Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 55 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μπαίνετε και εσείς απ' το πρωί για να δείτε τη χοριακη της @Eternity?Αλήθεια,ούτε δικιά μου να ήτανε,έχω τρομερή αγωνία 

Ναι ρε κορίτσια και εγώ μπαίνω μήπως και έχει γράψει κάτι η κοπέλα. Εύχομαι να πάρουμε καλά νέα. 🤞🏻

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτό αισθάνομαι και εγώ και πολλές εγκυούλες. Εγώ το αισθάνομαι πιο πολύ όταν σηκωθώ από την καρέκλα. Μόλις κάνω λίγα βήματα, περνάει. Κάτι μας είχε πει η μαία ότι είναι, δεν σχετίζεται άμεσα με την κίνηση του μωρού, αλλά με κάτι που πιέζεται. Το απόγευμα θα την ξαναρωτήσω.

Και εγώ μόλις σηκωθώ απο την καρέκλα και μερικές φορές δεν μπορώ να ισιώσω κιόλας. Να ρωτήσεις την μαία να μου πείς και μένα τι είναι αυτό!!!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio- 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

3. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

4. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

5. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

6. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

7. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

9. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

13. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

14. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Kαλημεραααααααααααααααα

Τι ωραιο cafe!!!

Oι μισες μιλαμε για συμπτωματα γεννας και οι αλλες μισες για μαμ και κολικους!!! χαχα τελεια!!!

Λοιπον,εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι οταν το κεφαλι ειναι κατω χαμηλα,οπως συμβαινει με μενα,κοντα στον αφαλο ειναι το πωπουδακι του και αριστερα ή δεξια προς τα πλευρα ειναι το ποζαρακια του.. δεν υπαρχουν πολλες στασεις που μπορει να παρει αυτες τις τελευταιες μερες

Εγω σημερα το βραδυ θα παω να γνωρισω και να ρωτησω πραγματακια στον παιδιατρο μας για τις πρωτες μερες

Οποια σκεφτει κατι που θελει να μαθει ας μου το γραψει..

Μπήκα να πω μια καλημέρα βιαστικά!

Τα υπόλοιπα σχόλια απο κινητό γιατί θα πάμε λίγο στο χουριό του άντρα και θα γυρίσουμε βραδάκι!

Fire να τον ρωτήσεις ποια παιδικά αφρόλουτρα-σαμπουάν προτείνει!Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα! :roll:

Φιλάκια!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τα υπόλοιπα σχόλια απο κινητό γιατί θα πάμε λίγο στο χουριό του άντρα και θα γυρίσουμε βραδάκι!

Fire να τον ρωτήσεις ποια παιδικά αφρόλουτρα-σαμπουάν προτείνει!Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα! :roll:

Φιλάκια!

Nα σου πω απο τωρα Χριστινα μου

Επειδη ο παιδιατρος που θα παω ειναι της κουμπαρας μου και επειδη της ειχε συστησει τα frezyderm πιστευω πως αυτα θα πει και σε μενα

Τα χω παρει ηδη

Καλη εκδρομη!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααα λοιπον γυρισα αποτις εξωτερικες δουλειες μου εχει ληψει η μηχανη μου ναι μου εχει ληψει παρα πολυ το μωρο ειναι χλαρο πριν λιγο κουνιοταν ο γατος που καθομασταν αγκαλιτσα την ενιωσε ο πρωτοτοκος δεν με πλησιαζει μιας κ θεωρει βαρυ τον εαυτο του μονο στα ποδια μου ακουμπαει το κεφαλακι του ειναι ενα πολυ τρυφερο πλασμα κ πολυ αισθηματιας βνασιλικη μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Φιλάκια!

και τα chicco ειναι πολυ καλα και μυριζουν υπεροχα, σημερα τα εχω φτυσει νυσταζω απιστευτα, θηλαζω καθε 2 ωρες μερα νυχτα, τωρα παω να την πεσω ευκαιρια ειναι...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου δήμητρα!κοιμηθήκαν τα τερατάκια?!

εσύ πώς είσαι?αντέχεις?

μα που χάθηκαν όλες?

αντεχω αντεχω χχαχαχα συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια:rolleyes: ειμαι με 5 ωρες υπνο το 24ωρο αλλα ετσι κιαλλιως ποτε δε κοιμηθηκα πανω απο 6 ωρες.πολυυυ σπανια να συμπληρωσα 7 ωρες υπνου εδω κ 5 χρονια:tongue:

η μπεμπα ειναι πολυ βολικη φτου μας και ξαναφτου μας.μονο για μαμ γκρινιαζει.τρωει ανα 3 με 3.5 ωρες.γοερο κλαμα δεν εχουμε ακουσει ακομα:mrgreen: ελπιζω να παραμεινει ηρεμη για να κοιμαμαι ενα 5ωρο εστω.στον γιο μου κοιμομουν περιπου 10 ωρες την εβδομαδα:cool::roll: δε συμπληρωνα πανω απο 2 ωρες υπνο την ημερα μεχρι να κλεισει 2 μηνες. στην μεγαλη δε το συζητω..αλλο μαρτυριο...ημασταν κ πρωταριδες..αν δε πηγαινε 5-6 το πρωι ματι δεν εκλεινε!κ 20 ωρες το 24ωρο σπαραζε κ ουρλιαζε:shock: θυμαμαι οτι επαιρνα τηλ τη μανα μου κ εκλαιγα απο απελπισια!μεχρι 2.5 μηνων.ελπιζω η μπεμπα να μη κανει ετσι γιατι με αλλα 2 παιδια απο πισω μαλλον θα το ριξω στα λεξοτανιλ:rolleyes:

Holy Diver

Κορίτσια με έφαγαν οι δρόμοι! Στις 3 γύρισε ο αντρούλης μου απο την δουλειά, φάγαμε και μέχρι τώρα είμασταν βόλτες. Πήγαμε και για καφεδάκι. Πάω να βάλω στο ίντερνετ τα μυστικά της Εδέμ να δούμε γιατί το χάσαμε σήμερα!:rolleyes:

MbGIp1.png

κατέβασα την ταινία κυνόδοντας.την έχει δεί καμία?λέω να την δώ τώρα;)

Αλλόκοτη, αρρωστημένη ταινία. Απλά μεγεθύνει το θεμα εγκλωβισμού παιδιών (εφήβων/ πρώιμωνενηλίκων) στην οικογενειακή εστία, όταν θα πρέπει να ανοίξουν άφοβα τα φτερά τους στη κοινωνία.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...