Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Ξεχασα να αναφερω.. οτι εγω εχω κλεισει τα 41 τωρα..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κορίτσια!μόλις γύρισα σπίτι.πήγα το πρωΐ για ψώνια και για περπάτημα(έτσι το λέμε τώρα, την ευκαιρία να ξεπορτίζω,χιχι)και μόλις γύρισα!βρήκα 2 τέλεια παντελονάκια (1 τζίν και ένα υφασματινο καφέ) και 1 μπλουζίτσα για την μπέμπα,και μια μπλούζα για μένα.εδώ ξεκίνησαν πριν 15 μέρες οι εκπτώσεις και τα βρήκα σε καλές τιμές!τα πήρα όμως 3-6 μηνων γιατί έχουμε πολλά για τώρα....!

ξανθη μου λένε η πρόκληση είναι πιο δύσκολη σαν γέννα γιατί δεν σε αφήνει να ξεκουραστείς, η μία σύσπαση είναι αμέσως μετά την άλλη και πιο δυνατή,τι να σου πώ τώρα...βέβαια ξεμπερδευεις πιο σύντομα και πάς προγραμματισμένα.

μελίνα το όνομάσου είναι melina kritsalou ή kritsalou melina και έχει μια φωτό με κοντό μαλλί?

ρεα πόσο βάρος εχει το μωρό και σου λένε οτι είναι μεγάλο?

ειρήνη μου γράψε την πεθερά και ασ΄την να λέει.αν σε πρήζει πολύ πές της οτι σε λίγο θα της δώσουνε και το πτυχίο Ιατρικής και διαιτολογίας!και οτι θα τα πείς και στον γιατρό σου που δεν ξέρει τίποτα αυτός,για να μαθαίνει ο κακόμοιρος!

Κορίτσια για τα αιτήματα φιλίας στο facebook καλύτερα να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση την διεύθυνσή σας, αυτήν που γράφει πάνω-πάνω η σελίδα του προφίλ σας. Έτσι δεν γίνετε λάθος ούτε μπέρδεμα και βρίσκετε εύκολα τους φίλους σας! Τώρα μαζεύτηκα και εγώ στο σπίτι, πήγα σούπερ μάρκετ και μετά σε μια φίλη να μου επιδιορθώσει κάτι παντελόνια. Θα φτιάξω φαί τώρα...

MbGIp1.png

tv

μελίνα το όνομάσου είναι melina kritsalou ή kritsalou melina και έχει μια φωτό με κοντό μαλλί?

εχεις δικιο βασιλικη μου ειναι kritsalou melina και εχει μια φωτο με κοντο μαλλι

τωρα το ειδα το αιτημα και το δεχτηκα ευχαριστω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

mas to bgazei o yperixos mia bdomada megalutero twra tin deutera tha paw giatro logika tha einai 3500 pisteuw prin apo 2 bdomades itane 2900 to aggeloudi mou!!! ama me balei aytos tha me balei i 15 i 18 tou mina sigoura giati tote efimeryeiei kai autos kathe deutera pemti bazei ama einai proklisi!!! ola na pane kala kai apo kei kai pera ti na pw ponoi einai tha perasoun kai meta tha krataw to mwraki moy etsi ta skeftomai gia na min fobamai kai anxonomai!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

mas to bgazei o yperixos mia bdomada megalutero twra tin deutera tha paw giatro logika tha einai 3500 pisteuw prin apo 2 bdomades itane 2900 to aggeloudi mou!!! ama me balei aytos tha me balei i 15 i 18 tou mina sigoura giati tote efimeryeiei kai autos kathe deutera pemti bazei ama einai proklisi!!! ola na pane kala kai apo kei kai pera ti na pw ponoi einai tha perasoun kai meta tha krataw to mwraki moy etsi ta skeftomai gia na min fobamai kai anxonomai!!!

Άντε με το καλό και μια χρά τα σκεύτεσαι έτσι είναι, οτι πόνο και αν περάσουμε θα τον ξεχάσουμε σε μια μέρα γιατί θα έχουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας και όταν θα τα δούμε για πρώτη φορά να μας χαμογελάνε θα ξεχάσουμε και το όνομά μας, όχι μόνο τους πόνους! Να γεννήσεις 18 όπως και εγώ. 17 μπαίνω στο νοσοκομείο, 18 γεννάω. Την Δευτέρα έχω και εγώ γιατρό για τελευταία φορά, την επόμενη εβδομάδα γεννάωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!:P

MbGIp1.png

Γειά σας κούκλες δεν εχω ιντερνετ σας γράφω από το κινητο όλα καλά τώρα κατάλαβα τι πάει να πει πόνοι περιόδου χεχε σήμερα είχα για μισή ώρα

Κόντεψες να τους ξεχάσεις 8,5 μήνες τώρα εεεε??

MbGIp1.png

και μια ερωτηση κοριτσια εχω βαλει τη φωτογραφια του μπεμπη μου στο προφιλ μου αλλα δεν μου την εχει αλλαξει μπροστα βγαζει την παλια γιατι?

μήπως πρέπει να βάλεις την φωτό σαν αβαταρ?λέω μήπως γιατί είμαι και εγώ λίγο ασχετη με αυτά...

κούκλος ο μπέμπης!!!τρέλαίνομαι με τα μωρά που κοιμούνται τόσο ήρεμα...!

Διαφημίσεις

Γειά σας κούκλες δεν εχω ιντερνετ σας γράφω από το κινητο όλα καλά τώρα κατάλαβα τι πάει να πει πόνοι περιόδου χεχε σήμερα είχα για μισή ώρα

Αχ τυχερό γατί!

Εμένα πιο πολύ στεναχωρήθηκε ο αντρούλης μου. Τόση προσπάθεια χαμένη,,, Βέβαια εγώ του λεω ότι όλα παίζονται, να εντείνει τις προσπάθειες :mrgreen: και ίδωμεν.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

τι κανετε κοριτσια?καλα για τις μετρησεις τι να πω.τελικα αλλα αντι αλλων ειναι.την μπεμπα μου την εβγαζε 3550 36 εβδ.αν ηταν ετσι επρεπε να βγει 4300:shock: κ στα 3 παιδια αλλα αντι αλλων ηταν οι μετρησεις.κ τα 3 παιδια επρεπε να ειχαν βγει πανω απο 4 κιλα συμφωνα με τις μετρησεις:tongue: κ τελικα βγηκαν 3340 το πρωτο 3060 το δευτερο και 3800 το τριτο.τσιου τσιου δηλαδη.ΡΕΑ κανονικα ποτε εχεις ΠΗΤ?

αλλο τι νεα?γεννησε καμια?δε διαβασα απο την αρχη!!εμενα αντι να με τρεχει το νεογεννητο με τρεχουν τα μεγαλα:evil: σαββατο σημερα δε πηγε κ σχολειο η μεγαλη κ μου σπασανε τα νευρα.η ραφαελα πηρε ενα μεγαλο ταπερ που εκλεινα τα μπιμπερο εκει μεσα κ το ειχα βγαλει να το αποστειρωσω κ το πηρε κ πηγε κ κατουρησε εκει μεσα!ΕΛΕΟΣ :evil: στο καπακι ο μικρος πηρε το γιογιο του κ πηγε κατω απο το τραπεζι της τραπεζαριας κ εκανε τσισα κ κακα:evil: κ ο αντρας μου ελειπε κ εγω ταιζα το μωρο κ δε μπορουσα να το παρατησω στη μεση κ μιση ωρα εμειναν τα κακα του μεσα στο γιογιο κατω απο το τραπεζι κ βρωμοκοπουσε ο τοπος:evil: σημερα γενικα λυσαξαν ...ολο γκρινια ζημιες κ βλακειες κανουν!μολις τα εβαλα για υπνο για να ηρεμησω...α στο καλο πια:evil::evil::evil::evil:

Holy Diver

Ωχ τι έπαθες βρε κοριτσάκι μου περίεργα αντιδρούν τα παιδιά σου! Ελένη την δευτέρα το πρωί θα ερθω κ εγώ στο τζάνειο εχω ραντεβού με την μαία μου ελπίζω να βρεθούμε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

ασε κατ μου γιατι καθε σαββατοκυριακο λυσσανε!τις καθημερηνες που παει η μεγαλη σχολειο απο τις 9 μεχρι τις 3 το μεσημερι μια χαρα ειναι ο μικρος .τα ΣΚ που ειναι ΟΛΗ μερα μαζι γινονται ανυποφορα!Ο,ΤΙ βλακεια μπορει να κατεβασει ο νους σου την εχουν κανει!για μαλωματα δε χρειαζεται να πω!κρεμασε η μεγαλη σημερα μια πανινη τσαντα αρκετα μεγαλη ,την πηρε κ την κρεμασε απο τον διαδρομο γυμναστικης κ εβαλε τον αλεξανδρο εκει μεσα!εντομεταξυ προφανως δε μπορεσε να τον σηκωσει καλα κ ο μισος κρεμοταν απεξω!εκεινη την ωρα ετοιμαζα το φαι τους κ ακουω τον μικρο να κλαιει με τρομο!παω κ τον βλεπω ετσι!μετα απο λιγο μαζευα κατι ρουχα κ τσουπ εμφανιζονται μπροστα μου...η ραφαελα πηγε κ τον εντυσε με ενα φουστανι κ αυτος εκλαιγε γιατι δε το ηθελε!δηλαδη αυτο το κοριτσι ολη μερα καθεται κ σκεφτεται τι χαζομαρα θα κανει?δε μπορωωωω:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...