Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κούκλες!

χριστίνα μου πήγα σε γιατρό και μου έγραψε 1 σωρό φάρμακα...του είπα όμως οτι για την αντιβίωση θα δούμε πώς θα πάω και μόνο αν είναι απαραίτητη θα την πάρω.δεν παίρνω γενικά ούτε ασπιρίνη αλλά τι να κάνεις...τώρα παίρνω:3σίδερο,1 φολικό,3 παρακεταμόλες,2κουτάλια σιρόπι για το βήχα και βάζω 2 διαφορετικές αλοιφές για τα δερματόφυτα που ακόμα με ταλαιπωρούν και φυσικά την κρέμα για τις ραγάδες!πώς κατάντησα σαν τζάνκι μου λές?

αααα!μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορείς και απαντάς με πολλές παραθέσεις ταυτόχρονα?

Ωχ ρε Βασιλική.Πολλά χάπια! Εγώ πάλι την αντιβίωση δεν την γλίτωσα λόγω του εντεροκοκκου. :( Και όλο τον καιρό ούτε ντεπόν δεν έχω πάρει.Αντεχα και τον πονοκέφαλο.Αλλά με διαβεβαιωσαν όλοι ότι στο μωρό δεν πηγαίνει.Ελπίζω να είχαν δίκιο.

Πατάω το multi-quote (δευτεο κουμπάκι) κάθε φορά που θέλω να απαντήσω σε κάποια. μετα στα βγαζει όλα μαζεμένα και γράφω στο καθένα απο κάτω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ Βασιλικούλα, να είσαι καλά! Έβαλα τώρα ένα πλυντήριο να πλύνω τα καινούρια φορμάκια-σεντόνια και μετά θα πλύνω την κουβέρτα. Πόπη θα μου άρεσε πολύ το σιέλ, απαλό, όχι πολύ έντονο και εγώ επίσης θα απέκλεια το πράσσινο!

Γιατι αποκλειεται το πράσινο! :( Εγώ το έχω πράσινο απαλό και πάνω πάνω γαλάζιο λόγω φάρμας. Εχει βγει πολύ όμορφο. Θα σας βάλω το απόγευμα έναν τοίχο να το δείτε. Δεν μπορώ να βγάλω μεγάλο κομμάτι φωτογραφία.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

λοιπον αποκλειουμε το πρασινο ο λογος οτι το σπιτι μας ειναι 40 χρονων , και οταν βγαλαμε της ταπετσαριες ειχε πρασινο προς τ σκουρο . κι δεν θελει μ τπτ ο αντρας μ

σιελ σκετο?

εγω παιδια επερνα δεπον γιατι μ ειχε πει ο γιατρος οτι νιωθεις εσυ νιωθει και το μωρο . και επειδη ειχα προβλημα μ το δοντι μ αμα θυμαστε σε 24ωρη βαση επερνα ν ηρεμο

Τώρα παίρνω το 112 και η τιμή της tsh είναι 1.14!Ο γυναικολόγος είπε ότι είναι μια χαρά! Επρεπε όμως τόσες μέρες να πάω στον ενδροκρινολόγο γιατί μου έχει πει πριν γεννήσω μήπως χρειαστεί να ξαναμειώσει το χάπι.Αυριο ελπίζω να θυμηθώ να πάω.

Ναι κανονικά μένουμε και εμείς μέσα 40 μέρες. Επίσης λένε η λεχώνα να μην βγαίνει καν έξω στο μπαλκόνι όταν νυχτώνει και για τις σαράντα μέρες να μην αφήνεις ρούχα απλωμένα το βράδυ. Λες και το χειμώνα στεγνώνουν σε μισή μέρα.

Ούτε εγώ πιστευω οτι θα αντέξω.Εδω μια μέρα δεν μπορώ.Και ο άντρας μου δεν συμφωνει.Μου λεει τα πρωινα θα σε παιρνω να πηγαίνουμε βόλτα αλλά όχι σε πολύ κόσμο. :-)

νομιζω οτι με το που θα γεννησουμε θα πρεπει να επανελθουμε στη δοση προ εγκυμοσυνης

:tongue:αυτο με τα ρουχα πολυ αστειο!!!

πράγματι πόπη όλες οι παρακεταμόλες(παναντολ,ντεπον κλπ)είναι ακίνδυνα για το έμβρυο σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης αν και στο πρώτο τρίμηνο καλό είναι να μην παίρνεις απολύτως τίποτα,εκτώς φυσικά αν είναι ανάγκη.

να φανταστείτε οτι οι ακτινογραφίες δεν απαγορεύονται.αν π.χ έχεις ένα τροχαίο(μακριά από εμάς)φυσικά και θα βγάλεις ακτινογραφίες.σκεφτείτε οτι παλαιότερα τις τελευταίες εβδομάδες έβγαζαν ακτινογραφίες για να δούν την στάση του μωρού.ευτυχώς τώρα υπάρχει ο υπέρηχος!

πόπη να σου πώ και εγώ είμαι φίλος του πράσινου αλλά σε παστέλ αποχρώσεις π.χ φυστικί πολύ ανοιχτό.σκέψου οτι μπορείς να κάνεις και συνδυασμούς χρωματων όπως έκανε η χριστίνα.ωραίο χρώμα είναι και το μπλέ-γκρί για τον κάτω-μισό τοίχο και σιέλ για τον πάνω-μισο και λευκό ταβάνι.

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν αντεχω αλλο πραγματικα καθε μερα ολοι τηνωρα σκεφτομαι ποτε θα ερθι και η δικια μου ωρα με τον καθε πονο νομιζω ηρθε η ωρα μου θα τρελαθω . εχθες τελειωσα μ τ ρουχα του μικρου και πραγματια 8 ραφια δεν του φτανουν για ν τα βαλω ολα ουτε εγω δεν εχω τοσα ρουχα αλλα χαλαλι του

κοριτσια εχω μια ερωτηση εχω ρεζους αρνητικο . και πριν μι α εβδομαδα μ πηραν αιμα . απο αυτην την εξετααση τι θελουν να δουνε ?? κ αμα ειναι θετικο τι ? και αμα ειναι αρνητικο ???

Γεια σας κοριτσάκια μου! Μπήκα να σας πω τα νέα...από χθες στο γιατρό. Καμία εξέλιξη όπως και στην 1η εγκυμοσύνη. Το μωράκι μου δε θέλει να βγει. Θα φάμε και την τελευταία ημέρα του μήνα και θα βάλουμε ορό την Πέμπτη. Οπότε αύριο κατά τις 7 το βραδάκι κάνω εισαγωγή και την Πέμπτη το πρωί τελικά...στις 4 του μήνα που έχω και την επέτειο με τον αντρούλη μου θα υποδεκτούμε με το καλό και με τη βοήθεια του Θεού και το κοριτσάκι μας. Αν δε μας κάνει βέβαια καμία έκπληξη μέχρι αύριο! Έχω πολλή αγωνία... περισσότερη από την 1η φορά...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Μπήκα να σας πω τα νέα...από χθες στο γιατρό. Καμία εξέλιξη όπως και στην 1η εγκυμοσύνη. Το μωράκι μου δε θέλει να βγει. Θα φάμε και την τελευταία ημέρα του μήνα και θα βάλουμε ορό την Πέμπτη. Οπότε αύριο κατά τις 7 το βραδάκι κάνω εισαγωγή και την Πέμπτη το πρωί τελικά...στις 4 του μήνα που έχω και την επέτειο με τον αντρούλη μου θα υποδεκτούμε με το καλό και με τη βοήθεια του Θεού και το κοριτσάκι μας. Αν δε μας κάνει βέβαια καμία έκπληξη μέχρι αύριο! Έχω πολλή αγωνία... περισσότερη από την 1η φορά...

Με το καλό Νεκταρία να υποδεχτείτε και το κοριτσάκι σας! Τα παιδάκια σου περνάνε ωραία στην κοιλίτσα σου! :D

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Με το καλό Νεκταρία μου, να υποδεχτείτε την κορούλα σας, την αδελφούλα του μικρού!:-D Όλα καλά εύχομαι να πάνε!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...