Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε σχεση με τα αδερφια να γραψω κατι σχετικό επειδή λιγο το εχω φιλοσοφησει και γιατι κακα τα ψεματα μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου ολα αυτα τα χρόνια περα απο τα στερεότυπα, παντρεύτηκες ποτε θα κανεις παιδι; Και μετα ποτε θα κανεις 2ο παιδακι; Και επειδη οι μανουλες και ολες οι μελλουσες και εν δυναμει μανουλες κουβαλαμε αθελα μας τις τυψεις και τις ενοχες να ειμαστε καλες μανες, να θηλασουμε, να μη δουλευουμε για να ειμαστε δίπλα στο παιδι, προστιθεται και το να του κάνω αδερφακι να μην ειναι μονο! Προσωπικά επειδη δεν ξερω πως θα μου τα φερει η ζωη και παλευω τοσο καιρο να κανω εστω ενα.. θεωρω πιο δυσκολο να κανω και 2ο.. (βγαζω το ενδεχομενο διδυμων γιατι και αυτο το ποσοστο πεφτει)..  οποτε μπηκα σε αυτο το τρυπακι να νιώσω τυψεις αν κανω ενα παιδι! Ακουσον ακουσον που το σκεφτομαι πιο λογικα τωρα! Κοριτσια.. οι φιλοι μπορει να γινουν η καλυτερη οικογένεια για τα παιδια, οχι απαραιτητα τα αδερφια και τα ξαδερφια.. σιγουρα υπαρχει ενας πολυ στενός δεσμος αιματος αλλα δεν συμβαίνει σε ολους.. και το βλεπουμε τριγύρω μας καθημερινα! Οχι.. δεν ειναι ολα τα αδερφια αγαπημενα..οσο καλη ανατροφη και να τους δωσει ο γονιος.. δουλευω σε συμβολαιογραφείο και τα βλεπω και πραγματικα αναθεωρω, που εχω αδερφη και είμαστε δεμενες! υπαρχουν μοναχοπαιδια λοιπον που μεγαλώνουν με απλετη αγαπη απο τους γονεις και εχουν παρα πολυ καλους φιλους και ξερουν να μοιραζονται!!! Μην φορτωνεστε με εξτρα ενοχες.. ευχομαι να κανετε το 2ο παιδακι σας για να πολλαπλασιαστει η αγαπη σας, αλλα το πρώτο σας παιδακι θα ειναι και παλι ευτυχισμενο!!!

Θα συμφωνήσω απόλυτα, είμαι μοναχοπαίδι της μαμάς μου αλλά ο μπαμπάς μου είχε ένα γιο 11 χρόνια μεγαλύτερο από πρώτο γάμο. Δεν έχουμε καμία σχέση. Το χειρότερο ήταν ότι η μητέρα μου θα ήθελε να προσπαθήσει για δεύτερο τότε αλλά ο πατέρας μου ήταν αρνητικός και κάθετος - για να έχω δήθεν σχέση με τον πρώτο αδερφό... Θα ήθελα να δούμε ρομαντικά την ιδέα αλλά ως επέκταση της οικογένειας και όχι ολοκλήρωση. Όταν είμαστε ευτυχισμένοι είμαστε και ολοκληρωμένες οικογένειες , αυτό πιστεύω εγώ. Προσπαθώ για το πρώτο μου αλλά δεν πιστεύω ότι αν δεν έρθει, θα χαλάσει η οικογένεια μου.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω δεν εχω καταλαβει τιποτα ακομα ..λογικα απο μερα σε μερα ..

τη μπεμπα την ακουσα 17 και κατι , και λενε οτι τα 2α τα ακους πιο γρηγορα ...

αλλα η αληθεια ειναι οτι δε χαλρωνουμε και καθολου για να το καταλαβουμε ...

ελπιζω να το ακουσω το σκ!!!και εσεις να μας πειτε ποια θα το ακουσει πρωτη....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nikx ειπα να μείνω και όσο αντέξω αν δεν αντέξω μέχρι τις 28 Ιουνίου τότε θα πάω αμέσως :D

Εγώ πάντως δεν έχω νιώσει ακόμα να με κλωτσάει αλλά είμαι 17w+1d Αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη μου εγκυμοσύνη στην 22 βδομάδα ένιωσα να κλωτσάει. Τώρα ίσως κάποιες κοπέλλες να το νιώθουν από πριν δεν ξέρω.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Από τις 6 ξύπνησα σήμερα. :?Ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα Νεκταρία μου. Φρόσω καλωσήρθες. Γάτες βλέπω. Εγώ έχω μια γατοσκυλίτσα :roll:(λόγω συμπεριφοράς)!:mrgreen: Έχεις άγχος για το πως θα υποδεχτούν το μωρό;

μπα το μονο αγχος μου ειναι το νοσοκομειο μην λεω τα ψεματα τα γατια κ ο σκυλος ειναι ηδη εκπαιδευμενα κατα καιρους εφερνα στο σπιτι μωρα απο φιλες μου κ τα φιλοξενουσα για σ/κ οποτε εχουν συνηθηση τις τσιριδες :-P:razz::-P

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Καλώς μας ήρθες φρόσω. πράγματι όπως και με τα μεγαλύτερα παιδιά έτσι πρέπει να προετοιμάζεις το εδαφος για τον νέο ερχομό και στα τετράποδα μέλη της οικογένειας.

κορίτσια εγώ σήμερα ταξιδεύω για θεσσαλονίκη και στην συνέχεια για κύπρο αεροπορικώς. μας έχουν βγάλει την ψυχή αυτές οι αεροπορικές εταιρείες με τις βεβαιώσεις τους. η κάθε μια λέει και τα δικά της. παρόλο που δεν με αγχώνει η πτήση,συνέχεια σκέφτομαι την βαλίτσα και ποιος θα μου την ανεβοκατεβάσει ,που ειναι σίγουρα 20 κιλα?ας ελπίσουμε να βρεθεί κανας καλός άνθρωπος να με βοηθήσει.είναι 2-3 μέρες τώρα που ούτε και εγώ κοιμάμαι καλά. κάτι το άγχος, κάτι η κοιλίτσα που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, κάτι τα πονάκια από τους συνδέσμους της μήτρας που τραβάνε όλο και δυσκολεύει ο ύπνος...υπομονή κορίτσια.

τώρα που φεύγω δεν θα έχω internet αλλά όταν βρίσκω ευκαιρία θα μπαίνω να τα λέμε λιγο. φιλακια σε όλες, να περνάτε καλά και πάνω απο όλα χωρίς άγχος!!!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!! Δε νιώθω έγκυος, δε νιώθω ακόμα θαρρώ το μωρό, πάλι με περιέργεια θα πάω τη Δευτέρα στο γιατρό μου φαίνεται...

Πάντως μια χαρά φουσκωκοιλίτσα έχω! Παίζει μετά τη 2η γέννα να θέλω να χάσω καμιά 20αριά κιλά σύνολο! Άντε να δούμε πώς θα πάει η συνέχεια...

Από την Τρίτη μέχρι την Κυριακή θα πάμε διακοπούλες στο χωριό του άντρα μου! Ελπίζω όταν γυρίσω να μη διαβάσω μόνο μία σελίδα! Βάλε το χέρι σου Φρόσω!

Α!!! Και ήθελα να σε ρωτήσω...τι εννοείς ότι φοβάσαι το νοσοκομείο? Άγχη κάθε φορά που πας στο γιατρό? Προσπάθησε όσο μπορείς να αγχώνεσαι σε λογικά πλαίσια. Όχι τπτ άλλο...θα σου βγει το μωρό Ταλιμπάν! Σαν τον δικό μου! :lol:

Ελπίζω όταν γυρίσω να μη διαβάσω μόνο μία σελίδα! Βάλε το χέρι σου Φρόσω!

Α!!! Και ήθελα να σε ρωτήσω...τι εννοείς ότι φοβάσαι το νοσοκομείο? Άγχη κάθε φορά που πας στο γιατρό? Προσπάθησε όσο μπορείς να αγχώνεσαι σε λογικά πλαίσια. Όχι τπτ άλλο...θα σου βγει το μωρό Ταλιμπάν! Σαν τον δικό μου! :lol:

οχι μωρε απλα με τα νοσοκομεια γενικα δεν τα παω καλα!!!!! το τζανειο ειναι νεο το τμημα της μαιευτικης κ συγχρονο με το γιατρο περναω σουπερ!! με αγχωνει πιο πολυ επειδη ειμαι μονοχνωτη κ θελω την ησυχια μου εαν θα βρω δικλινο δωματιο .γιατι βλεπω να εχουμε καβγαδες ολη την ημερα μεσα στο νοσοκομειο δεν αντεχω τον συνοστισμο κ ειδικα οταν εγω θετω κανονες στους δικους μου απο τωρα ποτε θα ερχονται κ ποτε οχι κ οι αλλοι γυρω ειναι αναισθητοι να θελω να βγαλω εξω ας πουμε το στηθος να θηλασω κ να εχω τον καθε ενα μεσα στο δωματιο τεσπα εαν με δειτε στις ειδησης οτι υστερικη λεχωνα πεταει τους επισκεπτες απο το παραθυρο τον νοεμβριο αυτη θα ειμαι εγω χεχεχεχεχεχε

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

κοριτσια ειμαι στην 16 εβδομαδα αυτη την φορα δεν μου εκανε υπερηχο ο γιατρος απλα το ακουσε με ενα μηχανημα την καρδια του αυτο ειναι καλο η κακο θα παω την αλλη εβδομαδα στο ικα να κλεισω ρΑντεβου να κανω υπερηχο να το δω λιγακι γιατι το πεθυμησα

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

οχι μωρε απλα με τα νοσοκομεια γενικα δεν τα παω καλα!!!!! το τζανειο ειναι νεο το τμημα της μαιευτικης κ συγχρονο με το γιατρο περναω σουπερ!! με αγχωνει πιο πολυ επειδη ειμαι μονοχνωτη κ θελω την ησυχια μου εαν θα βρω δικλινο δωματιο .γιατι βλεπω να εχουμε καβγαδες ολη την ημερα μεσα στο νοσοκομειο δεν αντεχω τον συνοστισμο κ ειδικα οταν εγω θετω κανονες στους δικους μου απο τωρα ποτε θα ερχονται κ ποτε οχι κ οι αλλοι γυρω ειναι αναισθητοι να θελω να βγαλω εξω ας πουμε το στηθος να θηλασω κ να εχω τον καθε ενα μεσα στο δωματιο τεσπα εαν με δειτε στις ειδησης οτι υστερικη λεχωνα πεταει τους επισκεπτες απο το παραθυρο τον νοεμβριο αυτη θα ειμαι εγω χεχεχεχεχεχε

:lol: :lol: Κατάλαβα! Λοιπόν άκου να δεις τι συνέβη με εμένα μπας και αλλάξεις γνώμη... Εγώ πήγαινα σε ότι δωμάτιο ήθελα... Έχω κονέ και φυσικά εκ των προτέρων ζήτησα μονόκλινο... :cool:

Την παραμονή της πρόκλησης μπήκα αναγκαστικά σε τετράκλινο,λόγω κόσμου. Με τις κοπέλες τις άλλες αμέσως ταιριάξαμε. Ειδικά με τη μία, σούπερ! Την επομένη που γέννησα με πήγαν στο μονόκλινο. Ξενέρωσα με τη μία,νόμισα ότι θα με φάει η μοναξιά. Άσε που δεν είχε 2ο κρεβάτι για τη μάνα μου κι ήταν και μικρό! Ήρθαν κάτι συγγενείς και μετά... νέκρα. Δεν πρόλαβα να εγκατασταθώ και ζήτησα να ξαναπάω στο τετράκλινο! Πες με τρελή αλλά το απόλαυσα. Την επόμενη μέρα έφυγαν οι δύο κοπέλες για μονόκλινα οι ψωνάρες και μείναμε εγώ με τη "φιλενάδα" μου. Ένα τεράστιο δωμάτιο, όπου είχαμε οι καθεμία από 2 ντουλάπες, 2 κομοδίνα, 2 κρεβάτια και κάναμε και τρελό χαβαλέ! Όσο για τους συγγενείς και φίλους εκεί που νομίζεις ότι θα τρελαθείς στον κόσμο έρχονται 2-3 και τέλος! Άσε που όταν θέλαμε να θηλάσουμε είχε κουρτίνα στο κρεβάτι,την τραβούσαμε και ήμαστε μια χαρά! Το τελευταίο που σε νοιάζει είναι μη δει ο άλλος το στήθος σου.Άσε που είναι όλοι διακριτικοί, όσο αδιάκριτοι κι αν είναι στην καθημερινότητά τους, μια τέτοια κατάσταση σε κάνει διακριτικό...Είναι και οι μαίες που βάζουν χέρι ούτως ή άλλως... ;) Οπότε μην προκαταβάλλεσαι κι εγώ σαν κι εσένα ήμουν...μάλιστα τσακώθηκα με τη μάνα μου γιατί δεν ήθελα και κανένα συγγενή και γνωστό να έρθει ήθελα να είμαι λέει μόνη μου! :lol: :lol:

Α!!! Ξέχασα! Δεν είναι κακό που λες, που σε εξέτασε χωρίς υπέρηχο. Δεν κάνει να κάνεις συνέχεια υπερήχους ειδικά αν δεν υπάρχει λόγος κάπου θαρρώ το διάβασα ότι κατηγορούνται για τη γέννηση ελλιποβαρών μωρών... Στο εξωτερικό σε μια υγιή κύηση οι υπέρηχοι σε όλη την εγκυμοσύνη είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού! :D Διασταυρωμένο από φίλη στην Αγγλία και θεία στη Γερμανία... Εδώ οι γιατροί το παρακάνουν, να΄ναι καλά το χρήμα!

Με το ντόπλερ ακούς την καρδιά και βεβαιώνεσαι ότι όλα είναι καλά. Εξάλλου σε λίγες μέρες δεν κάνεις το Α τεστ που θα κάνετε πάλι υπερηχογράφημα?

Αν είναι σύντομα οι εξετάσεις καμιά φορά δε σου κάνουν υπέρηχο. Μην ανησυχείς! ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας κορίτσια τι κάνετε ???

Εγώ μια από τα ίδια. Όλα καλά δόξα το Θεό η κοιλίτσα στρογγύλεψε καλά :D και δεν έχω ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Αν δεν έβαζα μερικά κιλά δεν θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος χεχεχε :-D

Σαββατοκύριακο κάναμε βόλτες πολλές με τον μικρό όλη η οικογένεια :) Αυτή την εβδομάδα περιμένω και τον εργολάβο να έρθει να μου βάλει την πέτρα και ελπίζω να τηρήσει τον λόγο του και να έρθει αυτή την εβδομάδα μπας και τελειώσουμε γιατί θα έχει πολλή σκόνη με αυτή την κουβέντα. Να καθήσω μετά να καθαρίσω όλα και να συγυριστούμε τον περιμένω πως και πως !!!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημερα κοριτσια καλη εβδομμαδα να εχουμε μικιο μου εκανα αυχενικη διαφανεια κ papp-a κ βγηκαν πραπολυ καλες δεν μου ειπε τιποτα για Α-τεστ αλλα μεχρι της 26 ιουνιου που εχω ραντεβου θα δουμε τι θα μου πει. Ξερεις ανησυχω για τον κοσμο γιατι θα ειμαι σε δημοσιο νοσοκομειο κ δεν ξερω τι μπορει να βρω μεσα στον θαλαμο τεσπα οταν με το καλο φτασει η ωρα θα δουμε θα σας λεω νεα ευτυχως με το κινητο μπορω να μπω στο ιντερνετ κ κατα την διαρκεια των ωδινων χεχεχεχεχε

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

LadyCat Μην ανησυχάς θα έρθουν όλα μόνα τους. Και εγώ ήμουν και είμαι σε δημόσιο και ανησυχούσα για το δωμάτιο αλλά τελικά μου έδωσαν δικό μου μονόκλινο δωμάτιο μέχρι που έμενε και ο άντρας μου μαζί. Ούτε που το περίμενα έτσι. Ελπίζω και αυτή την φορά να είμαι σε μονόκλινο. :-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...