Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Την άλλη εβδομάδα μπαίνω για πρόκληση. Ήγγικεν η ώρα.

Ελενάκι σήμερα με σκάλιζε και η μαια για να συζητήσουμε οι 3 (με τον ντοκτόρη) για τη κατάσταση, ξεχάστηκα και δεν τη ρώτησα. Θα τη πάρω αύριο να μου πει!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

την είδα τελικά την ταινία...λίγο σκληρή γενικά.το μόνο σίγουρο είναι οτι σε πιάνει μια κατάθλιψη.είναι όμως κάτι το διαφορετικό και μάλιστα για τα ελληνικά δεδομένα.συνήθως τέτοιες υποθέσεις βλέπεις σε ξένες ταινίες και μάλιστα ψιλοκουλτούρα όχι σε αμερικανιές.δεν είναι για τον πολύ κόσμο.εμένα πάντως μπορεί να μην με ευχαρίστησε το σενάριο,αλλά μου άρεσε πολύ ο σκηνοθέτης.

βαρέθηκα τώρα.πάω για ύπνο!

όνειρα γλυκά κουκλίτσες!θα τα πούμε αύριο!

κοριτσάκια μου τι κάνετε;ήρθαν οι δικοί μου κράτησαν τη μικρή και βγήκα μια βόλτα..νομίζω ηρέμησε από το μεσημέρι δεν ειναι ανήσυχη κοιμάται τρώει όπως στις αρχές δε δείχνει να πονάει. Θα δοκιμάσω να κοιμηθει μόνη τις. Φιλάκιααύριο περιμένω παιδιατρο

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ΡΕΑ μου με το καλο!γιατι πας με προκληση?περασαν οι μερες?

Όχι ακριβώς...

Είμαστε στα όρια. Αλλά μια που το παδί δεν λέει να κατέβει. Μια που μεγάλωσε πολύ.

Έχουμε βασικά ένα θεματάκι. Αν το αφήσουμε να συμβεί από μόνο του και με τόσο μεγάλο μωράκι (σε 1,5 βδομάδα θα μεγαλώσει κι αλλο) θα παρει πολυ ώρα ο τοκετός. Και θα γίνει πάρτι. Αυτά κατά βάση είπα με τη μαία. Με τον ντοκτόρη πιο πολλά τη Δευτέρα.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

kalimera koritsia ante xupniste!!!! polla mwrakia exoume kai alla tosa na erthoun me to kalo!!!simera exei wraia mera edw les kai einai kalokairi!!! koritsia oi ponoi periodou pou eixa pote erxontai pote oxi xthes den eixaa sxedon katholou simera ligo to prwi gia na doume!!! twra tin deutera exw giatro mou eipe mexri tis 15 an den gennithei meta tha mpw gia proklisi giati to mwro einai megalo alla exei omws katebei arketa lete na gennithei apo mono toy??i proklisi ponaei parapanw xerei kamia????krataei parapano o toketos??? i einai to idio????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

καλημερα καλημερα! Με το ζορι να ξυπνησω, προσπαθω μαλλον να αποθηκευσω λιγο υπνο για μετα την γεννα!!! Χτες πηρα αποτελεσματα απο τον αιματολογο και εχω ενα μικρο προβλημα στο αιμα μου που μπορει να προκαλεσει θρομβοση! Μου εδωσε ενεσεις να κανω μεχρι και 15 μερες αφου γεννησω! Δεν το συζητω οτι ο γυναικολογος μου ειναι γατα, το ψιλιαστικε απο απλες εξετασεις αιματως που εκανα! Η πεθερα μου με εκραξε λεγοντας οτι μου λεει συνεχως να μην τρωω αλατια και οτι δεν καταλαβαινω! Ημουν ετοιμη να την στειλω απο κει που ηρθε αλλα ευτυχως που με προλαβε ο αντρας μου!

Καλημέρα κοπελιές! Καλό Σαββατοκύρισκο να έχουμε! Ρέα να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι τι σου είπα για την μαία...:confused: μάλλον για την θέση του μωρού που συζητούσαμε ε???? :roll: Πάω σε μια φίλη να μου δώσει ένα ριλάξ για το μωρό και στο σπύπερ μάρκετ!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κι απο εμενα, μολις ξυπνησα σημερα ο μπεμπης ηταν πιο ησυχος και καταφερα να κοιμηθω καλυτερα, κοριτσια δεν αντεχω νιωθω οτι θα πεσω κατω με το ζορι περπαταω, ευτυχως περιμενω τη μαμα μου να ερθει να μου φτιαξει λιγο φαγακι.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

kalimera na exeis ola auta sto kefaki sou kai na exeis kai tin pethera sou na se zalizei eleos.....ola ta xeroun!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Αυτο μονο? Πιο πολυ φοβαμαι την γρουσουζια της και τις καταρες της παρα αυτα που λεει μπροστα μου!

Αυτο μονο? Πιο πολυ φοβαμαι την γρουσουζια της και τις καταρες της παρα αυτα που λεει μπροστα μου!

μην της δινεις σημασια κουκλα μου αστην να λεει και εσυ κανε το δικο σου αυτο ειναι το χειροτερο για αυτην απο το να εκνευριζεσαι

και μια ερωτηση κοριτσια εχω βαλει τη φωτογραφια του μπεμπη μου στο προφιλ μου αλλα δεν μου την εχει αλλαξει μπροστα βγαζει την παλια γιατι?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

μην της δινεις σημασια κουκλα μου αστην να λεει και εσυ κανε το δικο σου αυτο ειναι το χειροτερο για αυτην απο το να εκνευριζεσαι

και μια ερωτηση κοριτσια εχω βαλει τη φωτογραφια του μπεμπη μου στο προφιλ μου αλλα δεν μου την εχει αλλαξει μπροστα βγαζει την παλια γιατι?

perimene ligi wra kai tha sthn emfanisei, mias kai exeis facebook den me kaneis add? Irene Tziotis, kai opoia allh manoula thelei as me kanei add!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...