Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Πήγα για το καφεδάκι μου, ψήφισα κιόλας και τώρα άραγμα στο σπίτι! Κάτι θα βρω να κάνω και εδώ μέσα!

Κατάφερα και αρρώστησα.Ο λαιμός μου χάλια! Και αρρωστήσαμε πρώτη φορά μαζί με τον άντρα μου. Μόνο μη θυμηθεί το μωρό να βγει πριν γίνουμε και οι δυο καλά!

Σας είπα οτι θέλω να γεννηηηηηησω! Αλλά βλέπω να παίρνει όλο το μήνα! Απο συσπάσεις τίποτα...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ladycat ησυχο μωρο δεν το βλεπω . υπαρχουν ησυχα μωρα???? δεν νομιζω .ολα τα μωρα ζωηρα βγενουν και θα ειναι .

ναι υπαρχουν ησυχα μωρα.το δικο μου ειναι αγγελακι:tongue: απο τη μερα που γεννηθηκε κοιμαται ΜΟΝΟ:-Dακομα κ για να φαει δε κλαιει .μονο λιγο ζοριζεται.το κλαμα της μονο στο μπανιο το εχουμε ακουσει.μεχρι κ οταν τρωει κ οταν κανει κακα ΚΟΙΜΑΤΑΙ:rolleyes:ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τα αλλα 2.κλαιγανε επι 2 μηνες μερα νυχτα:rolleyes:

Καλησπέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Πήγα για το καφεδάκι μου, ψήφισα κιόλας και τώρα άραγμα στο σπίτι! Κάτι θα βρω να κάνω και εδώ μέσα!

Κατάφερα και αρρώστησα.Ο λαιμός μου χάλια! Και αρρωστήσαμε πρώτη φορά μαζί με τον άντρα μου. Μόνο μη θυμηθεί το μωρό να βγει πριν γίνουμε και οι δυο καλά!

Σας είπα οτι θέλω να γεννηηηηηησω! Αλλά βλέπω να παίρνει όλο το μήνα! Απο συσπάσεις τίποτα...

μη μασας νικχ μου.κ εγω στο πρωτο παιδι ουτε μια συσπαση δεν ειχα κ γεννησα 39 εβδ κ 2 ημ.μερικες πρωταρες δεν εχουν συσπασεις.

Holy Diver

Και εγώ θέλω να γεννήσω! Κου-ρά-στη-κα!!!!!!! Ειδικά αυτός ο τελευταίος καιρός είναι ο χειρότερος!!!! Δεν μπορώ να περπατήσω εύκολα΄πονάω ακόμα και όταν κοιμάμαι, τα κόκκαλά μου στον ύπνο μου κάνουν ''κρακ'' μόλις κουνήσω το πόδι μου! Κάθομαι στην καρέκλα και μόλις σηκωθώ δεν μπορώ να περπατήσω, πρέπει να κάνω 5-6 βήματα για να ισιώσω!!!! Δεν μπορώ να σκύψω!!!! Δεν μπορώ να κάνω τίποτα!!! Η Κούλα και η Κάτα έχουν γεννήσει, στάνταρ και δεν μπήκαν καθόλου να μας ενημερώσουν, να τις συμπληρώσουμε στην λίστα.... Για να ανέβουμε και εμείς, που είμαστε στην αναμονή, λίγο πιο πάνω βρε αδερφέ!!!!;) Ίσως να γέννησε και η Κικίτσα, αλλά είναι εξαφανισμένη αυτή η κοπέλα!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

μη μασας νικχ μου.κ εγω στο πρωτο παιδι ουτε μια συσπαση δεν ειχα κ γεννησα 39 εβδ κ 2 ημ.μερικες πρωταρες δεν εχουν συσπασεις.

Τι να πω βρε Δήμητρα. Και χθες και ειδικά σήμερα είναι πολύ ήρεμος. Μόνο κανένα τέντωμα (μάλλον ποδιού) μικρό νιώθω. Έχω και πόνος περίουδου και με πιέζει πολύ και για άλλο λόγο. :wink: Αλλά δεν βλέπω να μου κάνει τη χάρη να βγει...Βέβαια με δυο γονείς κρυωμένους λεω αστο καλύτερα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τι να πω βρε Δήμητρα. Και χθες και ειδικά σήμερα είναι πολύ ήρεμος. Μόνο κανένα τέντωμα (μάλλον ποδιού) μικρό νιώθω. Έχω και πόνος περίουδου και με πιέζει πολύ και για άλλο λόγο. :wink: Αλλά δεν βλέπω να μου κάνει τη χάρη να βγει...Βέβαια με δυο γονείς κρυωμένους λεω αστο καλύτερα!

Και εγώ έχω τώρα 5 μέρες που είμαι κρυωμένη και λέω καλύτερα που την άρπαξα τώρα παρά να γεννάω και να είμαι συναχωμένη και με βήχα. Έχω 10 μέρες ακόμα για να γεννήσω, οπότε θα έχω αναρρώσει πλήρως!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio- 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

3. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

4. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

5. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

6. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

7. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

9. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

13. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

14. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Απορρώ μαζί σου Βασιλική μου....χαρά στο κουράγιο σου, τι να πω??? Εγω δεν μπορώ να κάνω πολλά-πολλά!

μην νομίζεις για να περνάει η ώρα προσπαθώ να ασχολούμαι με κάτι.πάντως τα αυτοκίνητα ήταν σε κακό χάλι λες και είχαμε οδηγήσει σε αγώνες μέσα στις λάσπες.δεν έχει βρέξει απο πέρσυ και είχαν 100 κιλά σκόνη.είναι ντροπή...

Kalispera koritsia! Simera exw ligo puretouli kai den eimai stis kales mou!

Dekata mono alla me exoun tsakisei!

περαστικά κούκλα!είναι ίωση ή καμια ουρολοίμωξη μακριά από εμάς!?

βασιλικη ο καιρος δε βοηθαει δυστηχως για βολτες.εχουμε 5 βαθμους αερα και παρα πολυ υγρασια.τα τζαμια τρεχουν νερα κ οι δρομοι ειναι λες κ εβρεξε.εχει κ η μεγαλη μου το προβλημα με το βρογχικο ασθμα κ ασε καλυτερα...στο σχολειο τα βγαζουν μιση ωρα μονο.δεν ειμαστε για αρρωστιες με νεογεννητο στο σπιτι.

τελος παντων οπως τα εβγαζα τοσα χρονια θα τα βγαλω κ τωρα.εδω στο πρωτο που δεν ειχαν ερθει καν πως τα καταφερα κ ημουν κ 22 χρ.και σε ξενη χωρα χωρις γρι γερμανικα.τωρα που εχω παρει κ τον αερα δε μασαω:tongue::tongue::tongue: την εχω βαλει ηδη σε σειρα την μπεμπα στον υπνο κ στο φαι.ειναι κ βολικο μωρο ευτυχως.προς το παρων πολυ καλα παμε.:D

έχεις δίκιο.εμείς ακόμα κοντομάνικα φοράμε,σορτσάκια και σαγιονάρες για αυτό είμαι εκτός τόπου και χρόνου...και με την προιστορία της μικρής αστο καλύτερα!

περαστικά χριστινάκι το ίδιο έλεγα και εγώ:κάτσε εκεί που κάθεσαι γιατί η μαμά είναι άρρωστη ακόμα.εγώ τους κόλλησα όλους στο σπίτι.την μαμά μου,τον μπαμπά μου και την γιαγιά!τουλάχιστον τώρα που δημιουργήθηκαν αντισώματα στο αίμα μου θα της τα δώσω με τον θηλασμό και δεν θα κολλήσει και η μικρούλα όταν γεννηθεί!

σε ευχαριστώ για την συμβουλή της πολλαπλής παράθεσης!είναι πολύ πιο βολικό τώρα!

κοριτσια μεχρι τωρα ποσα κιλα πηρατε??

εγω 24 κιλα πηρα

σήμερα ζυγίστηκα +13.αλλά τελικά έκαναν την εμφανισή τους μικρές ραγάδες.γμτ!

Διαφημίσεις

το οτι ειναι ησυχο το μωρο προμηνυει και τον ερχομο του :tongue: ισως και αυριο να γεννησεις:mrgreen:

Και εγώ έχω τώρα 5 μέρες που είμαι κρυωμένη και λέω καλύτερα που την άρπαξα τώρα παρά να γεννάω και να είμαι συναχωμένη και με βήχα. Έχω 10 μέρες ακόμα για να γεννήσω, οπότε θα έχω αναρρώσει πλήρως!

και εγω τον γιο μου τον γεννησα συναχομενη 10 μερες πριν την ΠΗΤ χαχα

Holy Diver

το οτι ειναι ησυχο το μωρο προμηνυει και τον ερχομο του :tongue: ισως και αυριο να γεννησεις:mrgreen:

Κάτσε να δούμε μέχρι το βράδυ πως θα είναι.Γιατί το βράδυ αρχίζει τα τρελά χτυπήματα. Οι πόνοι περιόδου με προβληματίζουν περισσότερο. Αλλά έρχονται και φεύγουν.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

νικχ και εμενα το ιδιο εχω μικρο πονακια παρα πολυ λιγο πως σ αρχηζει η περιοδος συγα συγα ετσι μ ειναι κ μενα κ μετα φευγει

Πόπη φαντάζεσαι να γεννούσαμε ίδια μέρα? Πλάκα θα είχε. :lol:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...