Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εγώ σήμερα πήγα για καφεδάκι και μετά για φαγητό. Ευχαριστιέμαι τις τελευταίες μέρες πριν το κλείσιμο! ;)

Σήμερα ο μπέμπης είναι αρκετά ήσυχος και εγώ έχω μόνο ελαφριά πονάκια περιόδου!

Δημητρούλα τα νεύρα σου θα πρέπει να γίνονται τα σκ... Έτσι όπως τα περιγράφεις όμως έχουν τρελό γέλιο! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρεα μην πολυβασίζεσαι στο πιθανό βάρος που σου δίνουν τα μηχανήματα γιατί πεφτουν πολύ έξω.να φανταστείς στην τελευταία φορά κάναμε 3 μετρήσεις.την πρώτη την βρήκε 3600,την δεύτερη 2500 και την τρίτη 2600,οπότε βγάλε συπμέρασμα!

Δήμητρα πραγματικά σε λυπάμαι!τα μικρά θα κάνουν οτι αταξία μπορούν να σκεφτούν προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους...αλήθεια η γιαγιά που είναι οεο να δώσει ενα χεράκι?

Ωχ τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου περίεργα αντιδρούν τα παιδιά σου! Ελένη την δευτέρα το πρωί θα ερθω κ εγώ στο τζάνειο εχω ραντεβού με την μαία μου ελπίζω να βρεθούμε

Tι ώρα θα πας? Εγώ κατά τις 9 θα είμαι εκεί, δεν ξέρω μέχρι τι ώρα!Αν είναι να βρεθούμε!!!

ασε κατ μου γιατι καθε σαββατοκυριακο λυσσανε!τις καθημερηνες που παει η μεγαλη σχολειο απο τις 9 μεχρι τις 3 το μεσημερι μια χαρα ειναι ο μικρος .τα ΣΚ που ειναι ΟΛΗ μερα μαζι γινονται ανυποφορα!Ο,ΤΙ βλακεια μπορει να κατεβασει ο νους σου την εχουν κανει!για μαλωματα δε χρειαζεται να πω!κρεμασε η μεγαλη σημερα μια πανινη τσαντα αρκετα μεγαλη ,την πηρε κ την κρεμασε απο τον διαδρομο γυμναστικης κ εβαλε τον αλεξανδρο εκει μεσα!εντομεταξυ προφανως δε μπορεσε να τον σηκωσει καλα κ ο μισος κρεμοταν απεξω!εκεινη την ωρα ετοιμαζα το φαι τους κ ακουω τον μικρο να κλαιει με τρομο!παω κ τον βλεπω ετσι!μετα απο λιγο μαζευα κατι ρουχα κ τσουπ εμφανιζονται μπροστα μου...η ραφαελα πηγε κ τον εντυσε με ενα φουστανι κ αυτος εκλαιγε γιατι δε το ηθελε!δηλαδη αυτο το κοριτσι ολη μερα καθεται κ σκεφτεται τι χαζομαρα θα κανει?δε μπορωωωω:evil:

Υπομονή Δημητρούλα! Η κόρη σου μάλλον κάνει και για τα 3 παιδιά μαζί!:tongue:

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εγώ σήμερα πήγα για καφεδάκι και μετά για φαγητό. Ευχαριστιέμαι τις τελευταίες μέρες πριν το κλείσιμο! ;)

Σήμερα ο μπέμπης είναι αρκετά ήσυχος και εγώ έχω μόνο ελαφριά πονάκια περιόδου!

Δημητρούλα τα νεύρα σου θα πρέπει να γίνονται τα σκ... Έτσι όπως τα περιγράφεις όμως έχουν τρελό γέλιο! :D

Και η δικιά μου σήμερα παρά είναι ήσυχη!!! Σε σημείο που το απόγευμα ανησύχησα μπορώ να πω, γιατί κάααααααθε μα κάααααααθε πρωί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει τα τρελά της και να την καταλάβω! Σήμερα ήταν χαλαρή! Βέβαια και γω δεν είχα βάλει τον πισινό μου κάτω!

MbGIp1.png

ρεα μην πολυβασίζεσαι στο πιθανό βάρος που σου δίνουν τα μηχανήματα γιατί πεφτουν πολύ έξω.να φανταστείς στην τελευταία φορά κάναμε 3 μετρήσεις.την πρώτη την βρήκε 3600,την δεύτερη 2500 και την τρίτη 2600,οπότε βγάλε συπμέρασμα!

Δήμητρα πραγματικά σε λυπάμαι!τα μικρά θα κάνουν οτι αταξία μπορούν να σκεφτούν προκειμένου να ασχοληθείς μαζί τους...αλήθεια η γιαγιά που είναι οεο να δώσει ενα χεράκι?

οι γονεις μου φυγανε την τριτη!ηταν να κατσουν μεχρι 15 αλλα ετυχε κατι απροοπτο στη δουλεια τους κ φυγανε αρων αρων...σκατα...σαββατο βγηκα απο το νοσοκομειο.48 ωρες εκατσα.κανονικα δευτερα επρεπε να βγω αλλα με ζητουσε ο μικρος κ εκλαιγε κ η ραφαελα εκλαιγε συνεχεια για να ερθει στο νοσοκομειο οποτε αναγκαστικα βγηκα το σαββατο.κ την τριτη φυγανε.2 μερες μονο δηλαδη μετα που βγηκα κατσανε.παλι καλα λεω που το μωρο ειναι παρα μα παρα πολυ ησυχο κ δε γκρινιαζει κ ουτε κολικους εχει γιατι αλλιως θα τα ειχα φτυσει!

για τις μετρησεις τι να σου πω!κ σε μενα η μια ειχε βγει 3550 και η αλλη 2800 στην ιδια εβδομαδα τοτε!οτι να ναι ειναι καλε..περιμενα να γεννησω θρεφταρι οταν εκανα το πρωτο παιδι.τοτε δεν ηξερα ποσο εξω πεφτουν.και οι μετρησεις εδειχναν οτι θα βγει 4+ κιλα!φοβομουν ελεγα θα κανω καισαρικη πως θα γεννησω κ τετοια κ τελικα 3340 ειχε βγει η ραφαελα!η για τον αλεξ που βγηκε 3060?1 κιλο πιο κατω απο οσο μου υπολογισαν!οτι να ναιιιιι

αυτη τη φορα στην μπεμπα αν ισχυε η μετρηση επρεπε να ειχε βγει 5 κιλα το μωρο χαχαχ:tongue::tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio- 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

3. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

4. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

5. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

6. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

7. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

9. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

13. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

14. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

κοριτσάκια αραζω τι κάνετε;όσο πιο Ήσυχα ειναι τα μωρα σε συνδυασμο με πονακια περιόδου σημαίνει ότι πλησιάζει η μεγάλη ώρα. Δήμητρα εμένα μου είπαν αν το μωρό ήταν 3500 θα με έσκιζε.11 δε θα γεννούσα φυσιολογικα. Ήρθε ήρθε ο παιδίατρος σήμερα μια χαρά η μικρή πήρε 500γραμμάρια γεννήθηκε 2860 φύγαμε από την κλινικά 2910 πήρε βάρος αντί να χάσει και τώρα ήταν 3400'τα πονακια μάλλον πέρασαν από χτες ξαναβρήκε ρυθμούς.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

μήπως πρέπει να βάλεις την φωτό σαν αβαταρ?λέω μήπως γιατί είμαι και εγώ λίγο ασχετη με αυτά...

κούκλος ο μπέμπης!!!τρέλαίνομαι με τα μωρά που κοιμούνται τόσο ήρεμα...!

καλημερα σε ολες,

σ΄ ευχαριστω βασιλικη μου, οντως οταν κοιμαται ειναι πολυ ησυχος τρελαινομαι να τον κοιταω, ειχες δικιος και για το αβαταρ, κι εγω ειμαι τελικα πολυ ασχετη ευτυχως που εχω εσας.

Ο δικος μου οταν γεννηθηκε ηταν 2800 στο μαιευτηριο εχασε 100 γρ, την παρασκευη που τον ειδε ο παιδιατρος ειχε παρει τα 75, χθες παρελαβα τη ζυγαρια που νοικιασα τον ζυγισα 2800, τον ζυγιζω σημερα 2630 τρελαθηκα μαλλον ειναι προβληματικη δεν εξηγηται αλλιως τι να πω θα παρω τον παιδιατρο.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

trianmeli τι κούκλος που είναι ο γιός σου βρε??? τώρα είδα την φώτο!!!! ποποπο αγγελούδι είναι! φτού φτού σκόρδαααααα!!!!

σε ευχαριστω πολυ, το κουβαρακι μου δεν ξερω πως κρατιεμαι και δεν το κοβω κομματακια...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μελίνα μου κούκλος ο μικρός! Να σου ζήσει γλυκιά μου. Μην εμπιστεύεσαι ζυγαριές μόνο μια σταθερή να έχεις. Καλύτερα του παιδίατρου. Καλημερα σε όλες;

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κούκλες δεν κοιμηθήκαμε καλά εχτες το βράδυ το μωρό έκανε πάρτυ μέσα μου μέχρι κ ο άντρας μου το χαϊδεύε μπας κ ηρεμήσει μέχρι που με πήρε ο ύπνος αργά το πρωί όπου ξύπνησα από έναν εφιάλτη με κατσαρίδες κ μας άκουσε όλο το σπίτι τέτοιο τρόμο είχα να νιώσω καιρό

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

αμάν ρε φροσακι! Σου βγαίνει το άγχος σου. Από αύριο ο καλός μου ξανά πιάνει δουλειά και δε θέλω τον συνηθίσα σπίτι. Βέβαια όλο για καφέ ήταν. Χτες έβγαλα βόλτα τη μικρή ο παιδίατρος ΕΊΠΕ ΤΟ ΛΙΓΌΤΕΡΟ 1ΏΡΑ ΤΗ ΜΈΡΑ ΑΡΚΕΊ ΝΑ μη βρέχει. Θα έρθει και πάπας το απόγευμα να μας διαβάσει ευχή.

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...