Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κοριτσια χτες είχα τα καφέ ροζ που σας είπα στο σκούπισμα και πόνους περιόδου. Σήμερα σκουπιστηκα το πρωί και είχα λίγο καφέ με βλεννη. Πόνους δεν έχω πλέον και όσες φορές σκουπιστηκα μετά δεν είχα τίποτα. Από την αποβολή να ήταν όλα αυτά?Πολυ περίεργο τι συνέβη εκεί μέσα μου... 

Κοριτσι μου γλυκό προσπάθησε να ηρεμήσεις ότι γίνεται ,γίνεται δεν μπορούμε να ξέρουμε, σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ από επαρχία Πέμπτη είχα χωριακη θετική αλλά χαμηλη ,μ είπαν να κάνω Σάββατο αλλά εδώ σ εμάς όλα κλειστά, μ είπαν Δευτέρα αλλά αργία εδώ σε μας όλα κλειστά άρα και εγώ πάω Τρίτη, έχω τρελαθεί και εγώ πίστεψε με και έχω τρελάνει αρκετές κοπέλες εφω μέσα 🤣🤣 ,λίγο ακομα έμεινε αν δεν πονάς να πονάς όμως ε να μην αντέχεις τον πόνο δεν γίνεται τίποτα κακό μέσα σου 

Just now, Eternity είπε:

Να σας πω κάτι βρε κορίτσια ετσι να το βγάλω από μέσα μου? 2 ζώνες της Παναγίας τις είχα δεμένες μαζί και τις είχα γύρω μου σε όλη μου την εγκυμοσύνη. Όμως αυτή τη φορά επειδή πήρα τα άσχημα νέα σε μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα αλλά και γενικά σκεπτόμενη όσα έχω περάσει, έχω χάσει πλέον την πίστη μου... από χτες έβγαλα τη ζώνη, σταμάτησα να προσεύχομαι και γενικά έχω θυμό για όλα... 

Αχχχχ έχε πίστη ότι και να γίνει... φορα ξανά την ζωνουλα και ηρέμησε, εγώ μόλις είδα θετικό την φόρεσα, για να μας προστατεύει τώρα αν δεν πάει καλά δεν θα ξεσπάσω σ αυτό, ηρέμησε, πάνε μια βολτααααααα

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια τι κάνετε?

Φρόσω και εγώ έχω λίγο άγχος με το νοσοκομείο! Άλλα σκέφτομαι λίγες μέρες είναι θα περάσουν! :wink:

Μπανάκια θα κάνετε? Σκέφτομαι φέτος να μην την πλησιάσω την θαλασσίτσα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εμενα μου ειπε ο γιατρος να κανω μπανιο οσο πιο πρωι μπορω να μην εχει πολυ κοσμο η παραλια οποτε αφου το σπιτι μου ειναι διπλα στην θαλασσα στην χιο θα κατεβαινω κατα τις 7 θ κανω τις βουτιες μου κ θα γυρναω γρηγορα σπιτι

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Φρόσω σίγουρα κάποιαν θα βρεις.

Εγώ συνεχώς πάω και την νύχτα ξυπνάω πάλυ για τουαλέτε. Από ύπνο καλά κοιμάμε διότι είμαι και κουρασμένη και με τον γιο μου που τον τρέχω όλη μέρα και με τις δουλειες οπόταν με το που ξαπλώνω αμεσως κοιμάμαι

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις ειναι το πρωτο μωρο κ επειδη εχω αποριες ντρεπομαι να περνω συνεχεια το γιατρο τηλεφωνο . Αχ ευτυχως βρηκα τουλαχιστον με τον ιδιο μηνα οποτε θα μοιραζομαστε τα νεα μας

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Γεια σας κοριτσάκια! 2-3 κουβέντες πριν να πάω για νάνι γιατί έχω πεθάνει στις δουλειές εν όψει ταξιδίου. Πήγα στο γιατρό για το Α τεστ! Το μωρό είναι καλά,δεν έμαθα τπτ άλλο ούτε καν μήκος,βάρος. Το μόνο κακό με το νοσοκομείο μας είναι ο κακός υπέρηχος που φέτος δεν έχει και χαρτί να δω τα εκατοστά και τα γραμμάρια του και το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά το μπεμπάκι, τόσο που δε ρωτάω τπτ το γιατρό...

Εγώ την ημέρα με το κατούρημα δεν έχω θέμα. Το βράδυ όμως θα σηκωθώ 2-3 φορές κι ενώ νιώθω ότι είμαι να σκάσω δεν έχω πολλά τσισάκια! :lol:

Aπό ύπνο όπως η Κούλα με τον μπέμπη όλη μέρα και τις δουλειές ξεραίνομαι.Εξάλλου ξυπνάω κι από 3-4 το λιγότερο φορές για να του βάλω πιπίλα αν κλαίει, να τον σκεπάσω,να πάω τουαλέτα που λέγαμε...

Έχω πάρα πολλές δουλειές για το ταξίδι ελπίζω να τις προλάβω αύριο. Σας αφήνω γιατί χρειάζομαι δυνάμεις! Καληνύχτα! Τα λέμε από βδομάδα μάλλον! Πολλά φιλιά και να είστε όλες καλά!

Καλημέρα σας

Πως είστε σήμερα εγκυούλες μου ???

Εγω πολύ καλά μια από τα ίδια. Αρκετές βόλτες με τον σύζυγο και το μωρό όπως σας είπα μιας και είναι με άδεια. Χθες τον πήραμε στο πάρκο για δεύτερη φορά και το ευχαριστήθηκε. Μετά πήγαμε σε ένα εστιατόριο και φάγαμε σουβλάκι και το ευχαριστηθήκαμε με φίλους :D

mikio θα πας ταξίδι ? Που θα πας καλέ και μας αφήνεις ???

Ladycat μην ανησυχάς για τις ερωτήσεις μπορεις να ρωτάς ότι θες :wink: Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να λύνουμε και τις απορίες μας και να μοιραζόμαστε και τις εμπειρίες μας ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα και καλό μήνα!

Έχω αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση πλέον για την επίσκεψη στο γιατρό!Άντε επιτέλους να το δω λίγο!

Κούλλα έχεις πει στον μικρό ότι έρχεται το αδερφάκι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε τι τρυφεροοοοοο που ειναι το μπεμπεκι σου

σημερα ειχε πλακα ηρθε η κολλητη μου με το γιο της οποτε γυρναει ο μικρος με κοιταει κ μου λεει μα γιατι δεν βγαζεις λιγο το μωρο ετσω να το δω κ μετα βαλτο παλι μεσα πεθαναμε στο γελιο :-D:-D:-D:-D:-D

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

σημερα ειχε πλακα ηρθε η κολλητη μου με το γιο της οποτε γυρναει ο μικρος με κοιταει κ μου λεει μα γιατι δεν βγαζεις λιγο το μωρο ετσω να το δω κ μετα βαλτο παλι μεσα πεθαναμε στο γελιο :-D:-D:-D:-D:-D

χεχεχεχε όντως έχουν πολύ πλάκα ! Ο δικός μου όλη μέρα κρατάει την σκούπα και σκουπίζει. Κάθε άλλο φυσικά καταλαβαίνετει τι ζημιές κάνει και άντε να του την πάρεις

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Υπάρχει και το άλλο.Έμενα προσπαθούσε μια μικρή να μπει στην κοιλιά μου! και της λέω πήγαινε στην κοιλίτσα της μαμάς σου ειναι πιο ωραία!ευτυχώς έσπρωχνε εκείνη μετά! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γειά σας και από εμένα!

Τι κάνετε εγκυούλες; ¨Ολα καλά;

LAdycat θα νιώσεις κάτι σαν....ας πούμε πως παίζει το μάτι σου; Ε, κάπως έτσι απλά χαμηλά στην κοιλιά σου!!!! Είναι υπέροχο. Σε καμια δυο εβδομάδες ετοιμάσου!!!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...