Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αυτο μ το πετρωμα ποτε δε θ το καταλαβω εχω τοσοι μικρη κοιλιτσα π ο μικρος δεν εχει χωρο και ειναι κ σκληρη η κοιλια μ αντε ν τ καταλαβω . πονακια οποτε θελουν ερχοντε και φευγουν δεν ειναι τακτικα

τοτε αν δεν ειναι τακτικα ειναι προπαρασκευαστικες συσπασεις.

το πετρωμα δεν ειναι οτι η κοιλια ειναι απλα σκληρη.την νιωθεις ξαφνηκα να μουδιαζει και νιωθεις σα να γινεται μια σκληρη μαζα .σιγα σιγα το μουδιασμα υποχωρει μαζι με το πετρωμα.

Holy Diver

Διαφημίσεις

γιατι 22 κατσενα το συζητησουμε να αποφασισουμε βρε κοπελα μ κατευθιαν 22 και εσυ .εγω θελω πιο νωρις βρε συ τι 22 τελευταια μερα του σκορπιου θα παιζουμε κορωνα γραματα αναμεσα στον σκορπιο και τοξοτη κριμα δεν εινα

γιατι 22 κατσενα το συζητησουμε να αποφασισουμε βρε κοπελα μ κατευθιαν 22 και εσυ .εγω θελω πιο νωρις βρε συ τι 22 τελευταια μερα του σκορπιου θα παιζουμε κορωνα γραματα αναμεσα στον σκορπιο και τοξοτη κριμα δεν εινα

Πότε θέλεις κοριτσάκι?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

ε μεχρι 15 ν εχουμε γεννησει μορε κριμα δεν ειμαστε μορε δεν με λυπασαι . αντε ο γιος μου δεν με λυπαται να βγει πιο νωρις λυπησουμε εσυ τουλαχηστον .;););)

Βρε Πόπη νομίζεις ότι εγώ δεν θέλω νωρίτερα? Εδώ έχω γιατρό το σάββατο και μου φαίνεται ότι θα πάω μετά απο μήνα. Τότε είπε θα με κοιτάξει απο κάτω όποτε ελπίζω μέχρι την άλλη δευτέρα να έχω γεννήσει. Λίγο μας έμεινε. Λέω μέσα μου λίγη υπομονή ακόμα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

το ξερω βρε αλλα θα σαλταρω εγω την τεταρτη θα παω .

την τριτη εχει ο αντρας μ γενεθλια τεταρτη εχει ο κουμπαρος μ και αντε τωρα να περασεις αυτες της 2 μερες . ο ενας θελει 9 ο αλλος θελει 10 τον γιοκα μου ομως δεν τον ρωτησαν για να δουμε τ θ γνει και ν πεφτουν τα στοιχηματα βροχη

κοριτσια μ εφυγα καλο βραδυ

εγω αυριο θα δω τι θα μου πουνν γιατρος κ μαια γιατι ο γιατρος λεει να το αφησουμε να ερθει μονο του η μαια λεει με ραντεβου

Με καισαρική θα γεννησεις Φροσάκι? Συνήθως οι γιατροί θέλουν με ραντεβου.Αλλά συμφωνώ με τον γιατρό!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Με καισαρική θα γεννησεις Φροσάκι? Συνήθως οι γιατροί θέλουν με ραντεβου.Αλλά συμφωνώ με τον γιατρό!

οχι φυσιολογικα μιας κ το μωρο εχει γυρισει με το κεφαλι αλλα ο γιατρος θελει να περιμενουμε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...