντας σαν αλογο (πφφφφ) δε μπορω να το γραψω χαχαχαχα ετσι χαλαρωνουν οι μεις εκει κατω.ς φορες το κανουμε αυτο με το που τελειωσει η συσπαση.στα διαστηματα των εξωθησεων κανουμε γρηγορες ανασες σαν λαχανιασμενο σκυλακι και μετα ξανασπρωχνουμε.ετσι βοηθαμε το μωρο να κατεβει.(πολλα ζωα μαζευτικαν χαχαχ) σπρωχνουμε ΠΑΝΤΑ με κλειστο στομα και ματια χωρις να φωναζουμε γιατι η δυναμη μας φευγει προς τα επανω και οχι προς τα κατω.μεθοδος ρατ ειναι ολα αυτα.3 φορες το εκανα το εχω μαθει απεξω.αντε παμε παμε :tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαννουλες που ειστε να μου λυσετε μια απορια . δεν ξερωπως ν το εξηγησω οσο μπορεσω...

απο την κουζινα μεχρι το σαλονι π ειναι δυπλα περπαταω και μετα ειναι σαν να μην νιωθω τα ποδια να πονανεη να ειναι κουρασμενα λες και ετρεχα σε μαραθωνιο . ετυχε σε καμια ν μ λυσει την απορια γιατι αυτο

Διαφημίσεις

μαννουλες που ειστε να μου λυσετε μια απορια . δεν ξερωπως ν το εξηγησω οσο μπορεσω...

απο την κουζινα μεχρι το σαλονι π ειναι δυπλα περπαταω και μετα ειναι σαν να μην νιωθω τα ποδια να πονανεη να ειναι κουρασμενα λες και ετρεχα σε μαραθωνιο . ετυχε σε καμια ν μ λυσει την απορια γιατι αυτο

Πόπη εγω πριν ενα μήνα και για πολλές μέρες, το βράδυ που κοιμόμουνα ξυπνούσα μέσα στον ύπνο μου γιατί ένιωθα τα πόδια μου απο τα γόνατα και κατω, σαν να είναι κομμένα, σαν να είναι παράλυτα, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αλλά κάπως έτσι αισθανόμουνα!

MbGIp1.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!!

Επιτέλους γέννησα!!! Τη Δευτέρα 1/11 στις 19:35 ήρθε στη ζωή μας η μικρή Αθηνά και μας έχει τρελάνει όλους! :D

Μπήκαμε στις 07:30 με τεχνητούς αλλά δεν με έπιασαν ποτέ!!! Ένιωθα μικρά πετρώματα στην κοιλιά αλλά πόνοι μηδέν, διαστολή μηδέν και τράχηλος ψηλά!

Αφού είχε γεννήσει όλο το Αρεταίειο δίπλα μου και είχα ακούσει τον πόνο 20 περίπου γυναικών και το κλάμα άλλων τόσων μωρών, αποφασίσαμε με τον γιατρούλη μου να μπούμε με καισαρική γιατί η μήτρα είχε αρχίσει να κουράζεται.

Εκεί αρχίζει άλλο θρίλερ... Δεν με έπιανε η επισκληρίδιος!!!Δηλαδή με έπιανε αλλά μόνο από τη δεξιά πλευρά! Εκεί τα είδα όλα γιατί φοβήθηκα ότι θα αναγκαστώ να κάνω ολική και δε θα δω το παιδάκι μου. Ευτυχώς μετά από 2 ώρες και δόση που κάνουν σε ελέφαντα, με έπιασε και μπήκαμε σφαίρα χειρουργείο. Πάνω στη φούρια μας ξεχάσαμε και το κουτί με τα βλαστοκύτταρα! Στην είσοδο με περίμενε ο αντρούλης μου, λιώμα από την αναμονή και το άγχος και εκεί κόντεψαν να με πάρουν τα κλάματα! :cry:

Στο χειρουργείο ενώ ήμουν τρομοκρατημένη, σκεφτόμουν το παιδί μου και ήμουν απόλυτα συνεργάσιμη! Ο γιατρούλης μου έδωσε συγχαρητήρια!

Όταν ένιωσα να μου τραβάνε τη μικρή και άκουσα το κλάμα της, έλιωσα! Έβαλα τα κλάματα και όταν ο γιατρός μου την έδειξε στα γρήγορα όπως ήταν με τα αίματα δεν μπορούσα να τη δω γιατι τα μάτια μου ήταν γεμάτα δάκρυα! Αφού την καθάρισαν λίγο μου την ξαναέφεραν και τη χάιδεψα λέγοντας " Αγάπη μου, εσύ ήσουν τόσο καιρό που με κλότσαγες; Ίδια ο μπαμπάς σου είσαι! "

Την έβγαλαν έξω να την δει ο μπαμπάς της, οι παππούδες η αδερφή μου και η γιαγιά μου και όλοι έκλαιγαν, με πρώτο και καλύτερο τον μπαμπά της που έκλαιγε με αναφιλητά!

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μου κ. Αραβαντινό που βοήθησε να έρθει στον κόσμο η κόρη μας, το προσωπικό του Αρεταίειου που ήταν στην πλειοψηφία του εξαιρετικό και κυρίως τον άντρα μου, τον σύντροφό μου, την αγάπη μου που μου χάρισε το πιο σπουδαίο δώρο στη ζωή μου!

Συγνώμη κορίτσια για το τεράστιο και ολίγον μελό μήνυμα αλλά η λεχώνα είχε ανάγκη να τα μοιραστεί με γυναίκες που τα έχουν ζήσει ή ετοιμάζονται!!! ;)

Βάλτε τη λίστα να ευχηθώ και σε όσες έχουν γεννήσει γιατί έχω χάσει επεισόδια. Να μας ζήσουν κορίτσια!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio - 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

7.koullam - 4/11 Kοριτσάκι(γέννησε 03/11/10-3100γρ-39 εβδ& 6μέρες)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

3. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

4. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

5. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

6. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

7. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

8. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

9. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

10. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

12. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

13. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Τελικά δεν κατάλαβα κάτα μου, γέννησες φυσιολογικά η έκανες καισσαρική με επισκληρίδιο? Πολύ συγκινητική η ιστορία που περιέγραψες κάτα! Μπράβο συγχαριτήρια! Πόσα κιλά γεννήθηκε η μπουμπού σου? Θα πρέπει να σε συμπληρώσουμε στην λίστα!;) Αν γέννησες με καισσαρική και επισκληρίδιο με ενδιαφέρει να μου πεις αναλυτικά λεπτομέρειες γιατί και εγώ καισσαρική με επισκληρίδιο θα πάω κατα πάσα πιθανότητα! Πως ήταν? Τι αισθανόσουνα? Μετά την επέμβαση πως ήσουν?

MbGIp1.png

Τελικά δεν κατάλαβα κάτα μου, γέννησες φυσιολογικά η έκανες καισσαρική με επισκληρίδιο? Πολύ συγκινητική η ιστορία που περιέγραψες κάτα! Μπράβο συγχαριτήρια! Πόσα κιλά γεννήθηκε η μπουμπού σου? Θα πρέπει να σε συμπληρώσουμε στην λίστα!;)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες σας!!!

Καισαρική έκανα Ελένη μου. Περιμέναμε από τις 10 που μου έβαλαν τους τεχνητούς μέχρι τις 17:30 αλλά δεν υπήρχε εξέλιξη. Η διάγνωση για την καισαρική ήταν ''κεφαλοπυελική ανισορροπία'' αν δεν κάνω λάθος που σημαίνει ότι η μικρή μου ήταν πολύ μεγάλη για την πύελο της μαμάς, κοινώς είχε σφηνώσει και δεν μπορούσε να κατέβει!!! :oops: Η μπουμπού μας γεννήθηκε 3730γρ. και από ότι είδα μόνο η μικρή της Νεκταρίας μας έφαγε για 20 γρ. !!!

Νεκταρία, Κούλα και Trianmeli να σας ζήσουν τα μωρακια σας, να είναι γερά και καλότυχα! Με το καλό και οι υπόλοιπες!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...