Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Επειδη γραφετε για την αυχενικη.. ηθελα να ρωτησω κι εγω κατι. Τα αποτελεσματα ξερω οτι βγαινουν βασει καποιων αλγοριθμων, συμπεριλαμβανομενου της ηλικιας της μητερας. Οταν εχεις κρυοσυντηρημενα εμβρυα.. ο υπολογισμος γινεται βασει της ηλικιας των εμβρυων ή της 'σημερινης' ηλικιας της μητερας; 

Κανονικά είναι της ηλικίας που τα κρύοσυντηρήσες αλλά επειδή στον υπέρηχο υπολογίζουν Κ άλλα πράγματα όπως πχ πιθανότητες για προεκλαμψία κτλ νομίζω ότι σαν ηλικία περνούν την ηλικία που γίνετε η κύηση.  Εκτός Κ αν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά που το ζητήσεις εσύ να στα υπολογίσουν 

Αλλά επειδή είναι Κ οι εξετάσεις αίματος τότε βλακεία σου λέω την ηλικία σου περνούν που είσαι εγκυος

Βέβαια τα αποτελέσματα εντάξει δεν θα είναι το ίδιο αν τα έχεις κρυοσυντηριμενα πχ για 10 χρόνια θα βγούνε πλαστά . 

Τώρα για 3 χρόνια δεν κάνει την διαφορά 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφφφ:tongue: ειναι πονος χαμηλα στην κοιλια εκει που αρχιζει το πιπι :tongue: παραλληλα με πονο στη μεση.αν δε καταλαβαινεις πονο τοτε πολυ πιθανο να ανοιξεις αρκετα χωρις να καταλαβεις τιποτα κ οταν θα φτασεις πχ σε διαστολη 5 τοτε να αρχισεις να νιωθεις κατι.γιαυτο με τη μια νοσοκομειο γιατι θα εισαι πολυ κοντα στη γεννα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι με ειπαν στο νοσοκομειο , και να φανταστεις δημητρα τωρα ειμαι κεντρο στην ξαδερφη μ . αμα παγαινα στην μανα μ απο το νοσοκομειο ειναι μια ωρα δρομος μτ αμαξι. και εκει περα μ ειπαν μολις γινει 3 λεπτα κ μετα απο 2 ωρες συνεχομενα 3λεπτα . τοτε ν ξεκινησω γ τ νοσοκομειο.

κ δεν ξερω τ ν κανω εχω κατι ενοχλησεις μικρες οπως κ οχι τακτικα

ποπάκι και εμένα μου φαίνεται λίγο αργά για να πάς μετά από ένα 2ωρο 3λεπτων πόνων.συνήθως λένε να ξεκινήσεις στους 10λεπτους άντε 5λεπτους μετά από μια ώρα.το θέμα είναι απλό,θέλουν καμια δυο ώρες να σε εξετάσουν να σε ετοιμάσουν κλπ αλλά και δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στο δρόμο(κλειστοί δρομοι,κίνηση,πορείες και διάφορα άλλα εμπόδια)αρα καλύτερα νωρίς παρά αργά!

ουφφφ:tongue: ειναι πονος χαμηλα στην κοιλια εκει που αρχιζει το πιπι :tongue: παραλληλα με πονο στη μεση.αν δε καταλαβαινεις πονο τοτε πολυ πιθανο να ανοιξεις αρκετα χωρις να καταλαβεις τιποτα κ οταν θα φτασεις πχ σε διαστολη 5 τοτε να αρχισεις να νιωθεις κατι.γιαυτο με τη μια νοσοκομειο γιατι θα εισαι πολυ κοντα στη γεννα.

έγώ πιο πολύ το νιώθω στο ύψος του τραχήλου,εσωτερικά αλλά όχι συνεχόμενο.πιο πολύ σαν να σε τσιμπάει μια βελόνα για μερικά δευτερόλεπτα και πετά σταματάει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι πόνος!τι να πώ...θα περιμένω λίγο να δώ.πάντως οι συσπάσεις κοντέβουν να γίνουν ανα τέταρτο...

χαιρω πολυ και εμενα καπως κουλο μ φανηκε . ειναι σαν ν μ λεει θ γεννησεις στο δρομο. το πρωι ειχα ανα 6 λεπτα και μετα με κρατησε 1 ωρα και με εξετασε μετα απο μια ωρα . τι ν πω τωρα περιμενω τ 3 πλεπτα κ δεν ερχοντε αλλα μικροπονακια εχω κ δεν ξερω τ ν κανω . με αρχησε κ η πλατη μ ν μ κανει κατι νουμερα . νιωθω και το μικρο πολυ χαμηλα κ μ ποναει οταν παω ν κουνηθω . ουφφφφφφφφφφφφ

εγω παντως επειδη οι γεννες μου αρχιζανε με πονους ανα 1-2 λεπτα πηγαινα με τη μια νοσοκομειο.την μεγαλη πχ την εκανα σε 2 ωρες.ηωρα 18.05 ημουν στο νοσοκομειο κ 19.57 βγηκε.κ στον γιο μου 07.10 το πρωι ημουν νοσοκομειο κ βγηκε 07.16 :tongue::tongue: στο τριτο παλι πηγα νοσοκομειο με πονους ανα 1-2 λεπτα.9.15 το πρωι φτασαμε κ βγηκε 13.20 η μπεμπα.αυτη με ζορισε πιο πολυ απο τα αλλα:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

χαιρω πολυ και εμενα καπως κουλο μ φανηκε . ειναι σαν ν μ λεει θ γεννησεις στο δρομο. το πρωι ειχα ανα 6 λεπτα και μετα με κρατησε 1 ωρα και με εξετασε μετα απο μια ωρα . τι ν πω τωρα περιμενω τ 3 πλεπτα κ δεν ερχοντε αλλα μικροπονακια εχω κ δεν ξερω τ ν κανω . με αρχησε κ η πλατη μ ν μ κανει κατι νουμερα . νιωθω και το μικρο πολυ χαμηλα κ μ ποναει οταν παω ν κουνηθω . ουφφφφφφφφφφφφ

ποπακι το μωρο κουνιεται?απο ποτε εχει να κουνηθει?

Holy Diver

έγώ πιο πολύ το νιώθω στο ύψος του τραχήλου,εσωτερικά αλλά όχι συνεχόμενο.πιο πολύ σαν να σε τσιμπάει μια βελόνα για μερικά δευτερόλεπτα και πετά σταματάει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά πάλι πόνος!τι να πώ...θα περιμένω λίγο να δώ.πάντως οι συσπάσεις κοντέβουν να γίνουν ανα τέταρτο...

πως τις νοιωθεις τις συσπασεις?πετρωνει η κοιλια?σας βλεπω με μπεμπακια κ τις 2 αυριο:tongue:

Holy Diver

εγω παντως επειδη οι γεννες μου αρχιζανε με πονους ανα 1-2 λεπτα πηγαινα με τη μια νοσοκομειο.την μεγαλη πχ την εκανα σε 2 ωρες.ηωρα 18.05 ημουν στο νοσοκομειο κ 19.57 βγηκε.κ στον γιο μου 07.10 το πρωι ημουν νοσοκομειο κ βγηκε 07.16 :tongue::tongue: στο τριτο παλι πηγα νοσοκομειο με πονους ανα 1-2 λεπτα.9.15 το πρωι φτασαμε κ βγηκε 13.20 η μπεμπα.αυτη με ζορισε πιο πολυ απο τα αλλα:tongue:

και ύστερα σου λένε τα επόμενα παιδιά είναι πιο ευκολά από το πρώτο!!!!

Διαφημίσεις

πως τις νοιωθεις τις συσπασεις?πετρωνει η κοιλια?σας βλεπω με μπεμπακια κ τις 2 αυριο:tongue:

ναι πετρώνει,ακινητοποιούμαι εντελώς και δυσκολέυομαι να πάρω βαθιά ανάσα.

λέω να την πέσω λίγο για να δώ πώς θα πάει,ελπίζω να τα καταφέρω να κοιμηθώ γιατί νομίζω οτι θα κουτουλάω απο την νύστα!

δεν έκανα και λίγα σήμερα,το πρωι μάζευα ελιές.μετά μαγείρεψα για το μεσημέρι, μετά λέω δεν κάνω και λιγα πιροσκί που τα πεθύμησα και το απόγευμα καθάρισα λίγο το σπίτι και τέλος ξεχώρισα τις πρωινές ελιες(μαυρες και πράσινες)λόγικό ήταν να κουραστώ!

ναι πετρώνει,ακινητοποιούμαι εντελώς και δυσκολέυομαι να πάρω βαθιά ανάσα.

λέω να την πέσω λίγο για να δώ πώς θα πάει,ελπίζω να τα καταφέρω να κοιμηθώ γιατί νομίζω οτι θα κουτουλάω απο την νύστα!

δεν έκανα και λίγα σήμερα,το πρωι μάζευα ελιές.μετά μαγείρεψα για το μεσημέρι, μετά λέω δεν κάνω και λιγα πιροσκί που τα πεθύμησα και το απόγευμα καθάρισα λίγο το σπίτι και τέλος ξεχώρισα τις πρωινές ελιες(μαυρες και πράσινες)λόγικό ήταν να κουραστώ!

προφανως ειναι απο κουραση.πηγαινε ξαπλωσε αλλα στο πλαι οχι ανασκελα.κ γενικα κοριτσια να ξερεται οταν ερθει η ωρα πως στο εντελως ανασκελο οι πονοι γεννας ειναι πολυ χειροτεροι.σε ημικαθιστη θεση ειναι καλυτερα

Holy Diver

μόλις έκανα ένα χαλαρωτικό μπανάκι και ξάπλωσα.οι συσπάσεις συνεχίζονται αλλά σταμάτησαν οι πόνοι.πιθανόν να έιναι απο κούραση όπως λες Δήμητρα.αν υπάρχουν νεότερα θα ενημερώσω!αυτή θα είναι μια γέννα online!

σας καληνυχτώ προς το παρόν!φιλάκια κουκλίτσες!

Πολύ νταβαντούρι βλέπω!!!:tongue: Ποπάκι? Βασιλικούλα? Τι γίνετε, γεννάμε? Μην αγχώνεστε κορίτσια, με την σειρά! όλες θα πάρετε! Εχετε και την Δήμητρα να κάνει την μαία εξ αποστάσεως και να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες! :tongue: όλα καλά θα πάνε!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...