Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Που να μας προλάβεις τέτοιες που είμαστε, πέσαμε με τα μούτρα πάνω στην @Eternity χαχαχχαχα ....θετικές σκέψεις μόνο για το κορίτσι μας 

Εννοείτε τος αξίζουν τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσει και να το απολαύσει!
      Αύριο θα κάνω και εγώ τον πρώτο υπέρηχο !

Πιστεύετε θα ακούσουμε και καρδιά;;; 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

α βασιλικη μ δεν το ηξερα αυτο . εγω νομιζα μολις δω αιμα η συσπασεις κατευθιαν στο νοσοκομειο

έτσι ακριβώς είναι.συσπάσεις ανα 10λεπτο,αίμα,ή σπάσιμο νερών=κατεθείαν στο νοσοκομείο.

απλα το αίμα δείχνει οτι ο τράχηλος άρχισε να ανοίγει και το μωρό δεν θεωρείται ''ασφαλες στο στείρο περιβάλλον της μήτρας''γιατί έρχεται σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον που έχει μικρόβια.για αυτό πας στο νοσοκομείο να δούν σε τι κατάσταση είσαι(θα σε εξετάσουν κολπικά)και αυτοί θα αποφασίσουν αν ξεκίνησε ο τοκετός ή θέλεις μερικές μερες ακόμα.το συμπέρασμα?πας στο νοσοκομείο.

εμάς μας αφήνουν το λιγότερο πέντε μέρες στον φυσιολογικό τοκετό,για να μας βοηθήσουν και με τον θηλασμό.αν έχει πρόβλημα το μωρό(πχ θερμοκοιτίδα)μπορεί να μείνεις και παραπάνω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Που να γίνει τέτοιο πράγμα αργούμε ακόμη χεχεχε ο τραχήλος είναι ψηλά κ το γέλιο της αρκούδας γύρισε η μαία μπροστά στην μάνα μου να κάνετε κάθε μερα σεξ για να μαλακώσει ψόφησαμέ στο γέλιο γιατί η μάνα μου κοκκίνισε από ντροπή χεχε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Που να γίνει τέτοιο πράγμα αργούμε ακόμη χεχεχε ο τραχήλος είναι ψηλά κ το γέλιο της αρκούδας γύρισε η μαία μπροστά στην μάνα μου να κάνετε κάθε μερα σεξ για να μαλακώσει ψόφησαμέ στο γέλιο γιατί η μάνα μου κοκκίνισε από ντροπή χεχε

Αυτό μου είπε και η δική μου μαία να το εφαρμόσω με το που θα μπω στην εβδομάδα 38 (δηλαδή από σήμερα): Ελεύθερο, ασύστολο και αμαρτωλό σεξ :mrgreen:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

oufff koritsia katharisa olo to spiti psofisa ..... twra exei xekourasei!!!! perimenw na stegnwsei to patwma kai na sikotho na balw to fagito!!!!ston tokofrafo koritsia deixnei to poso dynatoi einai oi ponoi???ton bathmo tous??? i genika oti yparxei mia kinitikotita??? emena px mou eipe pos exw kapoious ponous alla den einai akoma!!!!

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

;);););););););)Ζούμε σε μια αφιλόξενη χώρα, η έγκυος δεν γίνεται

σεβαστή, η νεαρή μητέρα δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και υποστήριξη για

να θηλάσει το παιδί της, τυφλοί, άτομα με κινητικές δυσκολίες,

παραπληγικοί κ.ο.κ. είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Ας σταματήσει εδώ

ο εγκλεισμός κι ας βγούμε όλοι στο δρόμο, ακόμα και μαζικά ...στην αρχή,

να διεκδικήσουμε το χώρο,

με αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού 2010 που είναι 1-7 Νοέμβριου, κάποιες μανούλες μέσω ενός forum, αποφασίσαμε να οργανώσουμε μια εκδήλωση Ταυτοχρόνου Δημοσίου Θηλασμού το Σάββατο 6/11/2010 και ώρα 13.00 σε διαφορες πολεις: Αθήνα στo Σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, Θεσσαλονίκη στον Λευκό Πύργο, Ηράκλειο Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας, Σύρος στην Πλατεία Μιαούλη, Κόρινθος στα Περιβολάκια, Πάτρα στην Πλατεία Όλγας, Βόλος στην Πλατεία Ελευθερίας κ.α. και για τη Λαρισα Σαββατο 6 Νοέμβριου στη 1 το μεσημερι στην Πλατεία Ταχυδρόμου μπροστά απο την Ιατρική Σχολη.Ευχαριστω

Ο μητρικός θηλασμός είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε πως τα παιδιά έχουν τη σωστή διατροφή ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή τους. Δυστυχώς όμως στην εποχή μας ο θηλασμός έχει υπονομευθεί. Ο θηλασμός είναι στην πραγματικότητα τέχνη και όχι επιστήμη. Και η τέχνη αυτή φαίνεται ότι χάθηκε στο διάβα του χρόνου. Ενώ είναι γνωστό ότι ο θηλασμός είναι ό,τι καλύτερο, οι κοινωνικές δομές (αντιλήψεις, γυναικεία εργασία, μαιευτήρια, κ.λπ.) δεν ευνοούν αυτήν την επιλογή. Η τέχνη χάθηκε, κι ενώ ο θηλασμός αποτελεί φυσική διαδικασία, απαιτεί πλέον εκπαίδευση και ενθάρρυνση γιατί στην πρώτη δυσκολία είναι εύκολο να χορηγηθεί ένα υποκατάστατο του μητρικού γάλακτος σε σκόνη.

Με την πραγματοποίηση δημόσιου θηλασμού θα δώσουμε το μήνυμα ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν και ότι δεν πρέπει πια ο θηλασμός να θεωρείται ταμπού.

Ας δώσουμε στα παιδάκια μας αυτό που τους αξίζει… ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Σε μια χώρα οπου το 95% των νέων μητερων αποτυγχανει να θηλασει αποκλειστικα το πρωτο εξαμηνο ποσο μάλλον να συνεχισει για τουλαχιστον 2 χρονια (οπως ειναι οι διεθνεις επιστημονικες συστασεις), επειδη δεν εχουν την σωστη ενημερωση κι εμπιστευονται στην πλειονοτητα ασχετους "επαγγελματιες υγειας" εμεις φωναζουμε ΨΑΞΕ, ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ.

Σε μια κοινωνια όπου το γυναικειο στηθος χρησιμοποιειται για να διαφημιζει διαφορα προιοντα και οχι για να θρεφει μωρα, όπου η εικονα ενος βρεφους με μπιμπερο ειναι πιο συνηθισμενη απο αυτην ενος βρεφους που θηλαζει διεκδικουμε το δικαιωμα των παιδιων μας ΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ.

Θέλουμε να μας στηρίξετε σε αυτην την προσπάθεια μασ

:tongue::tongue:

Χanthi οι πόνοι περιόδου μας πιάνουν και όταν κουραστούμε πολύ. Πόπη ούτε εγώ κάνω τοκογράφο! Κοιμήθηκα η αναίσθητη απο τις 10,30 μέχρι τις 1,30!:shock: Αυτό το συνάχι μου έχει σπάσει τα νεύρα και ο πονόλεμος και δεν μπορώ να κουνηθώ, αισθάνομαι σαν να έχω φάει μπουνιές σε όλο μου το σώμα. Τα μάτια μου είναι βαρυά και πονάνε! :cry: Την νύχτα δεν μπορώ να αναπνεύσω στον ύπνο! Πρέπει τώρα να σιδερώσω και τα ρούχα του μωρού που έπλυνα εχτές, στεγνώσανε σήμερα. Θα μαγειρέψω και μια μακαρονάδα με κιμά για να ξαμπερδέψω γιατί δεν έχω όρεξη για πολλά-πολλά! Φρόσσω κάνε οτι σου πεί η μαία, τουλάχιστον είναι κάτι ευχάριστο, εγώ το προτιμώ απο το περπάτημα!;)

MbGIp1.png

και εγω το πρωτιμο απο περπατημα .αλλα καπως αβολα δεν θα ειναι με την κοιλια τουρλα βρε κοριτσια...μακαρι να ειχε χρονο ο αντρας μου θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

και εγω το πρωτιμο απο περπατημα .αλλα καπως αβολα δεν θα ειναι με την κοιλια τουρλα βρε κοριτσια...μακαρι να ειχε χρονο ο αντρας μου θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Δοκίμασε Πόπη για να σου φύγει η απορία ;) Νομίζω οτι κάπως θα βολευτείς!

MbGIp1.png

πόπα ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα καρδιοτοκογράφο.μάλλον από την ερχόμενη εβδομάδα.μόνο αν υπάρχει πρόβλημα κάνεις πιο νωρίς.συνήθως 38-39 εβδ.κάνεις.τίποτα δεν είναι στάνταρ.

και εγώ θέλω σεξ αλλά ας όψεται η απόσταση!!!!έχουν περάσει κοντά 3 μήνες και βάλε και 40 μέρες μετά την γέννα,τίποτα δεν θα θυμάμαι στο τέλος!

καλώς το φροσάκι!που ήσουν και ανησυχήσαμε???

κούλα μ'ακούς????ξεκίνησε ο τοκετός ή πάλι λάθος συναγερμός?

νεκ σήμερα το βράδυ μπαίνεις ε?με το καλό κούκλα!οι σκέψεις μας είναι μαζί σου!

μαμαλευτεράκι πολύ καλή ιδέα για τον ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό!είναι αλήθεια οτι δεν προωθείται καθόλου και τόσο στην έλλαδα όσο και στην Κύπρο δεν υπάρχουν νοσοκομεία φιλικά προς τα βρέφη και κατ'επέκταση και φιλικά πρός τον θηλασμό,ενώ για παράδειγμα υπάρχουν ακόμα και στην Τουρκία!πολύ καλή η ανάλυσή σου για το θέμα!δυστυχώς στο συγκεκριμένο γκρουπάκι μόνο 4 μανούλες έχουν γεννήσει,οι υπόλοιπες περιμένουμε!ελπίζω να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε του χρόνου σε αυτή την προσπάθεια!

Η Νεκτρία είπε εχτές οτι θα έμπαινε μέχρι το μεσημέρι εκτός απροόπτου. Λέτε να γέννησε???:P Να δούμε πόσες φορές θα μπω εγώ στο καφέ μέχρι να γεννήσω! Και αυτά τα νερά γιατί δεν σπάνε να τελειώνω???:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...