Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χχαχαχχαχα για το βραδυ και στα μπουζουκια παω αμα ειναι περπαταω μεσα στο σπιτι χιιχιχιχι.

ακου τη δημητρα η συνταγη ειναι πετυχημενη, σκαλες και μονο σκαλες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γεια σας τι κανετε ?γεννησε καμια?

λοιπον εμεις ειχαμε σημερα συσπασεις ανα 6 λεπτα με στηλανε σπιτι μ ειπαν εχω αλλο ενα 24ωρο τ πολυ 2 . και οταν γινουν 3λεπτα τοτε να παμε στο νοσοκομειο

Άντε, με το καλό Ποπάκι, είδες που το συζητούσατε με την nikx και της είπες οτι το βλέπεις για τις 22 του μήνα? Όλα καλά θα πάνε!

MbGIp1.png

Ε όχι και 5 λεπτά!!!!!!!!!!!!! Μην τρελαθούμε!!!!!!!!!! Τουλάχιστον εγω το 5λεπτο ανέβασμα σκάλας θα το κάνω σε 20 λεπτά! απαπαπαπα!

οταν λεμε σκαλες δεν εννοουνε με ρυθμο χελωνας ελενιτσαααα:tongue: γρηγορααα αντε παρτε τον ποπο σας κ αρχιστε

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...