Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Θετικααααα μόνο θετικά να σκέφτεσαι,,, ετοιμάσου και πάνε σιγά σιγά στον γιατρό να πάρεις και λίγο αέρα να χαλαρώσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια πονάωωωωωωωωωωωωω.................................

Προς το παρόν έρχονται 10λεπτοι θα περιμένω ακόμα 1 ώρα και αν πηγαίνουν 10λεπτοι θα πάρω τον άντρα μου να έρθει πάλυ δουλεία είναι. Οπότε με πιάνουν πόνοι δουλειά είναι :mad::mad::mad:

Και ξεκίνησα να κάνω και φαγητά για τον γιο μου και δεν μπορώ να τα τελειώσω η μητέρα μου δεν απαντά να έρθει να με βοηθήσει αμάν όλα ανάποδα :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λες να είναι η μέρα σου σήμερα?;) Ελπίζω να μην πας παράταση 4-5 μέρες!:shock:

Στον γιο μου πήγα +4 μέρες αλλά δεν είχα τίποτα πόνους τις προηγούμενες μέρες ελπίζω τώρα να μην πάω :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Κορίτσια πονάωωωωωωωωωωωωω.................................

Προς το παρόν έρχονται 10λεπτοι θα περιμένω ακόμα 1 ώρα και αν πηγαίνουν 10λεπτοι θα πάρω τον άντρα μου να έρθει πάλυ δουλεία είναι. Οπότε με πιάνουν πόνοι δουλειά είναι :mad: :mad: :mad:

Και ξεκίνησα να κάνω και φαγητά για τον γιο μου και δεν μπορώ να τα τελειώσω η μητέρα μου δεν απαντά να έρθει να με βοηθήσει αμάν όλα ανάποδα :mad:

Να είσαι σε ετοιμότητα Κούλααααααααα! Πάρε τηλ κάποιον να έρθει εκεί μαζί σου!

MbGIp1.png

καλημερααααααααααααααααα

κουλαααααααααααααααααα εισαι εδω? πως εισαι κοπελα μ ?

χαιρωμαι αν ηρθε η ωρα σου αλλα δεν χαιρωμαι με τους πονους .παρε τηλ γρηγορα καποιον

εσεις που γινατε μαννουλες και ξερετε λυστε μια απορια . η κουλαμ λεει ειδα βλεννα με σκουρο αιμα αλλα τελικα δεν ηταν τπτ ππως γινεται αυτο ?αφου ειναι σημαδι οτι ΓΕΝΝΑΣ υπαρχει περιπτωση ν δεις αιμα και να μην γεννας?

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μένα!

σήμερα είμαι πολύ καλύτερα και μπορώ τουλάχιστον να αναπνεύσω χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία!

απο ότι βλέπω όλες είμαστε ακόμα εδώ...

κούλα ξεκίνα να μετράς!νομίζω ήρθε η ώρα.πάρε τηλ και τον μπαμπά να ετοιμάζεται και μόλις γίνουν 6 πόνοι στην ώρα(ανα δεκάλεπτο δηλαδή)τρεχάτε ποδαράκια μου.μην φοβάσαι στην μπουμπού δεν πιστευω να δυσκολευτείς όπως στον γιό σου!

φροσάκι σε χάσαμε!όλα καλά?

Δήμητρα και πάλι να τη χαίρεσαι!είναι μια τρέλα!σου έρχεται να της τσιμπήσεις τα μαγουλάκια!

Κισάκι πώς τα πάτε με την αγγελουδένια σας?φαντάζομαι ο μπαμπάς θα τα έχει παίξει!πώς το πήρε το ότι ήταν κοριτσάκι τελικά?

πόπη μπορεί να δείς το σημάδι και να γεννήσεις ακόμα και 5 μέρες μετά!απλά σου ''λέει'' οτι άρχισε να ανοίγει ο τράχηλος.

καλημερα κοριτσια μου, χθες δεν εκλεισα ματι, ολο το βραδυ ειχα πονους περιοδου, αυτο που συζητατε τοσες μερες, λες και μολις διαβασα αυτα που λεγατε με επιασαν και εμενα! Δεν ειχα τιποτα μεχρι τωρα!

Διαφημίσεις

κοριτσια μαλλον κρυωσα εγω . τωρα βρηκε το ατιμο . ελεος αυτο μ ελειπε να ειμαι κρυωμενη και να γενναω . κ εγω εχω πονους περιοδου αλλα πολυ λιγο πολυ χαμηλοι ειναι ,αληθεια στο νοσοκομειο ποσες μερες καθομαστε ξερει καμια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...