Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Πρώτο ναι! Είμαι 33. Δεν έχω κάνει καμμία εμβρυομεταφορα, θα είναι η πρώτη μου. Έχω πρόωρη ωοθηκικη ανεπάρκεια και απλά πασχίσαμε να μαζέψουμε 3 βλαστοκυστες.. 7 ωοληψιες (6 εκ των οποίων ήταν με φυσικό τροποποιημένο κύκλο γιατί δε με έπιανε η πρόκληση)

Επομένως, εχουμε μπει στην όλη διαδικασία απο τον Μάρτιο φέτος.

Εσυ; ☺️

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Με το καλο κοριτσι μου!! Ευχομαι να πιασεις αμεσως και να πανε ολα κατ ευχην! Εμενα ειναι η δευτερη εμβρυομεταφορα μου. Στην πρωτη επιασα τον γιο μου, ο οποιος σε ενα μηνα κλεινει 2 χρονων. Ειχα στην κρυοσυντηρηση ετοιμες βλαστοκυστες και θα βαλω 2. Κι εσυ 2 θα βαλεις; τι ποιοτητες ξερεις;?

Ξεχασα να αναφερω.. οτι εγω εχω κλεισει τα 41 τωρα..

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρέα, το αισθάνεσαι εσύ οτι είναι ψηλά? Δηλαδή εγώ το αισθάνομαι πάρα πολύ χαμηλά, σε σημείο που απορώ πως φτάνει τόσο κάτω το κεφάλι της! Εσύ που το νιώθεις?:confused:

Ελένη μου δεν το αισθάνομαι ουτε ψηλά ούτε χαμηλά. ΑΛΛΑ και οπτικά φαίνεται η κοιλιά μου ότι είναι τούρλα και ψηλά, και τα ποδαράκια της τα νιώθω να χτυπάνε εκεί που χτύπαγαν πριν 4 εβδομάδες.

Από την άλλη δεν έχω νιώσει καθόλου συσπάσεις (τους πόνους περιόδου).

Τιποτα, σαν το σύστημα να μη δουλεύει καθόλου:(

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελένη τα ποδαράκια της που τα νιώθεις? Εγώ τον νιώθω γενικά πιο κάτω τελευταίες μέρες! Σταμάτησαν και οι τρελές ξινίλες τα βράδια!

Εδώ και ώρα με έχουν πιάσει οι ξινίλες και σηκώθηκα τέτοια ώρα, 3 παρά τη νύχτα!:evil: Να σου πω την αλήθεια, στο ντόπλερ η μπέμπα ήταν με το κεφάλι κάτω, αλλά εγώ δεν μπορώ να προσδιορίσω που είναι τα πόδια. Μάλλον αυτό που βλέπω να κάνει εξώγκωμα και λέω οτι είναι ο ποπός της, αυτό πρέπει να είναι τα πόδια της :confused: λίγο πιο πάνω απο τον αφαλό μου. Αλλά και χαμηλά, κάτω-κάτω εκεί που αρχίζουν τα κόκκαλα των ποδιών μου κάτι αισθάνομαι και πολλές φορές πολύ έντονα, μια πίεση, που ίσως και αυτά να είναι τα πόδια. :shock::confused: Εσύ πως ξεχωρίζεις οτι είναι τα ποδαράκια του???

MbGIp1.png

Ελένη μου δεν το αισθάνομαι ουτε ψηλά ούτε χαμηλά. ΑΛΛΑ και οπτικά φαίνεται η κοιλιά μου ότι είναι τούρλα και ψηλά, και τα ποδαράκια της τα νιώθω να χτυπάνε εκεί που χτύπαγαν πριν 4 εβδομάδες.

Από την άλλη δεν έχω νιώσει καθόλου συσπάσεις (τους πόνους περιόδου).

Τιποτα, σαν το σύστημα να μη δουλεύει καθόλου:(

Και εσύ καλέ τα ξεχωρίζεις τα ποδαράκια της????:confused: Πως τα ξεχωρίζετε βρε κορίτσια??? Εμένα κάτι φουσκώνει μια δεξιά και μια αριστερά πάνω απο τον αφαλό, αυτό που έλεγα και στην nikx τώρα, αλλά νόμιζα οτι είναι ο ποπός της! Ε μάλλον αυτά είναι τα πόδια της!:shock: Και αν το καλοσκευτώ, πιο λογικό μου ακούγετε να είναι τα ποδαράκια της, δεν μπορεί να κουνάει έτσι τον ποπό της!!!:shock: Απο τώρα??????????????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!:shock:

MbGIp1.png

Καλημέρα, τι κάνετε, πως είστε σήμερα? Πήγε 5 ο μήνας και ήδη έχουμε 6 γεννητούρια :P στο καφέ Νοεμβρίου! Που μάλλον είναι 8 γιατί λογικά πρέπει να έχει γεννήσει και η Κάτα και η Κούλα. Έτσι θα ανέβουμε όλες πιο πάνω στη λίστα!:wink: Να παώ και εγώ στην 5η θέση!:-D

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

AX RE DHMHTROYLI,ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑκλααιει ζηταει στηθος,καθεται 5 λεπτα,τηνπαιρνει ο υπνος,τη βαζω στο κρεβατι,σε 5 λεπτα ξαναξυπνΕΙ ,ΠΛΑΙ ΣΤΗΘΟς ΚΑΝΕΝΑ 5-10ΛΕΠΤΟ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΞΑΝΑ ΞΥΠΑΕΙ...Θ ΑΤΗΝΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΑΓΚΑΛΙ ΑΗΡΕΜΕΙ....ΤΙ Ν ΑΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟΠ!

κισα κι εμενα το ιδιο ακριβως και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, σημερα θα ερθει ο παιδιατρος να μου πει.

Δημητρα σαν πιο εμπειρη να σε ρωτησω, ο δικος μου παντα αποκοιμιεται τρωγοντας στο στηθος, μετα ειναι παρα πολυ δυσκολο να ρευτει, κανει ενα μικρο ρεψιμο και οταν το βαζω στο κρεβατι του βγαζει γουλια, μετα απο λιγο ξαναπειναει δεν ξερω τι να κανω μηπως να αρχισω το συμπληρωμα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

κισα κι εμενα το ιδιο ακριβως και ειλικρινα δεν ξερω τι να κανω, σημερα θα ερθει ο παιδιατρος να μου πει.

Δημητρα σαν πιο εμπειρη να σε ρωτησω, ο δικος μου παντα αποκοιμιεται τρωγοντας στο στηθος, μετα ειναι παρα πολυ δυσκολο να ρευτει, κανει ενα μικρο ρεψιμο και οταν το βαζω στο κρεβατι του βγαζει γουλια, μετα απο λιγο ξαναπειναει δεν ξερω τι να κανω μηπως να αρχισω το συμπληρωμα?

Μελινάκι, τον ανηψιό μου, έστω και κοιμισμένος τον βάζαμε να ρεφτεί και ρευόταν παρ'όλο που κοιμόταν. Δοκίμασέ το!

MbGIp1.png

Και αν το καλοσκευτώ, πιο λογικό μου ακούγετε να είναι τα ποδαράκια της, δεν μπορεί να κουνάει έτσι τον ποπό της!!!:shock: Απο τώρα??????????????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!:shock:

Έτσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ και λέω ότι είναι τα ποδαράκια της :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Και εγώ λίγο πάνω από τον αφαλό, αλλά προς τα δεξιά τη νιώθω...

Τα παιδάκια μου...

Εδώ και ώρα με έχουν πιάσει οι ξινίλες και σηκώθηκα τέτοια ώρα, 3 παρά τη νύχτα!:evil: Να σου πω την αλήθεια, στο ντόπλερ η μπέμπα ήταν με το κεφάλι κάτω, αλλά εγώ δεν μπορώ να προσδιορίσω που είναι τα πόδια. Μάλλον αυτό που βλέπω να κάνει εξώγκωμα και λέω οτι είναι ο ποπός της, αυτό πρέπει να είναι τα πόδια της :confused: λίγο πιο πάνω απο τον αφαλό μου. Αλλά και χαμηλά, κάτω-κάτω εκεί που αρχίζουν τα κόκκαλα των ποδιών μου κάτι αισθάνομαι και πολλές φορές πολύ έντονα, μια πίεση, που ίσως και αυτά να είναι τα πόδια. :shock::confused: Εσύ πως ξεχωρίζεις οτι είναι τα ποδαράκια του???

Ελενάκι στον υπέρηχο μετρήσατε καθόλου τον τράχηλο;

Όταν λές "εκει που αρχίζουν τα κόκκαλα των ποδιών" εννοείς εκεί που είναι οι κλειδώσεις ή όλη τη περιοχή μπροστά;

Τα παιδάκια μου...

Νεκταρία μου να σου ζήσει η μικρή Αριάδνη!!!!να τη χαίρεστε κούκλα μου! τώρα θα έχει και παρέα ο Γιωργάκης!εύχομαι αυτό το συναίσθημα της ευτυχίας να σας ακολουθεί για πάντα στη ζωή σας και όλα να πηγαίνουν τέλεια!τις καλύτερες ευχές και για τους 4!

Διαφημίσεις

Ελενάκι στον υπέρηχο μετρήσατε καθόλου τον τράχηλο;

Όταν λές "εκει που αρχίζουν τα κόκκαλα των ποδιών" εννοείς εκεί που είναι οι κλειδώσεις ή όλη τη περιοχή μπροστά;

Όχι δεν τον μετρήσαμε. Ναι όπως το λες εκεί που είναι οι κλειδώσεις, εκεί αισθάνομαι πολύ πίεση, στα κόκκαλά μου! Λοιπόν και εγώ τα πόδια τα αισθάνομαι λίγο πάνω απο τον αφαλό, μια δεξιά και μια αριστερά αλλά περισσότερο δεξιά, πετάνε εξωγκώματα.:mrgreen:

MbGIp1.png

Σήμερα έχω σεμινάριο για τον θηλασμό το πρωί και το απογευμα έχω συνάντηση με τη μαία.

Λογικά με τόση γνώση που συσσωρεύω:

1. Μόλις γεννηθεί το παιδί μου θα το αρπάξω από τα χέρια του ντοκτόρη, θα τη πλύνω, θα τη ταΐσω, θα την κοιμίσω.

2. Θα έχω ένα σούπερ πρόγραμμα θηλασμού, και θα καταφέρνω να κοιμάμαι 17 ώρες την ημέρα.

3. Σε περίπτωση που εμφανίσει κολικούς ή αργότερα πονάνε τα δοντάκια του, θα είμαι φοβερά κουλ, θα ξέρω ακριβώς το πρόβλημα και θα το εξαλείφω στη πηγή του. Ίσως τότε αντί για 17 να κοιμάμαι μόνο 16,5 ώρες την ημέρα.

4. Όταν θα έρθει η ώρα να πάω στη δουλειά θα έχω βρει τον σούπερ βρεφ/κό ή τη σούπερ νταντα. Το παιδί μου θα με αποχαιρετά με ένα δάκρυ και όταν επιστρέφω θα πέφτει ευτυχισμένο στην αγκαλιά μου.

5 Στο γραφείο η γραμματέας θα κρατάει με εντολή της διοίκησης μόνο τα σημαντικά τηλέφωνά μου, και δεν θα με ενοχλεί κανείς την ώρα που θα τραβώ γάλα με το θήλαστρο. Θα εφαρμόζω με ευλάβεια το μειωμενο ωράριο, και φυσικά ούτε λόγος για υπερωρία.

6. Μετά ξύπνησα

Τα παιδάκια μου...

Ναι όπως το λες εκεί που είναι οι κλειδώσεις, εκεί αισθάνομαι πολύ πίεση, στα κόκκαλά μου!

Αυτό αισθάνομαι και εγώ και πολλές εγκυούλες. Εγώ το αισθάνομαι πιο πολύ όταν σηκωθώ από την καρέκλα. Μόλις κάνω λίγα βήματα, περνάει. Κάτι μας είχε πει η μαία ότι είναι, δεν σχετίζεται άμεσα με την κίνηση του μωρού, αλλά με κάτι που πιέζεται. Το απόγευμα θα την ξαναρωτήσω.

Τα παιδάκια μου...

καλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα παιδάκια τους!

φρόσω κουκλί ο γάτος σου και φαίνεται να έχει καλό χαρακτήρα!

ρέα αλήθεια πονάει αυτή η εξέταση?ακόμα δεν την έχω κάνει και δεν ξέρω τι αίσθηση έχει.ελπίζω η δικιά μου μαία να έχει υπομονή και μικρό χέρι!

γενικά αυτό το εξώγκωμα που πιάνετε πιο ψηλά στην κοιλιά σας σαν μπαλίτσα είναι ο πωπός και πότε θα το πιάνετε δεξιά και πότε αριστερά.τα ποδαράκια είναι πιο κάτω και μπορεί να σας κτυπάει κοντά στο ομφαλό αλλά και στα πλάγια,ανάλογα προς τα πού στρέφεται το κορμάκι του. πριν 3-4 μέρες κατάφερα να ψηλαφίσω το χεράκι της μεταξύ αγκώνα και καρπού!ήταν τόσο λεπτεπίλεπτο!αλλά μου το τράβηξε σχετικά γρήγορα...από εδώ και πέρα δεν είναι περίεργο να μπορείτε να ψηλαφίσετε χεράκια και ποδαράκια!καλό ψάξιμο λοιπόν!

κισάκι υπομονή κοπέλα μου,είναι λίγο δύσκολη η αρχή μέχρι να μάθει η μία την άλλη...μετά έρχονται τα καλύτερα.αν προσπαθούσες να την ξυπνήσεις μόλις κοιμηθεί στο 5λεπτο για να συνεχίσει το φαγητό της? ή δοκίμασε να την φασκιώσεις,νιώθουν κάποια ασφάλεια σαν να τα αγκαλιάζουν ή νομίζουν ότι είναι ακόμα στην μήτρα.γενικά κάθε βράδυ δοκίμαζε και κάτι άλλο μεχρι να βρείς τι της αρέσει.

μελινάκι όσο μπορέσεις να αποφύγεις το συμπλήρωμα.αν είναι θέμα ποσότητας γάλακτος σε μερικές μέρες θα κατεβάσεις πιο πολύ γάλα αρκεί να τον θηλαζεις λίγο πιο συχνά.οι γουλίτσες είναι φυσιολογικές.ας κοιμάται αυτός, εσυ να προσπαθείς κανα 5λεπτο να ρευτεί(βάλε τον μπαμπά να το κάνει όποτε είναι στο σπίτι).επίσης να θυμάσαι οτι δεν ρεύονται αναγκαστικά όλα τα μωρά,αλλά και οτι υπάρχουν μωρά που οτι και να τους κάνεις πάλι θα βγάλουν γουλίτσες!οπότε μην στεναχωριέσαι και βομβάρδισε με ερωτήσεις τον γιατρό σου για να σου λύσει όλες τις απορίες!αυτή είναι η δουλειά τους!

ξέχασα να σας πώ...χθές πήγα στα μαθήματα για νέες μητέρες.το θέμα ήταν περιποίηση του άρρωστου βρέφους.ήταν πολύ ενδιαφέρον!κάποια στιγμή θα σας τα πώ και έσας να τα ξέρετε!την ερχόμενη Πέμπτη θα μας κάνουν επίδειξη σε βρέφος(περιποίηση,μπάνιο,ομφαλός κλπ)ελπίζω να προλάβω γιατί θέλω πολύ να πάω...!

Σήμερα έχω σεμινάριο για τον θηλασμό το πρωί και το απογευμα έχω συνάντηση με τη μαία.

Λογικά με τόση γνώση που συσσωρεύω:

1. Μόλις γεννηθεί το παιδί μου θα το αρπάξω από τα χέρια του ντοκτόρη, θα τη πλύνω, θα τη ταΐσω, θα την κοιμίσω.

2. Θα έχω ένα σούπερ πρόγραμμα θηλασμού, και θα καταφέρνω να κοιμάμαι 17 ώρες την ημέρα.

3. Σε περίπτωση που εμφανίσει κολικούς ή αργότερα πονάνε τα δοντάκια του, θα είμαι φοβερά κουλ, θα ξέρω ακριβώς το πρόβλημα και θα το εξαλείφω στη πηγή του. Ίσως τότε αντί για 17 να κοιμάμαι μόνο 16,5 ώρες την ημέρα.

4. Όταν θα έρθει η ώρα να πάω στη δουλειά θα έχω βρει τον σούπερ βρεφ/κό ή τη σούπερ νταντα. Το παιδί μου θα με αποχαιρετά με ένα δάκρυ και όταν επιστρέφω θα πέφτει ευτυχισμένο στην αγκαλιά μου.

5 Στο γραφείο η γραμματέας θα κρατάει με εντολή της διοίκησης μόνο τα σημαντικά τηλέφωνά μου, και δεν θα με ενοχλεί κανείς την ώρα που θα τραβώ γάλα με το θήλαστρο. Θα εφαρμόζω με ευλάβεια το μειωμενο ωράριο, και φυσικά ούτε λόγος για υπερωρία.

6. Μετά ξύπνησα

χαχα!και εγώ στη ίδια φάση βρίσκομαι,τη φάση της θεωρίας.βέβαια προς το παρόν κοιμάμαι ακοοοομαααα......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...