Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου δε λέγεται πόσο με έχετε συγκινήσει!  Περιττό να πω ότι εσείς το γνωρίζετε πριν την οικογένειά μου, είμαστε όμως όλες εδώ μέσα σαν οικογένεια και ας μη γνωριζόμαστε! Έχω τέτοιο άγχος που τριγυρίζω νευρικά στο σπίτι.... θα το τραβήξω και μόνη μου το άγχος γιατι ο άντρας μου θα μείνει με το γιο μας, δε θέλουμε να καταλάβει κάτι. Έτσι όπως με βλέπει ο άντρας μου να τριγυρίζω, μου είπε "Ελα, μην κάνεις έτσι, τι να πω, αν πάει πάλι κάτι στραβά το ξαναπέρασαμε πριν λίγες μέρες, θα το αντέξουμε παλι". Τότε θα τη χρειαστώ την ψυχίατρο άμεσα του είπα! Οοοοχιιιι σταματάω να σκέφτομαι αρνητικά! Και δεν περνάει και αυτή η ώρα.... 

Θετικααααα μόνο θετικά να σκέφτεσαι,,, ετοιμάσου και πάνε σιγά σιγά στον γιατρό να πάρεις και λίγο αέρα να χαλαρώσεις 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι! Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας κοριτσάκια μου! Εύχομαι και σε εσάς με το καλό και με έναν πόνο!

Ξανθούλι μου πονάκια μπορεί να έχεις και εβδομάδες πριν να γεννήσεις. Σπάσιμο νερών, αιματηρή βλέννα ή πόνοι συνήθως μαζί με πέτρωμα (συσπάσεις) ανά τακτά διαστήματα σημαίνει ότι γεννάς! ;) Κατά τα άλλα τα προπαρασκευαστικά πονάκια όπως αυτά που έχεις μπορεί να σε ακολουθούν μέχρι και την ΠΗΤ σου.

Είδα το Κισομωράκι!!! Κοπέλα μου αυτό δεν είναι μωρό είναι ΜΩΡΑΚΛΑ!!! Πιο όμορφο νεογέννητο δεν έχω ξαναματαδεί! :lol: Eίναι μια ζωγραφιά πραγματικά! Να σου ζήσει να τη χαίρεσαι και με το καλό να την καμαρώσεις και νυφούλα. Γιατί οι γαμπροί θα τρέχουν από πίσω της να μου το θυμηθείς! ;)

Βασιλικούλα μου όταν γεννήσω με το καλό, μία πολύ καλή φίλη από το καφέ Αυγούστου θα ανοίξει θέμα στις ευχές. Είναι ο Σόμπολος του καφέ μας και είχε ανακοινώσει όλες μας τις γέννες του Αυγούστου και συνεχίζει...μιας και είμαστε πολλές που περιμένουμε το 2ο μωράκι μας μέσα στο 2010-2011! ;)

Μέχρι αύριο μεσημέρι θα παρακολουθώ τα νέα, αν γέννησε καμιά μας να το μάθω! Φρόσω, Κούλα ή καμία έκπληξη...ποτέ δεν ξέρετε! ;)

popi kai ego se dimosio nosokomeio paw!!! emena mou to xekinise poli nwris logou zaxarou alla apo 36 edw arxisoun kai kanoun ego kanw 2 fores tin ebdomada twra kathe deutera kai pempti mou ka nei entiposei pou den exeis kanei!!!! ekei fainontai na exeis ponous kai suspaseis!!!!mporei na se balei se kamia bdomada....

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

ηρθαααα για λιγο γιατι τρεχω κ δε φτανω πολυ πειναει ρε παιδιαααα.πινει μιση ωρα βυζι κ καπακι 60 γρ γαλα σκονη κ 2 ωρες μετα παλι ελεος.,,,μια ωρα θελουμε για φαει:rolleyes:

Holy Diver

εμενα η πητ μ ειναι μεχρι 22 . ολοι λενε 11 μ 15 θα εχει γεννησει.

ο αντρας μ λεει 9 του μηνος θα γεννηθει που εχει τα γενεθλια του

ο κουμπαρος μας λεει 10 του μηνος επειδη εχει τα δικα του γενεθλια . και ν πεφτουν τα στοιχηματα αντε ν δουμε

βρε κοριτσια η κοιλια μ για 9 μηνα δεν ειναι .ο μικρος χωρο δεν εχει κ αρχιζει και κοκκινηζει η κοιλια μ μπροστα ομως οχι στα πλαινα .εμενα το ζουζουνι μ 30 σεπτεβριου ηταν 1922 . ελπιζω ν φτασαμε εστω 3000κιλα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια! Εκανα γενική καθαριότητα και τώρα είμαι πτώμα.Πιασμένη παντού. Αλλά έπρεπε για να υποδεχτούμε σιγα σιγα το ζουζουνάκι μας! Είπα να βάλω σεντονάκια και πάπλωμα στην κούνια αλλά δεν θέλω να σκονιστούν πάλι!

Δημητρούλα τρελό μαλλί η μικρή! Εμεινα όταν την είδα.Εμάς στάνταρ θα βγει το ανάποδο απο τη δικιά σου.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Popi μου εμενα η κοιλια μου ειναι μια σταλια παρ'ολο που ειμαι 85 κιλα, εχω παρει μονο 11 κιλα και κανενα κιλο απο τον Αυγουστο, η μπεμπα μου ειναι 2200 και εχω αλλες 3.5 εβδομαδες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...