Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Όχι όχι την ωοληψια τη βγάζω απέξω Παναγία μου δεν θα θελα ποτέ να ξανά κάνω και μπράβο σε όλες που έχετε κάνει τόσες φορες! Να απολαύσεις τη προετοιμασία για την έμβρυομεταφορά ομως γιατί αυτό είναι που αξίζει και η μέρα που θα την κάνεις φυσικά!!! Κοίτα εγώ πριν λίγο καιρό είχα ετοιμάσει όλα μου τα βήματα στο μυαλό μου και τελικά ούτε ένα δεν ήρθε όπως το ετοίμασα γιατί έτσι είναι η ζωή.. οπότε προετοιμάζεις δεν προετοιμάζεις είναι απρόβλεπτο το τι θα γίνει 😉🩷 

Just now, MK2012 είπε:

Αν δεν έχει στείλει μέχρι τις 5:30 δώσε μου μια διευθυνση της μόνο, τίποτα άλλο 😂

Κλαιωωωωω χαχαχαχχααχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο εγώ τελικά είμαι η αναίσθητη!!! Ίσως επειδή δεν ελπίζω σε κάτι. Ο άντρας μου με έχει τρελάνει στα τηλέφωνα... εν τω μεταξύ λέω έχε χάρη να έχει γράψει όπως να ναι το mail μου.... δεν έχει τηλέφωνο μου! Σας λέω 1η φορά που πήγαινα σα να κάνω καταναγκαστικα έργα! Αν δεν έχει στείλει κάτι μέχρι τις 5.30 θα πάρω τηλέφωνο. 

Εγώ λέω να πάρεις κατά τις 6 να της δώσεις λίγο χρόνο ακόμη 😂 πάρε παιδί μου εκεί να μάθεις ένα τέταρτο πάνω ένα κάτω!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μελίνα και νεκταρία να σας ζήσουν τα μωρακια καλοτυχα και τυχερά να τα καμαρώσετε όπως επιθυμείτε. Εμένα έχει πονακια το μωρό γι αυτό ειναι ανήσυχη. Κοιμηθήκαμε 3 ώρες αγκαλιά

αχ κισακι σε νιωθω!εμενα δεν εχει κολικους ακομα αλλα ξερω απο τα αλλα 2.ειναι πολι παλουκι΄...κ πιο πολυ επειδη βλεπεις το μωρακι σου να ποναει κ δε μπορεις να κανεις τιποτα ρε γμτο...αυτο που βοηθαει καπως ειναι να το γυρισεις μπρουμυτα στα γονατα σου κ να του κανεις μασαζ την κοιλια απο δεξια προς τα αριστερα στο σημειο κατω απο τον αφαλο.αν θες μπορεις να το κανεις και σε ημικαθιστη σταση να ειναι το μωρο.αν δινεις και μπουκαλι φροντισε η θηλη του μπιμπερο να ειναι παντα γεματη με γαλα κ να μην εχει κενο γιατι ετσι ρουφαει το μωρο αερα.(μετα το κουνιμα του μπουκαλιου ανοιγουμε κ το ξανακλεινουμε για να φυγει ο αερας )αν θηλαζεις μονο,τοτε περιορισε τα γαλακτοκομικα και τα φρουτα.και πιες τσαι μελισοχορτο.ουφφφφ

Holy Diver

Στα κοριτσια μας που γεννησαν προσφατα να ειναι παντα γερα τα μπεμπε σας!!!!

Να κανω μια ερωτηση σε οσες δεν εχουν ακομα φερει στον κοσμο τα μωρακια τους?

Νοιωθετε να κλωτσαει λιγοτερο το μωρακι σας?? Εγω ναι, δεν κανει πλεον σβουρες στην κοιλια, απλα κανει πιο αργες κινησεις.

Νοιωθετε να κλωτσαει λιγοτερο το μωρακι σας?? Εγω ναι, δεν κανει πλεον σβουρες στην κοιλια, απλα κανει πιο αργες κινησεις.

φυσιολογικο ειναι κοπελα μου.δεν εχει πολυ χωρο το νινι.ποια εβδ εισαι?

μαλλον κοντευει η μερα

Holy Diver

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

5. trianmeli - 19/11 Αγοράκι (γέννησε 30/10/10 - 2800 γρ - 37 εβδ & 1μέρες, Γαια )

6. mikio- 3/11 Koριτσάκι(γέννησε 04/11/10 - 3860 γρ - 40 εβδ & 1μέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

3. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

4. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

5. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

6. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

7. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

8. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

9. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

10. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

11. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

12. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

13. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

14. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Λογικό είναι να κλωτσάει λιγότερο, έχει μεγαλώσει δεν έχει πολύ χώρο το μωρό μέσα στην κοιλιά, γ'ιαυτό οι κινήσεις του αραιώνουν. Εμένα είναι αρκετά κινητικό, κουνιέται αρκετά και η κοιλιά μου πετάει εξωγκώματα δεξιά και αριστερά. Με πιέζει και στα κόκκαλα χαμηλά.

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Πήγα, μου έβαλε χέρι και εφυγα. Το παιδί μου είναι ψηλά ακόμα. Πιστεύω ότι είτηδες ερέθισε τον τράχηλο, μπας ακι το σύστημα πάρει προς...

Ρέα, το αισθάνεσαι εσύ οτι είναι ψηλά? Δηλαδή εγώ το αισθάνομαι πάρα πολύ χαμηλά, σε σημείο που απορώ πως φτάνει τόσο κάτω το κεφάλι της! Εσύ που το νιώθεις?:confused:

MbGIp1.png

AX RE DHMHTROYLI,ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑκλααιει ζηταει στηθος,καθεται 5 λεπτα,τηνπαιρνει ο υπνος,τη βαζω στο κρεβατι,σε 5 λεπτα ξαναξυπνΕΙ ,ΠΛΑΙ ΣΤΗΘΟς ΚΑΝΕΝΑ 5-10ΛΕΠΤΟ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΞΑΝΑ ΞΥΠΑΕΙ...Θ ΑΤΗΝΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΑΓΚΑΛΙ ΑΗΡΕΜΕΙ....ΤΙ Ν ΑΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟΠ!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ρέα, το αισθάνεσαι εσύ οτι είναι ψηλά? Δηλαδή εγώ το αισθάνομαι πάρα πολύ χαμηλά, σε σημείο που απορώ πως φτάνει τόσο κάτω το κεφάλι της! Εσύ που το νιώθεις?:confused:

Ελένη τα ποδαράκια της που τα νιώθεις? Εγώ τον νιώθω γενικά πιο κάτω τελευταίες μέρες! Σταμάτησαν και οι τρελές ξινίλες τα βράδια!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

AX RE DHMHTROYLI,ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑκλααιει ζηταει στηθος,καθεται 5 λεπτα,τηνπαιρνει ο υπνος,τη βαζω στο κρεβατι,σε 5 λεπτα ξαναξυπνΕΙ ,ΠΛΑΙ ΣΤΗΘΟς ΚΑΝΕΝΑ 5-10ΛΕΠΤΟ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΞΑΝΑ ΞΥΠΑΕΙ...Θ ΑΤΗΝΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ,ΑΓΚΑΛΙ ΑΗΡΕΜΕΙ....ΤΙ Ν ΑΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟΠ!

αυτο με το στηθος για 5 λεπτα τι να πω...δεν αντεχεται...το ειχα κ εγω προβλημα στο πρωτο παιδι.το εχουν για πιπιλα δεν ειναι οτι πεινανε.απλα το θελουν για να ηρεμουν.2.5 μηνες στην μεγαλη περασαμε τα πανδεινα.κοιμοταν 5-6 το πρωι κ ξυπνουσε κατα τις 9.κ μεχρι τις 5-6-7 το αααααλλο πρωι ΕΚΛΑΙΓΕ:rolleyes: μιλαμε ουρλιαχτο οχι απλο κλαμα:cool: μολις την ειχαμε αγκαλια σταματουσε.κοιμοταν μια χαρα.μολις την αφηναμε κατω...ΟΥΑ! τελικα στους 2.5 μηνες εδωσα συμπληρωμα και επεσε σε ληθαργο:shock: μετα κοιμοταν 4ωρα σερι.δε ξυπνουσε αλλα την ταιζα στον υπνο.στηθος κ συμπληρωμα απο πισω.απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 11 το πρωι αυτο γινοταν.δε ξυπνουσε ουτε μια φορα.την ταιζα κοιμησμενη.και κοιμοταν κ στο κρεβατι της μονη της.αυτο το κολπο ομως δεν επιασε στον αλεξανδρο ο οποιος δεν ετρωγε με τιποτα στον υπνο:rolleyes: αλλα δεν ηθελε αγκαλια για να κοιμηθει.το ταιζα τον αφηνα στο κρεβατι κ κοιμοταν.οταν ειχε κολικους ομως για κανενα μηνα μας ακουγαν 5 τετραγωνα.απιστευτο κλαμα.τοτε τον κοιμηζα αγκαλια γιατι το λυπομουν.η μπεμπα μεχρι τωρα δεν εχει κολικους μη μας ματιασω.τρωει μονο ξυπνια.αν κοιμηθει παει θα σταματησει.τρωει απο το στηθος κ μετα 30 γρ περιπου συμπληρωμα.αναλογως την πεινα:rolleyes: μεχρι χτες ετρωγε ανα 2 με 2.5 ωρες.σημερα το παει ανα 3-3.5 ωρες.μολις την ταισα τωρα κ εχει κ λοξυγγα.:tongue: πολυ ησυχη προς το παρων.μονο λιγο γκρινιαζει στο αλλαγμα σαν γατι και οταν πειναει νιαρνιαριζει λιγο.την παιρνει ο υπνος λιγο πριν τελειωσει το γευμα της οποτε την αφηνω στο κρεβατι της κ κοιμαται εκει.οι κολικοι ειναι ο εφιαλτης μου.:confused:ξου ξου...

κισακι οταν κλαιει πολυ κ δε σταματαει τοτε βαλε ηλεκτρικη σκουπα.θα σταματησει με τη μια:tongue: μπορει κ να κοιμηθει μεχρι να σκουπισεις το σπιτι.επισης κ ο αποροφητηρας η ο βραστηρας η το πιστολακι μαλλιων κανουν πολυ καλη δουλεια:tongue::tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...