Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ λέω να πάρουμε το εργαστήριο της @Eternity μια μια μπας και ξυπνήσει η κυρία στο εργαστήριο!!!😂 Τωρα για το θέμα της δωρεάς εγώ λέω να σκέφτεσαι αυτό που κάνεις τώρα και να δώσεις τη προσοχή σου εκεί να το απολαύσεις και να σκεφτείς όσο πιο θετικά μπορείς και όλα θα πάνε καλά. Η ηλικία σου όντως είναι μεγάλο πλεονέκτημα! Καλή επιτυχία 🤞🏼

Προς το παρόν μόνο που δε το έχω απολαύσει μετά από 7 ωοληψιες 😂

Αλλα ναι έχεις δίκιο, ας δούμε τι θα γίνει με αυτή την προσπάθεια. Συνηθίζω να σκέφτομαι πάντα το επόμενο βήμα για να είμαι προετοιμασμένη.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω να σου πω τι εκανα εκλεισα τ ματια μου κ σκεφτομουν τον αντρουλη μου αλλα μετα μου κοπηκε αυτο γιατι νομιζα οτι θα ερθω σε οργασμο :oops::oops::oops:

Άσε δεν με παίρνει γιατί θα είναι και ο άντρας μου εκεί και δεν λέει να γίνει καμιά στραβή...:mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να σου πω τι εκανα εκλεισα τ ματια μου κ σκεφτομουν τον αντρουλη μου αλλα μετα μου κοπηκε αυτο γιατι νομιζα οτι θα ερθω σε οργασμο :oops::oops::oops:

Βλέπω να πληρώνει την νύφη ο Κατσέτος!!!!!!:shock:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Πωπω, έκτροπα!

χαχαχαχαχαχα αν είμασταν στο facebook τώρα θα σου πάταγα like!

οποιον βρω προχειρο εκεινη την ωρα χεχεχεεχεχεχεε στο φυλο θα κολλησουμε

Δώσε Φρόσσω, δώσεεεεεεεε!

MbGIp1.png

δεν μπορω να την βλεπω να βαζει την χερακλα της εκει κ να μου λεει χαλαρωσε που κυρα μου να χαλαρωσω κανε μου μια ερωτικη εξομολογηση μιλησε μουθ λιγο τρυφερα μπιυαχαχαχχαχαχα

Χαχαχαχαχαχα!Πολύ πλάκα! Θες και τρυφερά λογάκια!

Εμένα την άλλη φορά μου έβαλαν ο γιατρός με έναν άλλον γιατρο μέσα κάτι σίδερα για να δουν αν χάνω αμνιακό υγρό,τα είδα όλα λέμε!

Τώρα μου έχει πει ότι θα με δει το άλλο σάββατο απο κάτω.Ελπίζω να τον προλάβω και να γεννήσω πριν το σάββατο!

Χριστινα υποννοησε δηλ ο ενδοκρ οτι θυροξινη και θηλασμος δεν μπορουν να συνυπαρξουν?? μην τρελλαθουμε γιατι το ακουσα κι αυτο..:evil:

Και να το υποννόησε σκασίλα μου! αν χρειαστει εγώ σταματάω και το χάπι για λίγους μήνες! Δεν είναι και τόσο τραγική η τιμή της Tsh μου.Παλιά με έβαζαν και το σταματούσα και για κανα μήνα για να δουν αν το χρειάζομαι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εμένα την άλλη φορά μου έβαλαν ο γιατρός με έναν άλλον γιατρο μέσα κάτι σίδερα για να δουν αν χάνω αμνιακό υγρό,τα είδα όλα λέμε!

:shock: Γκλουπ!!!

Έτοιμη είμαι να ακυρώσω το ραντεβού!

(ποιον γιατρό έχεις; τον δρ Φραγκεστάιν;; κανένα Γερμανό ναζί;;)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...