Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Στο εύχομαι από καρδιάς! Εμένα είναι η πρώτη μου προσπάθεια, μάζευα βλαστοκυστες ένα 6μηνο. Για να δούμε..

Και εγω σου ευχομαι να εχεις θετικη χοριακη συντομα!!! Και η εμβρυομεταφορα ειναι η πιο ωραια φαση στη διαδικασία για μενα! Ακομα θυμαμαι το συναισθημα της πρωτης μου!! Καλη επιτυχια!!! 🙏💪

• Ευχή 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ο θηλασμος βοηθαει μερικες γυναικες κ μερικες οχι.αναλογα τον οργανισμο.σε καποιες γυναικες βοηθαει να χασουν βαρος γιατι το λιπος μετατρεπεται σε γαλα.αλλα αυτο ισχυει μονο για οσες ειναι αρκετα παχουλες.για οσες ειναι κανονικες η αντε λιγα παραπανω κιλα τοτε δε βοηθαει κ τοσο μιας κ ο θηλασμος σαυτη την περιπτωση αυξανει την ορεξη για γλυκα και γενικα για τσιμπολογηματα!:rolleyes: αρκει να εχεις τα κοτσια να κρατηθεις!χαχα

Den fovasai oti tha sou kopei to gala me thn diaita?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλες! Φρόσσω γιατί εγω παώ πίσω??? Κοίτα μην έχεις να ακούς τις δικές μου φωνές μετά την καισσαρική!:!: Δεν πειράζει, τόσο καιρό κάνουμε συμπαράσταση η μία στις άλλες εδώ στο καφέ, ας κάνουμε και συμπαράσταση απο κοντά καλέ, οχι μόνο εξ αποστάσεως!!! Κορίτσια, φάτε τώρα οτι τραβάει η όρεξή σας, να το ευχαριστηθείτε, χαρείτε τις τελευταίες μέρες τις εγκυμοσύνης σας γιατί μετά λίγο-πολύ, όλες θα θέλουμε να κάνουμε λίγο δίαιτα. (εγώ θα θέλω να κάνω πάαααααρα πολύ δίαιτα).:cool: Εγώ σε όλη την εγκυμοσύνη μου δεν είχα ιδιαίτερες ορέξεις να φάω κάτι συγκεκριμένο, δηλαδή να πω μου μυρίζει το ένα, μου μυρίζει το άλλο. Εκτός απο μία φορά που ζήτησα ρυζόγαλο :tongue: και μία φορά που ζήτησα προφιτερόλ :P και τις υπόλοιπες μόνο σουβλάκια ζήτησα! Νομίζω οτι ήμουν καλό παιδί!:wink: Λοιπόν, φεύγω, έχω γιατρό σήμερα, για τελευταία φορά μου είπε οτι θα πάω σήμερα, την επόμενη εβδομάδα θα πάω μια και καλή για την επέμβαση...Καλή μέρα να έχουμε!!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio- 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

3. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

4. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

5. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

6. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

7. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

9. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

13. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

14. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Καλημερα κι απο εμενα κουκλες,

ελενη καλα αποτελεσματα να εχεις περιμενουμε τα νεα,

Δημητρα εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να τρωω 500 θερμιδες παραπανω απο ότι ετρωγα τωρα που θηλαζω και μου εχει κοψει επισης μπαχαρικα, λαχανο, χορτα, σπανακι κ.α.

Αλλα με ενδιαφερει η διατα που τη βρηκες να ψαξω κι εγω?

Με την εγκυμοσυνη απο 56 ειχα φτασει 73 οταν γυρισα απο το μαιευτηριο και ζυγιστηκα ημουνα 63.5 θελω να χασω τουλαχιστον 4 με 5 κιλα ακομα.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Καλημέρα κορίτσια βρεθήκαμε κ με την ελένη στο νοσοκομείο εμένα μου είπε κομμένο το αλάτι κ το βραδινό το μωρό είναι ψηλά γμτ την τετάρτη θα παω για ΝSΤ ΆΝΤΕ να δούμε τι θα δούμε μάλλον πρέπει να αρχίσω κ εγώ τις σκάλες μπας κ κατεβεί

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Γύρισα και εγώ, βρεθήκαμε και με την Φρόσσω στο νοσοκομείο. Όλα πάνε καλά είπε ο γιατρός, την άλλη Τετάρτη μπαίνω μέσα για εξετάσεις και Πέμπτη γεννάω. Να έχω μαζί μου και 2 άτομα για να δώσουν αίμα. Τον ρώτησα για να κάνω επισκληρίδιο και λέει απο μ'ένα δεν έχεις κανένα πρόβλημα, θα συνενοηθείς με τον αναισθησιολόγο. Τον ρώτησα αν θα αισθάνομαι τίποτα και λεέι οχι, μόνο τις χερούκλες μας μέσα στην κοιλιά σου!:shock:

MbGIp1.png

Den fovasai oti tha sou kopei to gala me thn diaita?

το γαλα δεν κοβεται.οσες ειπαν την δικιολογια οτι σταματησαν να θηλαζουν γιατι ''κοπηκε'' το γαλα ειναι μια βλακεια και μιση.το γαλα υπαρχει απλα οσο θηλαζεις.οσο αραιωνεις τους θηλασμους τοσο λιγοστευει.δηλαδη το γαλα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης.οσο θηλαζεις εχεις.φυσικα εξαντλητικες διαιτες μειωνουν την συσταση σε θρεπτικες ουσιες αλλα μια διαιτα με ολα τα απαραιτητα δεν κανει κακο.ισα ισα ισσοροπει τον οργανισμο.αλλα οχι το γαλα δεν κοβεται:wink:

Holy Diver

Καλημερα κι απο εμενα κουκλες,

ελενη καλα αποτελεσματα να εχεις περιμενουμε τα νεα,

Δημητρα εμενα μου ειπε ο γιατρος οτι πρεπει να τρωω 500 θερμιδες παραπανω απο ότι ετρωγα τωρα που θηλαζω και μου εχει κοψει επισης μπαχαρικα, λαχανο, χορτα, σπανακι κ.α.

Αλλα με ενδιαφερει η διατα που τη βρηκες να ψαξω κι εγω?

Με την εγκυμοσυνη απο 56 ειχα φτασει 73 οταν γυρισα απο το μαιευτηριο και ζυγιστηκα ημουνα 63.5 θελω να χασω τουλαχιστον 4 με 5 κιλα ακομα.

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-80-1263.html εχει 4 γευματα και δεν ειναι εξαντλητικη!

αυτη ειναι.οσο για το θηλασμο κ τις θερμιδες δε νομιζω οτι ισχυει.στις χωρες του τριτου κοσμου θηλαζουν 2 και 3 χρονια και τρεφονται....σχεδον ποτε!η μηπως η γιαγια μου που θηλαζε 3.5 χρονια τρεφονταν σωστα?:tongue:

Holy Diver

http://www.tlife.gr/Article/FN/0-80-1263.html εχει 4 γευματα και δεν ειναι εξαντλητικη!

αυτη ειναι.οσο για το θηλασμο κ τις θερμιδες δε νομιζω οτι ισχυει.στις χωρες του τριτου κοσμου θηλαζουν 2 και 3 χρονια και τρεφονται....σχεδον ποτε!η μηπως η γιαγια μου που θηλαζε 3.5 χρονια τρεφονταν σωστα?:tongue:

σ΄ ευχαριστω πολυ δημητρα, και να σου πω και κατι, εχεις απολυτο δικιο...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερακουκλες!ηρθ επαιδιατρος το σαββατο η μικρη εχει παρει μισο κιλο σχεδον τριπκασιο απ'οσο μπορουσε!να μου φερουν λεει ολα τα νεογεννητα της γειτονιας να θηλασω!γενικως πολυ καλα φτου φτου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!μόλις γύρισα από τον γιατρό.όλα καλά λέει και τίποτα παραπάνω.με έβαλε και στον καρδιοτοκογράφο και μετάμου είπε οτι δεν χρειαζόταν να το κάνω.βγάλε εσύ συμπέρασμα...νομίζω οτι άδικα πήγα!

ακριβώς αυτή την δίαιτα έκανα τον 5ο+6ο μήνα.στην πραγματικότητα διατροφή είναι και οχι δίαιτα.εγώ δεν έχασα κιλά αλλά έμεινα σταθερή για κάποιο καιρό.οι υπόλοιποι στην οικογένεια έχασαν απο 2-4 την 1η εβδομάδα.μετά χάνεις λιγότερο 1-2το πολύ.βέβαια αν θηλάζεις φαντάζομαι θα χάνεις παραπάνω!και εγώ όταν γεννήσω κάτι θα κάνω γιατί έρχονται και γιορτές και να τα μελομακάρονα και τα κουλουράκια και που να αντισταθείς μετα!

καλημερακουκλες!ηρθ επαιδιατρος το σαββατο η μικρη εχει παρει μισο κιλο σχεδον τριπκασιο απ'οσο μπορουσε!να μου φερουν λεει ολα τα νεογεννητα της γειτονιας να θηλασω!γενικως πολυ καλα φτου φτου!

τελεια κισα μπραβο τελεια η μπουμπου σου, κριμα που μενω στην αθηνα...

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι εμενα ο μπεμπης μου συχνα μετα το θηλασμο βγαζει γουλιτσες, ρωτησα τον παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχω ξερετε τιποτα γι΄ αυτο παω να ψαξω στο internet

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...