Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιατι να πας με ραντεβου καλε?αφου δε συμπληρωσες καν 40 εβδ.εννοεις να γεννησεις με προκληση?εισαι τρελη καλεεεεε???θες να σαλταρεις απο πονο?με προκληση ειναι οπως ο οξυς τοκετος.ειχα 3 και πιστεψε με ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.μιλαμε για πονους καθε 1 λεπτο κ στο τελικο σταδιο καθε 30 δευτερα.καλα λεει ο γιατρος σου να περιμενεις.εδω περιμενουν μεχρι τις 42 εβδ.καλα κ εγω θα ειχα σκασει.απλα μολις κλεισεις τις 40 αν δε γεννησεις πας καθε μερα μεχρι τις 42.αν το μωρο ειναι καλα τοτε περιμενουν.στις 42 σου κανουν προκληση.εκτος κ αν το μωρο πχ ειναι πολυ μεγαλο η αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα τοτε δε περιμενουν μεχρι τις 42/

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατι να πας με ραντεβου καλε?αφου δε συμπληρωσες καν 40 εβδ.εννοεις να γεννησεις με προκληση?εισαι τρελη καλεεεεε???θες να σαλταρεις απο πονο?με προκληση ειναι οπως ο οξυς τοκετος.ειχα 3 και πιστεψε με ειναι ΑΠΑΙΣΙΟ.μιλαμε για πονους καθε 1 λεπτο κ στο τελικο σταδιο καθε 30 δευτερα.καλα λεει ο γιατρος σου να περιμενεις.εδω περιμενουν μεχρι τις 42 εβδ.καλα κ εγω θα ειχα σκασει.απλα μολις κλεισεις τις 40 αν δε γεννησεις πας καθε μερα μεχρι τις 42.αν το μωρο ειναι καλα τοτε περιμενουν.στις 42 σου κανουν προκληση.εκτος κ αν το μωρο πχ ειναι πολυ μεγαλο η αν υπαρχει καποιο αλλο προβλημα τοτε δε περιμενουν μεχρι τις 42/

κ εγω αυτο θα τους πω αυριο γιατι εαν με πιασουν οι πονοι θα μας ακουσει ολο το τζανειο κ εχω φωνη καμπανα το κερατακι μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κ εγω αυτο θα τους πω αυριο γιατι εαν με πιασουν οι πονοι θα μας ακουσει ολο το τζανειο κ εχω φωνη καμπανα το κερατακι μου

εμενα με ακουσαν παντως κ στα 3 παιδια.με ακουσαν και οι κουφοι που λενε:mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

αυριο ξεκιναω διαιτα!οτι εφαγα εφαγα!τερμα τα σαβουρωματα!!!βρηκα στο ιντερνετ τη διαιτα της τατιανας που ειχε εναν διαιτολογο μια μερα στην εκπομπη..η μανα μου που την εκανε ειπε οτι εχασε 3 κιλα σε 7 μερες!αντε και καλη μου αρχη!!

Holy Diver

αυριο ξεκιναω διαιτα!οτι εφαγα εφαγα!τερμα τα σαβουρωματα!!!βρηκα στο ιντερνετ τη διαιτα της τατιανας που ειχε εναν διαιτολογο μια μερα στην εκπομπη..η μανα μου που την εκανε ειπε οτι εχασε 3 κιλα σε 7 μερες!αντε και καλη μου αρχη!!

Ο θηλασμός τελικά βοηθάει να χαθούν ή όχι?Καλά και εγώ τις τελευταίες μέρες τρωω πολύ σαβούρα γιατί μετά λέω ραψιμο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ο θηλασμός τελικά βοηθάει να χαθούν ή όχι?Καλά και εγώ τις τελευταίες μέρες τρωω πολύ σαβούρα γιατί μετά λέω ραψιμο.

ο θηλασμος βοηθαει μερικες γυναικες κ μερικες οχι.αναλογα τον οργανισμο.σε καποιες γυναικες βοηθαει να χασουν βαρος γιατι το λιπος μετατρεπεται σε γαλα.αλλα αυτο ισχυει μονο για οσες ειναι αρκετα παχουλες.για οσες ειναι κανονικες η αντε λιγα παραπανω κιλα τοτε δε βοηθαει κ τοσο μιας κ ο θηλασμος σαυτη την περιπτωση αυξανει την ορεξη για γλυκα και γενικα για τσιμπολογηματα!:rolleyes: αρκει να εχεις τα κοτσια να κρατηθεις!χαχα

Holy Diver

ο θηλασμος βοηθαει μερικες γυναικες κ μερικες οχι.αναλογα τον οργανισμο.σε καποιες γυναικες βοηθαει να χασουν βαρος γιατι το λιπος μετατρεπεται σε γαλα.αλλα αυτο ισχυει μονο για οσες ειναι αρκετα παχουλες.για οσες ειναι κανονικες η αντε λιγα παραπανω κιλα τοτε δε βοηθαει κ τοσο μιας κ ο θηλασμος σαυτη την περιπτωση αυξανει την ορεξη για γλυκα και γενικα για τσιμπολογηματα!:rolleyes: αρκει να εχεις τα κοτσια να κρατηθεις!χαχα

Πρέπει να κρατηθώ γιατί μετά δεν θα μπαίνω σε νυφικό.Ε και απο ύψος δεν είμαι και δίμετρη οπότε... :wink: Σουπίτσες πολλές σουπίτσες!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Πρέπει να κρατηθώ γιατί μετά δεν θα μπαίνω σε νυφικό.Ε και απο ύψος δεν είμαι και δίμετρη οπότε... :wink: Σουπίτσες πολλές σουπίτσες!

σουπιτσες αλλα χωρις ψωμια χαχαχα:mrgreen:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εγω ενα τελευταιο πιτογυρο θα τον τσακιζα αχχχ...εχουμε ενα ελληνικο γυραδικο εδω τα σπαει αλλα κανω κρατει γιατι αυριο το προγραμμα ξεκιναει!:tongue::tongue::tongue:

Ε αν είναι τελευταίος να πάρεις έναν να τον ευχαριστηθείς! Να μη σου πω και δυο! :tongue: :tongue:

μην λετε για σουπες κ εχω λιγουρευτει εδω κ 2 μερες κοτοσουπα

Και εγώ ήθελα σήμερα αλλα τελικά εκλεισε για αύριο.Ετσι σκ@@@ που είναι ο λαιμός μου! Και εχω και τρελη πίεση χαμηλά απο το μωρό!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...