Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Όπως τα λες...βάλε στοπ στα αρνητικά και θα ναι όλα τέλεια!!! Αν θες να σαι συγκρατημένη μέχρι αύριο στον υπέρηχο καλώς σε αφήνουμε 😂 αλλά μετά να το χαρείς με τη ψυχή σου σε παρακαλώ!!!

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο βρε συ Ελενη! Σ'ευχαριστω για την ενημερωση! Ποπη, τρωω κανονικα αλλα δεν ξερω γιατι δεν παχαινω! Εχω κοψει το αλατι ομως γιατι εχω αυξημενο ουρικο οξυ αλλα χωρις να εχω πιεση, επισης εκανα εξετασεις για θρομβοφιλιωση και περιμενω τα αποτελεσματα, κανω 1 ενεση καθε μερα προληπτικα, ασε, με εχει παει 3 και 1!!!

Διαφημίσεις

να σου ζησει δημητρουλι το κουκλι!!!πολυ φαγανο ε?εγω συμπληρμα δεν εδωσα κι ελπιζω να μη δωσω!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημέρα κορίτσια

Οχι δεν γέννησα ακόμα η μικρή δεν λέει να βγει μάλλον της άρεσε εκεί μέσα. :? Την τρίτη βράδυ είχα πόνους με συσπάσεις από τις 2:00 τα ξημερώματα μέχρι τις 5:30 λοιπόν ο γιος μου κοιμόταν ο αντρας μου δούλευε δεν ήξερα τι να κάνω ήταν κάθε 15λεπτο αφου εχουν περασει 3 ώρες και συνεχίζονται 15λεπτες συσπάσεις με πόνο κατα τις 5:00 παίρνω τον άντρα μου να έρθει να πάμε. Σε 20 λεπτά ήταν εδώ και ξεκινήσαμε να ετοιμαζόμαστε και ξαφνικά συπάσεις και πόνοι πέρασαν :shock: Τιποτα δεν είχα !! Ειχα δει μόνο βλέννα με πολύ λίγο σκούρο αίμα οπόταν απλά πάμε γιατρό στο ραντεβού μας με έβαλε καρδιοτοκογράφο η μικρή κοιμόταν και σκοτωθήκαμε να την ξυπνήσουμε να κινηθεί λιγάκι εννοείτε ότι δεν έδειξε ούτε μια σύσπαση :? Ο γιατρός μου λέει επειδή σταμάτησαν οι πόνοι αν σε αφήσω θα πρεπει να σε βοηθήσω με ορούς αλλιώς αν θες να πας σπίτι και όταν σε ξαναπιάσουν 10λεπτοι πονοι και συσπάσεις σε τακτά διαστήματα ή σπάσουν νερά ή αίμα να έρθεις :?

Οπόταν ήρθα σπίτι γενικά χθες όλη μέρα με έπιαναν ανα 2ωρο και το βραδυ άρχισαν από τις 11:00 μέχρι το πρωί τώρα αλλά δεν ήταν σε τακτά διαστήματα :? Οπόταν περιμένουμε ακόμα αύριο θα πάω γιατρό πάλυ.

Μου είπε να κάνω έντονο περπάτημα σήμερα και έτσι σκοπεύω. Για να δούμε !!!

Αν δεν γεννήσω την πέμπτη θα μου δώσει ακόμα λίγες μέρες παράταση 4-5 μέρες είπε.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Εννοείτε ότι έχει 2 βράδια να κοιμηθώ καλά και είμαι πολύ κουρασμένη !!!

Ευτυχώς χθες βράδυ κοιμήθηκα κάπως καλύτερα.

Σήμερα είπα δεν θα κάνω πολλές δουλειές να ξεκουραστώ λιγάκι θα κάνω φαγάκια και θα παγώσω για τον γιο μου μην τύχη και γεννήσω και δεν εχει ;)

Αχ ξέχασα να σας πω με πήραν και από τα έπιπλα επιτέλους ήρθε το container και θα μου τα παραδώσουν την Παρασκευή πρωί εκτός απροόπτου. Αν γεννήσω μέχρι Παρασκευή θα έχω κάποιον εδώ να τα παραλάβει !!!

Αυτά τα δικά μου νέα.

Η Κατα λογικά θα γέννησε απλά δεν θα μπορεί να μας ενημερώσει αφου θα έμπαινε Δευτέρα είπε !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Κούλα σπάσιμο νερών δεν έχεις...σπάσιμο νεύρων όμως, είμαι σίγουρη οτι έχεις!!! Αυτές οι τελευταίες μέρες δεν περνάνε καθόλου

:? πιο γρήγορη μου φάνηκε όλη η εγκυμοσύνη παρά οι 20 μέρες τώρα στο τέλος!:evil: Δεν μου σπάνε και τα νερά!!!!

MbGIp1.png

Εχεις απόλυτο δίκαιο Ελένη. Επειδη έχω και συνέχεια πόνους από την Κυριακή δεν περνάνε οι μέρες !!! :evil:

Σήμερα έχω συνέχεια πόνους περιόδους είμαι χάλια δεν σπάνε και τα νερά να ησυχάσω !!!! :evil:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Εχεις απόλυτο δίκαιο Ελένη. Επειδη έχω και συνέχεια πόνους από την Κυριακή δεν περνάνε οι μέρες !!! :evil:

Σήμερα έχω συνέχεια πόνους περιόδους είμαι χάλια δεν σπάνε και τα νερά να ησυχάσω !!!! :evil:

Υπομονή, έχεις σχεδόν τελειώσει!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...