Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορτσούδια! Κούλα υπομονή. Να το λέω καλά είναι αλλά όταν είναι να το κάνεις... Έχει δυο μέρες που η κοιλιά μου έκανε ξαφνικά ένα πουφ και δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα στον ύπνο και ξυπνάω συνέχεια. Εκείνο το μαξιλάρι - στρωματάκι που υπάρχει στην αγορά το έχει πάρει καμία; Κάνει δουλειά ή είναι μούφα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορτσούδια! Κούλα υπομονή. Να το λέω καλά είναι αλλά όταν είναι να το κάνεις... Έχει δυο μέρες που η κοιλιά μου έκανε ξαφνικά ένα πουφ και δεν μπορώ να βολευτώ με τίποτα στον ύπνο και ξυπνάω συνέχεια. Εκείνο το μαξιλάρι - στρωματάκι που υπάρχει στην αγορά το έχει πάρει καμία; Κάνει δουλειά ή είναι μούφα;

Xα!Και πού είσαι ακόμα... :lol: Ποιο μαξιλάρι-στρωματάκι εννοείς? Καμιά φώτο από κάποιο site να πάρουμε καμιά ιδέα? Ο μπεμπης ξεπατωσε το space ρε παιδια! Αν τα γραφω κολλημενα μην παραξενευτειτε!

Διαφημίσεις

Αυτό πρέπει να είναι. Είχε και στα Λητώ και στο mothercare. Με μαξιλάρι στα πόδια κοιμήθηκα χθες και πάλι ξυπνούσα. Ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα την νέα κατάσταση γιατί είμαι και περίεργη στον ύπνο ή μάλλον ήμουν!!! Τι κάνει ο μπόμπιρας σου Νεκταρία; Είναι καλύτερα;

Νεκταρια μου αυτο έλεγα και εγώ να πάω σε κλινική αλλά σκέφτομαι να πάω και το θέμα δεν είναι τα λεφτά που σκέφτομαι αλλά ντρεπομαι να παω 17 βδομάδων έγκυος για το φύλο και μετά να μην ξαναπατήσω. Και να μην του πω ότι είναι για το φύλο θα το καταλάβει αφού θα πιασει και ιστορικό και δεν είναι και κανας ηλίθιος για να μην το καταλάβει. Για αυτό ντρέπομαι :oops:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

amela εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαζα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια κανονικό μαξιλάρι που είχα σπίτι απο αυτά που βάζουμε όταν κοιμόμαστε και με βόλευε καλύτερα από όλα. 2-3 μέρες το συνιθίζεις πάντως. Αφού να φανταστείς είχα μάθει μαζί του και όταν γέννησα το έβαζα ακόμα χεχεχε :D:eek:

Εντομεταξύ εγώ ακόμα δεν το χρειάστηκα δεν ξέρω για να καταλάβετε ακόμη κοιμάμε μπρούμυτα !!! :shock::eek::D :D :D Προς το παρόν μπορώ και που ρώτησα και γιατρό μου λέει δεν έχει πρόβλημα άμα μπορεις ειναι οκ. ;) Το ίδιο έκανα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά μόλις μπήκα στον 5ον δεν μπορούσα :?

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

amela εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έβαζα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια κανονικό μαξιλάρι που είχα σπίτι απο αυτά που βάζουμε όταν κοιμόμαστε και με βόλευε καλύτερα από όλα. 2-3 μέρες το συνιθίζεις πάντως. Αφού να φανταστείς είχα μάθει μαζί του και όταν γέννησα το έβαζα ακόμα χεχεχε :D:eek:

Εντομεταξύ εγώ ακόμα δεν το χρειάστηκα δεν ξέρω για να καταλάβετε ακόμη κοιμάμε μπρούμυτα !!! :shock::eek::D :D :D Προς το παρόν μπορώ και που ρώτησα και γιατρό μου λέει δεν έχει πρόβλημα άμα μπορεις ειναι οκ. ;) Το ίδιο έκανα και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Αλλά μόλις μπήκα στον 5ον δεν μπορούσα :?

Κι εγώ μέχρι πριν δυο μέρες μπρούμυτα κοιμόμουν αλλά με αυτό το ξαφνικό βζουυυυυυυυυυυυυμ στην κοιλιά δεν μπορώ και είμαι σαν ζαβλακωμένο όλη μέρα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελούδες! Τρέχω και δε φτάνω και χάνομαι έτσι ξαφνικά...

Καλώς όρισες καταρχάς να ευχηθώ στη Φρόσω!Με το καλό το μωράκι σου! Γιατί αγχώνεσαι καλέ? Όλα καλά!! Δες κι εμένα που μου άρεσε τόσο πολύ που στους 5 μήνες απάνω αποφάσισα να το ξανακάνω! :lol:

Mελίνα μου εγώ να δεις παράξενη που ήμουν στον ύπνο! Απόλυτο σκοτάδι κι απόλυτη ησυχία ήθελα. Έβαζα ωτασπίδες κοντά 10 χρόνια. Τώρα να με δεις πώς κοιμάμαι! Ξερή πέφτω δεν πα να πέφτουν βόμβες! Θα συνηθίσεις! Και με το μωρό να δεις... :lol:

O μπέμπης που με ρώτησες και σε ευχαριστώ πολύ είναι μια έτσι μια αλλιώς. Πονάει το καημένο και ζορίζεται στον ύπνο. Το ένα πάνω δοντάκι θα σκάσει όπου να΄ναι! Για να δούμε!

Κούλα σιγά καλέ που θα ντραπείς! Τζάμπα θα στον κάνει εξάλλου...?Εγώ δε θα ντρεπόμουν πάντως θα το έλεγα και χύμα ότι θέλω αυτό κι αυτό. Πάντως θα περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι το επόμενο ραντεβού μη σκας! ;)

Καλημέρα κοριτσάρες μου! Από τις 6 ξύπνησα σήμερα. :?Ελπίζω να συνηθίσω γρήγορα Νεκταρία μου. Φρόσω καλωσήρθες. Γάτες βλέπω. Εγώ έχω μια γατοσκυλίτσα :roll:(λόγω συμπεριφοράς)!:mrgreen: Έχεις άγχος για το πως θα υποδεχτούν το μωρό;

Καλημέρα σας

Καλωσόρισες Φροσάκι !!! Αντε σιγά σιγά να μεγαλώνει η παρέα μας.

Νεκταρία είπα να περιμένω γιατί ντρεπομαι να πάω αλλού και λέω άντε θα περάσει ο καιρός ακόμα λίγη αγωνία δεν πειράζει. Εξάλλου τώρα έχουμε και τρεχάματα που θα φτιάξουμε λίγο το σπίτι και έτσι θα είμαι απασχολημένη για λίγο καιρό οπόταν δεν θα το πολυσκέφτομαι. Απο σήμερα έχει ακριβώς ένα μήνα που θα πάει δεν θα αργήσει να έρθει χεχεχεχε ....... :D :D

Σήμερα νιώθω νύστα γιατί αργήσαμε να πάμε για ύπνο χθες βράδυ και μου βαρυφάνηκε! Μιας και ο άντρας μου είναι με άδεια μας πήρε περίπατο. Πήγαμε στο mall και κάναμε λίγα ψώνια :D Πήρα ένα τέλειο παντελόνι από mango καλοκαιρινο με λάστιχο από πάνω 29 ευρό είχε και βρήκα και μια φόρμα για σπίτι πάλυ με λάστιχο από πάνω και την είχαν σε προσφορά μόνο 13 ευρό ;) Κάναμε και λίγα ψώνια απο Carrefur και μετά πήγαμε σε ένα εστιατόριο για φαγητό ;):D

Περάσαμε σούπερ. Πάντα άδειες να έχουμε ειδικά ο άντρας μου χεχεχε ... :D;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Γεια σας κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ μια απο τα ίδια!

Φρόσω καλωσόρισες!

Κούλλα να μην ντρέπεσαι και να πας!Λες το άλλο σάββατο να μην μας αφήσει και εμάς να το δούμε! Αχ,πόσο να περιμένω...

Κάποιες είσαστε στην 18η εβδομάδα! Αλήθεια έχετε νιώσει τίποτα? Μια φίλη μου,μου είπε ότι το ένιωσε απο την 15η.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...