Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μελινακι δε θα με χρειαστεις,βαζε τον στο στηθος να σε ενεργοποιησει!γουλιτσες εμενα δενκανει μονο μια φορα εμετο,ειναι φυσιολογικιο ,μη τον κουνας μετα απο το γευμα πολυ,και παρολο που δε χρειαζεται βαζε τον ν αρευτει...μην επιμενιε ςπολυ γιατι κανονικα δ εχρειαζεται αλλα εμενα που και που ρευεται και την ανακουφιζει,φροσακι δεν ξερ τι ειναι αυτο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

καλε ποση ωρα κραταει το nst

Φρόσω εγώ μια φορά έκανα στον 8ο.Κανά μισάωρο έμεινα μέσα να μετράει.Μαλλον η Δήμητρα θα σου δώσει πιο σίγουρη απάντηση που έκανε συχνά!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

o kardiotokografow synhuvw kanena 20lepto me misavro krataeian den kaneiw syspaseiw,an kaneiw mporei na se krathsoyn kami avra na doyn th syxnothta kai thn entash....

blastokyttara den krathsame!basika denprolaba kann apav n aparv to kit....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

δεν εχω ρωτησει το γιατρο θα τον ρωτησω την τεταρτη για τα βλαστοκυτταρα

http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=131407846869371

για βλαστοκυτταρα κοριτσια οσες μπορουνε και θελουνε μονο στην δημοσια τραπεζα, οι ιδιωτικες ειναι απατη. Ο αντρας μου εχει μια φιλη που δουλευει στην δημοσια τραπεζα, γιατι να πανε χαμενα? Μπορει να σωσεις μια ζωη με τον πιο απλο τροπο!

Διαφημίσεις

Φρόσσω, το nst είναι σαν υπέρηχος που γίνετε στον τελευταίο μήνα της κύησης. Όπως έχεις κάνει αυχενική, β επιπέδου και ντόπλερ έτσι είναι και αυτό. Αν θέλει ο γιατρός σου στον τελευταίο μήνα να δεί το μωρό, τότε σου ζητάει να κάνεις nst. Και κακώς αφού έχεις την απορία, που δεν ρώτησες τον γιατρό σου!!!

MbGIp1.png

δεν ξερω κανονισε να το κανω την τεταρτη την ωρα δεν ηξερα που κραταει καλε γιατι θα εχω μαζι την μαμα μου

Καλά κάνεις και θα πάρεις τη μανούλα σου! Κρατάει 30-35 λεπτά και θα σκυλοβαρεθείς μόνη :)...

Δυστυχώς δεν είναι σαν τον υπέρηχο που βλέπεις το μωράκι σου. Ακούς καρδιά, βλέπεις κάτι γραφικά στην οθόνη και πατας ένα κουμπάκι κάθε φορά που κουνιέται το μωρό.

Εγώ, μες την καλή χαρά πήρα παράταση για την άλλη βδομάδα!:lol:

Πόνους περιόδου νιώθω μόνο πρωί. Τετάρτη θα με εξετάσει η μαία.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Καλημέρα κορίτσια. Εχτές το βράδυ πριν κοιμηθώ και μέχρι τώρα το πρωί, υπέφερα απο τους πόνους στα κόκκαλα. Σε σημείο που νόμιζα οτι απο εκείνη την ώρα και μέχρι να γεννήσω θα μείνω στο κρεββάτι. Πολύ βάρος έχω στην λεκάνη και στα κόκκαλα που δεν μπορούσα ούτε να σύρω τα πόδια μου πάνω στο κρεβάτι. Σαν το φίδι σερνόμουνα. Ευτυχώς τώρα είμαι καλύτερα!

MbGIp1.png

Καλημέρα Κορίτσια να΄μαι και μένα

Εχω γεννήσει στις 3/11/2010 Κοριτσάκι 3100γρ εντελώς φυσιολογικά !!!! :D:tongue:. Τελικά ναι ήταν πόνοι για τοκετό και ευτυχώς που γύρισε ο αντρας μου από την δουλειά εγώ του έλεγα να μην έρθει να μείνει ακόμα λίγο αλλά αυτός ήρθε έκανα ένα μπάνιο και φύγαμε μόλις που προλάβαμε. Είχα 3 δάχτυλα διαστολή με μαλακό τράχηλο και μέχρι να με ετοιμάσουν γέννησα. Η όλη διαδικασία 2 ώρες κράτησε !!!

Δεν κουράστηκα καθόλου ούτε εγώ ούτε η κορη μου !!!

3 μέρες έμεινα νοσοκομείο και ήρθα σπίτι Κυριακή απόγευμα!

Ολα καλά μέχρι τώρα θηλάζω και ευτυχώς έχω αρκετό γάλα !!! :D Πήγα και αγόρασα ένα ηλεκτρονικό θήλαστρο της medela γιατί έχω πολύ γάλα και κάποτε βγάζω για να αποσυμφωρίζω το στήθος μου και αναγκαστηκά πήρα μου κόστισε 150 ευρώ :mad: Για να καταλάβετε έβγαζα και στο νοσοκομείο και έχω φέρει και 2 μπιμπερό γεμάτα γαλα σπίτι :tongue: Τα πάγωσα για ώρα έκτακτης ανάγκης :tongue:

Αυτά από μένα :-)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...