Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου . εγω δεν εκανα τοκογραφο .συχνη παρακολουθηση μ ειπε το ιπποκρατειο θ γινει μετα της 22 του μηνος αμα δεν εχω γεννησει .

για εξηγησε μ τι ειναι τοκογραφος αν και μ εξηγησανε παλια τ κοριτσια αλλα το ξεχασα

Καλημέρα κοριτσάκια! Το βράδυ μπορεί να μην κοιμήθηκα αλλά κατάφερα να κοιμηθώ τώρα! Πριν λίγο ξύπνησα! :D

Θα φύγω τώρα θα πάω σε μια φίλη-συνάδελφο που είναι και αυτή γκαστρούλα και σε 2 μέρες μπαίνει στον μήνα της. Έχει κάποια προβλήματα στην εγκυμοσύνη, τώρα στο τέλος, δεν πέρνει βάρος το μωρό είναι μόνο 1,700γρ. Σε 20 μέρες πήρε μόνο 100 γρ., ενώ απο την αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά. Μετά θα πάω να πάρω κάτι πράγματα για την μπέμπα!

Ελένη περαστικά! Πάλι ψώνια για την μπέμπα? :wink:

Καλά ο γιατρός δεν είπε να της το πάρει νωρίτερα το παιδί απο τη στιγμη που δεν τρέφεται καλα? Ξέρω ότι έτσι γίνεται.

Λοιπον ο πιπινος ειναι 3150 περιπου με το κεφαλι κατω ελαφρως στραμμενο προς δεξια

Ο πλακουντας καλα το αμνιακο επισης και η καρδουλα του πολυ πολυ δυνατη

Ολα καλα δηλαδη ,την αλλη βδομαδα μαλλον γενναμε

Το γραφω και δεν το πιστευω..

nikx μου επειδη γενναμε δυσκολο μηνα λογω ιωσεων και τα σχετικα νομιζω οτι δεν θα τολμησω να το βγαλω εξω πριν το σαραντισμο.οχι λογω εθιμων κτλ αλλα λογω καιρου

αυτες οι πανες που απ τη μια ειναι αδιαβροχες-πλαστικες για να αλλαζουμε τα μπεμπινια στους ποσους πλενονται ρε κοριτσια? απιστευτο που δεν γραφει πανω? πεταξα και τη συσκευασια που μαλλον το εγραφε εκει..

στους 30 ή τους 40?

ας μου πει καποια τι γραφει το καρτελακι

Πολύ ωραία νέα Fire.Μια χαρά ο πιπίνος.Μου άρεσε το πιπίνος. Εγώ τελευταία το λέω πινάκι γιατί θέλω να βγει σκορπινάκι! :tongue: Το μωρό εννοείται και εμείς ότι δεν θα το βγάλουμε καθόλου έξω τώρα. Λέω ότι θα βγει στη γιορτή του παππού του τον γενάρη πρώτη φορά.

Εσύ εννοούσα αν θα μείνει μέσα και τις 40 μέρες σύμφωνα με την παράδοση.

καλημέρα!

μια απο τα ίδια και σήμερα,αν και μάλλον έπαθα και φαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα γιατί δεν μπορώ ούτε να μιλήσω πιά.το καλό είναι ότι κοιμήθηκα λίγο το βράδυ.ελένη μου ελπίζω να μην σε πιάσει τόσο βαριά όσο εμένα γιατί δεν παλεύεται!!!πολύ μεγάλη ταλαιπωρία...αν βλέπεις να μην βελτιώνεται ξεκίνα αμέσως φάρμακα(ότι σου πει ο γιατρός σου φυσικά) γιατί μετά δεν έχει σταματημό!!!

Βασιλικούλα περαστικά! Πολύ κουραστικό τώρα και το κρύωμα μαζί με το φούσκωμα. Και μένα πονάει λίγο ο λαιμός και τρέμω μην χειροτερέψει.ΝΑ πίνεις πολλά ζεστά τώρα. Σε γιατρό πήγες?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

εγω δεν ξερω ποτε θα το κανω αυτο εχω την τεταρτη την αλλη επισκεψη . στο νοσοκομειο .

κατι μικροπονακια εχω καιαπο μονη μ δεν χρειαζεται ν μ το πουνε αυτοι καλε εγω πιστευω μεχρι 15 του μηνος θα εχω γεννησει . και εγω θελω σκορπιος να μου βγει ο μικρος μου για ν δουμε

Διαφημίσεις

εγω δεν ξερω ποτε θα το κανω αυτο εχω την τεταρτη την αλλη επισκεψη . στο νοσοκομειο .

κατι μικροπονακια εχω καιαπο μονη μ δεν χρειαζεται ν μ το πουνε αυτοι καλε εγω πιστευω μεχρι 15 του μηνος θα εχω γεννησει . και εγω θελω σκορπιος να μου βγει ο μικρος μου για ν δουμε

Πόπη και εγώ μια φορά έκαν τοκογράφο στον 8ο γιατί νόμιζα ότι είχα συχνές συσπάσεις. Νιώθεις γενικά να έχει πετρώματα? Τώρα ο γιατρός είπε θα με ξαναδει 13 του μήνα.Ελπίζω να τον προλάβω και να έχω γεννήσει μεχρι τότε!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

nikx μου δεν το ξερω αυτο το εθιμο,πρεπει να κατσουμε μεσα μεχρι να σαραντισουμε???

δε νομιζω οτι θα τα καταφερω,θα φρικαρω

με το θυρεοειδη τι κανεις? συνεχιζεις να παιρνεις παραπανω θυροξινη?

επρεπε να κανω tsh την προηγουμενη βδομαδα και το αμελησα

ξανθη νομιζω μεχρι τις 21 νοεμβρη ειναι ο σκορπιος

Βασιλικη καλη επιτυχια,μη φας ομως πολυ σκορδαλια γιατι το θεμα δεν ειναι οι γιατροι αλλα εσυ που θα πεσει η πιεση σου και θα σερνεσαι στα πατωματα

εφαγα την κυριακη μπακαλιαρο σκορδαλια και τα ειδα ολα

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ειναι μεχρι 22 του μηνος .

εμενα κοριτσια η κοιλιτσα μ ειναι και ηταν χαμηλα παντα δεν μπορω ν καταλαβω αμα κατεβηκε. εαν καιεχω χαμηλο οπισθιος πλακουντα μ ειπαν

Διαφημίσεις

Η κοιλιά μου έχει κατέβει xanthi ήρθε την Κυριακή η σπιτονοικοκυρά να πάρει το ενοίκιο και μου το είπε και αυτή, που είχε να με δεί απο τον περασμένο μήνα!Και εμένα με πιάνουν πόνοι περιόδου, τελευταία φορά ήταν πριν 2 μέρες! fire μπράβο, όλα καλά με το μικράκι σου!Έτσι, να ακούμε ευχάριστα νέα απο όλες!:DΒασιλική θα προσπαθήσω να το παλέψω έτσι όσο γίνετε με ζεστά ροφήματα γιατί δεν θέλω σε 15 μέρες που θα γεννήσω να είμαι γρυπωμένη...ευτυχώς που την άρπαξα τώρα!:mad:nikx ευχαριστώ πολύ!!!! Ναί, ψώνησα πάλι, πήρα κάθισμα αυτοκινήτου, κουβέρτα, πορτ μπεμπέ, φορμάκια και τέτοια σχετικά!ο γιατρός της φίλης μου της είπε οτι θα καθυστερίσει να γεννήσει για να αφήσει το μωρό να αναπτυχθεί καλύτερα και να πάρει όσο βάρος περισσότερο γίνετε. Ήταν να γεννήσει με καισσαρική στις 20 περίπου αλλά της είπε θα το αφήσει καμιά εβδομάδα παραπάνω! Ειλικρινά, δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει...:roll:

MbGIp1.png

γειά σας κούκλες!

χριστίνα μου πήγα σε γιατρό και μου έγραψε 1 σωρό φάρμακα...του είπα όμως οτι για την αντιβίωση θα δούμε πώς θα πάω και μόνο αν είναι απαραίτητη θα την πάρω.δεν παίρνω γενικά ούτε ασπιρίνη αλλά τι να κάνεις...τώρα παίρνω:3σίδερο,1 φολικό,3 παρακεταμόλες,2κουτάλια σιρόπι για το βήχα και βάζω 2 διαφορετικές αλοιφές για τα δερματόφυτα που ακόμα με ταλαιπωρούν και φυσικά την κρέμα για τις ραγάδες!πώς κατάντησα σαν τζάνκι μου λές?

αααα!μπορείς να μου εξηγήσεις πως μπορείς και απαντάς με πολλές παραθέσεις ταυτόχρονα?

ελένη και εμένα μου φαίνεται λογικό να το αφήσει λίγο παραπάνω το μωρό.μόνο αν έχει πρόβλημα ο πλακούντας και δεν τρέφεται σχεδν καθόλου έχει νόημα να το πάρουν γρηγορότερα.με υγεία να χαρείτε τα νέα πράγματα!

fire να σου πώ την αλήθεια δεν είμαι φίλος της σκορδαλιάς.μακάρι να φάω μια κουταλιά.για τους υπόλοιπους την φτιάχνω!

xanthi και εγώ σήμερα έχω πονάκια και βάρος πολύ χαμηλά,ειδικά όταν είμαι όρθια!θα κατέβει που θα πάει!

nikx μου δεν το ξερω αυτο το εθιμο,πρεπει να κατσουμε μεσα μεχρι να σαραντισουμε???

δε νομιζω οτι θα τα καταφερω,θα φρικαρω

με το θυρεοειδη τι κανεις? συνεχιζεις να παιρνεις παραπανω θυροξινη?

επρεπε να κανω tsh την προηγουμενη βδομαδα και το αμελησα

Τώρα παίρνω το 112 και η τιμή της tsh είναι 1.14!Ο γυναικολόγος είπε ότι είναι μια χαρά! Επρεπε όμως τόσες μέρες να πάω στον ενδροκρινολόγο γιατί μου έχει πει πριν γεννήσω μήπως χρειαστεί να ξαναμειώσει το χάπι.Αυριο ελπίζω να θυμηθώ να πάω.

Ναι κανονικά μένουμε και εμείς μέσα 40 μέρες. Επίσης λένε η λεχώνα να μην βγαίνει καν έξω στο μπαλκόνι όταν νυχτώνει και για τις σαράντα μέρες να μην αφήνεις ρούχα απλωμένα το βράδυ. Λες και το χειμώνα στεγνώνουν σε μισή μέρα.

Ούτε εγώ πιστευω οτι θα αντέξω.Εδω μια μέρα δεν μπορώ.Και ο άντρας μου δεν συμφωνει.Μου λεει τα πρωινα θα σε παιρνω να πηγαίνουμε βόλτα αλλά όχι σε πολύ κόσμο. :-)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ευχαριστώ πολύ Βασιλικούλα, να είσαι καλά! Έβαλα τώρα ένα πλυντήριο να πλύνω τα καινούρια φορμάκια-σεντόνια και μετά θα πλύνω την κουβέρτα. Πόπη θα μου άρεσε πολύ το σιέλ, απαλό, όχι πολύ έντονο και εγώ επίσης θα απέκλεια το πράσσινο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...