Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω! Εγω αν αδιαθετησω σημερα, θα ξεκινησω αυριο cyclacur. Κι επειδη Τεταρτη ειναι κλειστα, θα κοιταξω να παω αυριο για πρωτο υπερηχο. Προς το παρον περιμενω να μου κατεβουν. Εσυ ποτε θα παρεις τις αιματολογικες;?

Εμένα με έβαλε να τα ξεκινήσω 1η μερα, νομίζω δε κάνει διαφορα βέβαια. Τις αιματολογικές τις περιμένω σήμερα ως το μεσημέρι/απόγευμα λογικά. Πήρα τα πρωινά χάπια κανονικά βέβαια… 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nikx ειπαμε μαζι θα γεννησουμε θα το δεις . αμα δεν γινουν 3 λεπτα συνεχομενα για 2 ωρες τοτε γενναω ετσι μ ειπαν

μην το δενεις κ κομπο....μη περιμενεις κ 2 ωρες πριν πας νοσοκομειο.αν ειναι γρηγορη η γεννα δε θα προλαβεις.αν περιμενα εγω 2 ωρες θα ειχα κανει τα 2 πρωτα παιδια στο σπιτι:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ποπακι περιεγραψε τους πονους λιγο.ξεκιναει απο μεση κ μετα παει σαν πονος περιοδου (δυσμηνοροια) κ διαροιας (κοινως κοψιμο:rolleyes:) απο δεξια προς αριστερα?(αυτο ισως μη το καταλαβεις:tongue:)

Holy Diver

ετσι με ειπαν στο νοσοκομειο , και να φανταστεις δημητρα τωρα ειμαι κεντρο στην ξαδερφη μ . αμα παγαινα στην μανα μ απο το νοσοκομειο ειναι μια ωρα δρομος μτ αμαξι. και εκει περα μ ειπαν μολις γινει 3 λεπτα κ μετα απο 2 ωρες συνεχομενα 3λεπτα . τοτε ν ξεκινησω γ τ νοσοκομειο.

κ δεν ξερω τ ν κανω εχω κατι ενοχλησεις μικρες οπως κ οχι τακτικα

λοιπον ν σου περιγραψω τους πονους . λοιπον απο την μια ποναω χαμηλα αλλα ο πονος ειναι συνεχομενος 2 λεπτα κ μετα μ περναει . απο την αλλη αρχηζει ν μ ποναει η κοιλιτσα μ λιθγο δεξια λιγο αριστερα αλλα δεν ξερω γιατι . και η μεση μ αρχησε ν μ παιδευει . ελπιζω ν καταλαβες κατι

τι κάνετε κοριτσάρες?ποπάκι πώς πάνε οι πόνοι?άντε πήρες και εσύ σειρά μου φαίνεται!μάλλον είσαι η επόμενη!

και εγώ το τελευταίο δύωρο έχω συσπάσεις ανά εικοσάλεπτο και πόνο στο ύψος του τραχήλου.ελπίζω να σταματήσουν γιατί ποιός αντέχει όλη τη νύχτα το ξενύχτι και την ταλαιπωρία,άσε που δεν θα προλάβει να έρθει ο μπαμπάς μας...:-(κι αύριο μέρα είναι.αν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω!

Διαφημίσεις

λοιπον ν σου περιγραψω τους πονους . λοιπον απο την μια ποναω χαμηλα αλλα ο πονος ειναι συνεχομενος 2 λεπτα κ μετα μ περναει . απο την αλλη αρχηζει ν μ ποναει η κοιλιτσα μ λιθγο δεξια λιγο αριστερα αλλα δεν ξερω γιατι . και η μεση μ αρχησε ν μ παιδευει . ελπιζω ν καταλαβες κατι

καθε ποτε πονας?

Holy Diver

nikx ειπαμε μαζι θα γεννησουμε θα το δεις . αμα δεν γινουν 3 λεπτα συνεχομενα για 2 ωρες τοτε γενναω ετσι μ ειπαν

Εγω σου είπα θα τον πάρω όλο το μήνα! δεν έχω τόσο συχνούς πόνους! :(

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

κοψιμο σε επιασε ποτε?χαχαχα

οχι ποτε!!!

είναι περίεργο γιατί έχω ένα ζήτημα με τον πόνο...με λίγα λόγια δεν τους πολυ νιώθω.πώς να το εξηγήσω...κάτι που φυσιολογικά θα πονούσε πολύ εγώ πονάω πιο λίγό.είναι δύσκολο να το περιγράψω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...