Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κούκλες!τι καλημέρα καλησπέρα λέμε τέτοια ώρα...!

από το πρωί μόλις κάθησα!επλυνα 3 αυτοκίνητα,μέσα-έξω και τα έχω παίξει.δεν κάνω τιποτα άλλο σήμερα,θα την αράξω στον καναπέ και δεν θα κουνηθώ μέχρι το βράδυ.πάει το πήρα απόφαση._

χαίρομαι που ηρέμισαν τα μπεμπάκια σας.

μελίνα μην εμπιστέυεσαι την ζυγαριά και να τον ζυγίζεις 1 φορα την εβδομάδα αλλιώς θα τρελαθείς!αν πχ κάνει κακά του λογικό είναι να χάσει μερικά γραμμάρια οπότε δεν βγάζεις συμπέρασμα.αρα μην τρελαίνεσαι!

Δημητρα κρίμα που έφυγε η βοήθεια τόσο νωρίς...απο την άλλη βέβαια δεν θα σε πρήζουνε κάνε αυτό και κάνε εκείνο.ο μπαμπάς δεν μπορεί να βοηθήσει λίγο?πχ να κάνει καμια ώρα διάλειμμα απο την δουλεια να τα απασχολεί λίγο σε κανα πάρκο κλπ να κουραστούν και να μην ξεσπάνε μέσα στο σπίτι?έστω και για λίγες μέρες...αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας αγαπουλες τι κανετε ? πως ειστε ? οσες γενησανε να σαν ζησουν και καλοτυχα να ειναι .

εγω ακομα στην αναμονη ειμαι δεν θελει να βγει το δικο μου του καλοαρεσε εκει .

Ο μπαμπάς μας κάνει βόλτες το καρότσι μέσα στο σπίτι, θέλει λέει να κάνει πρόβες! :tongue: Φρόσσω αυτό και αν είναι εφιάλτης με τις κατσαρίδες! Είχα δει και εγω το καλοκαίρι :? Τι ώρα καλέ θα πας γιατρό αύριο??????

MbGIp1.png

καλημέρα κούκλες!τι καλημέρα καλησπέρα λέμε τέτοια ώρα...!

από το πρωί μόλις κάθησα!επλυνα 3 αυτοκίνητα,μέσα-έξω και τα έχω παίξει.δεν κάνω τιποτα άλλο σήμερα,θα την αράξω στον καναπέ και δεν θα κουνηθώ μέχρι το βράδυ.πάει το πήρα απόφαση._

χαίρομαι που ηρέμισαν τα μπεμπάκια σας.

μελίνα μην εμπιστέυεσαι την ζυγαριά και να τον ζυγίζεις 1 φορα την εβδομάδα αλλιώς θα τρελαθείς!αν πχ κάνει κακά του λογικό είναι να χάσει μερικά γραμμάρια οπότε δεν βγάζεις συμπέρασμα.αρα μην τρελαίνεσαι!

Δημητρα κρίμα που έφυγε η βοήθεια τόσο νωρίς...απο την άλλη βέβαια δεν θα σε πρήζουνε κάνε αυτό και κάνε εκείνο.ο μπαμπάς δεν μπορεί να βοηθήσει λίγο?πχ να κάνει καμια ώρα διάλειμμα απο την δουλεια να τα απασχολεί λίγο σε κανα πάρκο κλπ να κουραστούν και να μην ξεσπάνε μέσα στο σπίτι?έστω και για λίγες μέρες...αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα?

Απορρώ μαζί σου Βασιλική μου....χαρά στο κουράγιο σου, τι να πω??? Εγω δεν μπορώ να κάνω πολλά-πολλά!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Απορρώ μαζί σου Βασιλική μου....χαρά στο κουράγιο σου, τι να πω??? Εγω δεν μπορώ να κάνω πολλά-πολλά!

συμφωνω μαζι σου ελενη απορω κι εγω μπραβο κουκλα μου φτου σου να μη σε ματιασουμε.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ο μπαμπάς μας κάνει βόλτες το καρότσι μέσα στο σπίτι, θέλει λέει να κάνει πρόβες! :tongue: Φρόσσω αυτό και αν είναι εφιάλτης με τις κατσαρίδες! Είχα δει και εγω το καλοκαίρι :? Τι ώρα καλέ θα πας γιατρό αύριο??????

κατα τις 9 λεω να παω κ εγω δεν εχω ραντεβου αλλα εχω καλο κονε με την μαμη

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κισακι μπραβο μια χαρα μεγαλωνει η ζουζουνα σου.πηρε πολυ καλο βαρος!μαλλον ειναι πολυ φαγανη:tongue: επρεπε να εχει παρει 300 γρ κανονικα.30 γρ τη μερα παιρνουν τα μωρα.κ πηρε τα διπλασια!φτου φτου!

βασιλικη ο καιρος δε βοηθαει δυστηχως για βολτες.εχουμε 5 βαθμους αερα και παρα πολυ υγρασια.τα τζαμια τρεχουν νερα κ οι δρομοι ειναι λες κ εβρεξε.εχει κ η μεγαλη μου το προβλημα με το βρογχικο ασθμα κ ασε καλυτερα...στο σχολειο τα βγαζουν μιση ωρα μονο.δεν ειμαστε για αρρωστιες με νεογεννητο στο σπιτι.

τελος παντων οπως τα εβγαζα τοσα χρονια θα τα βγαλω κ τωρα.εδω στο πρωτο που δεν ειχαν ερθει καν πως τα καταφερα κ ημουν κ 22 χρ.και σε ξενη χωρα χωρις γρι γερμανικα.τωρα που εχω παρει κ τον αερα δε μασαω:tongue::tongue::tongue: την εχω βαλει ηδη σε σειρα την μπεμπα στον υπνο κ στο φαι.ειναι κ βολικο μωρο ευτυχως.προς το παρων πολυ καλα παμε.:D

Holy Diver

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...