Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Που να μας προλάβεις τέτοιες που είμαστε, πέσαμε με τα μούτρα πάνω στην @Eternity χαχαχχαχα ....θετικές σκέψεις μόνο για το κορίτσι μας 

Εννοείτε τος αξίζουν τώρα ήρθε η ώρα να ηρεμήσει και να το απολαύσει!
      Αύριο θα κάνω και εγώ τον πρώτο υπέρηχο !

Πιστεύετε θα ακούσουμε και καρδιά;;; 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhspera koyklitsew ti my kanete?sorry alla den prolabaimv kauhmerina na dinv to paron,erxetai prvi h peuer amoy me bohuaei me faghto kai kamia doylitsa,skizetai h gynaika kai to brady erxetai h manamoy poy hdh thn exei skisei h doyleia!ti leei pvw pate?

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι πρέπει τώρα κίσα μου, να τρέχουν όοοοολοι πίσω απο την kisha junior!!!!!! Και το δικαιούτε η κουκλάρα! Εδώ έχουμε μια ησυχία, περιμένουμε την επόμενη που θα γεννήσει, μάλλον η Νεκταρία θα είναι η η Κούλα!!! Μήπως γέννησε κιόλας η Κούλα? Δεν έχει δώσει παρόν σήμερα! Η κάτα πρέπει να γέννησε εχτές! Δεν έχει καμία απο εμάς επικοινωνία μαζί της???

MbGIp1.png

περνάνε οι μέρες κορίτσιααααα!!!

ήρθε και η σειρά της Κούλας και της Νεκταρίας!με το καλό κορίτσια να γίνουν τριμελείς οι οικογένειές σας!

πράγματι η Κούλα δεν έδωσε σημεία ζωής σήμερα...ούτε και από την κάτα έχουμε κανένα νέο...

Νεκ μάλλον η μικρή θα μοιάζει στον Γιωργάκι,πεισματάρα και αυτή δεν θέλει να βγεί.Μακάρι να μην σε ταλαιπωρήσει καθόλου όπως και ο μεγάλος σου!θα περιμένουμε νέα!πες σε καμιά αυγουστομανούλα που μιλάτε, να μπεί να μας ενημερώσει και εμάς!

πόπη χαλάρωσε έχουμε ακόμα πολλά ψωμιά να φάμε!!!με το που μπήκα στον μήνα μου έλεγα:σήμερα γεννάω,αυριο γεννάω και στο τέλος ακόμα εδώ είμαι...στο τέλος το πήρα απόφαση οτι θα γεννήσω μετά την ΠΗΤ μου και έτσι ηρέμησα!αλλιώς με εβλεπα να παίρνω τα ηρεμιστικά σαν καραμέλες!οπότε ΧΑΛΑΡΑΑΑΑ!που λένε και στη σαλονίκη.

κίσα είσαι τυχερή που έχεις 2 μαμάδες να σε βοηθάνε!εκμεταλλεύσου τις όσο μπορείς,για να χαρείς και εσύ λίγο την μπέμπα!αλήθεια με τις φωτό τι έγινε?μπήκα να τις χαζέψω και δεν τις έβρισκα πουθενά!

κοριτσια συγχωρεστ εμε αλαλ οταν εκανα το αλμπουμ δεν το εβαλα οπως τα αλλα ν αειναι μονο για φιλες....και μετα το εκαναμονογια φιιλες,οσο να ναι φωτο ειναι και δε θελω να τις βλεπει ο καθενας,οποια θελει ας μου στειλει αιτηση φιλιας να τη δει!!ναι τις εκμεταλλευομαι!ειναι και οκαλοςμου μ εαδεια και ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια η λεχωνα,ο λεχωνος και το λεχουδι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

φαιρ μου ειδα 2 σπιτια,αλλα δεν τρελαθηκ αασ επου θελει πολλα λεφτ αη μετακομιση!400 ενοικιο και 400 εγγυησηκαι 200 ομεσιτης και η μεταφορικη-μετακομισεις(ειμαστε χωρις ασανσερ και δενυπαρχει περιπτωαη ν ακουβαλησουμε το παραμικρο|) θελουμε αλλοα 600-800 ευρω δεν ξερω ποσο παιρνουν,θελω 1500-2000 ευρω σιγουρα και δεμου περισσευουν...δενξερω πραγαμτικα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εγω κοριτσια εχω το τηλ της φροσως αλλα δεν ξερω αμα γεννησε και δεν εχω και καρτα . εχθες της εστηλα μηνημα και δεν μ απαντησε λετε ν γεννησε.

Όντως, εξαφανιζόλ και η Φρόσσω...τι γίνετε?:roll: Έχω και εγώ το τηλ. της, αν είναι θα την πάρω το πρωί γιατί τώρα είναι περασμένη η ώρα! Αλλά αν είχε γεννήσει θα με είχε πάρει, σίγουρα!

MbGIp1.png

ουφ τι θα γινει μια μια θα εξαφανιζομαστε και η μια θα ψαχνει την αλλη μ φαινεται . εμενα παιδια η κοιλια μ χωρο δεν εχει σκληρη ειναι . πως θα καταλαβω αν ππετρωνη η κοιλια μ η οχι

Διαφημίσεις

kisha ti wraia kai ego thelw na erthei ayti i stigmi na eimaste me ton androuli mou kai tin mpempoula mas oloi mazi!!!! na rwtisw kati prin gennisete koritsia oses to perasate prin poso kairo eixate auta ta ponakia periodou???kai se poses meres gennisate??? ego exo edo kai 4 me 5 meres...:roll::roll::roll:

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

κατι μικροπονακια εχω .αλλα ακομα ν μ ερθει καποιο συπτωμα δεν ουτε λιγο αιμα ουτε συσπασεις κ περπαταω κ κουραζομαι μπας κ βγει αλλα τπτ, αλλα σωστη ηπαρατηρηση της ξανθης για πειτε μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...