Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια,  πριν λίγες μέρες (21 μέρα του κύκλου) ξεκίνησα  ενεσεις Arvekap.

Καλή επιτυχία σε όλες! Του χρόνου να έχουμε όλες τα μωράκια μας αγκαλιά!

Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και χάρηκα με τα καλά νέα όλων σας σαν να ήταν δικά μου.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Που εξαφανιστηκατε σημερα ολες???

Fire και εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.Που είστε όλες σήμερα!

Τελικά είναι πολύ βαρετά στο σπίτι.Δεν την παλεύω να κάθομαι μέσα.

Εσύ θα μείνεις μέσα μέχρι να σαραντίσει το μπεμπέ?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

koritsia twra mporesa na mpo gia ligo piga ston giatro simera ekana tokografo kai arxisan oi ponoi mou leei poli ligo bebaia autoi oi ponoi periodou ayto einai apla mou leei einai akononistoi akoma 3 4 fores tin mera alles fores pali den exo mou eipe pos mexri tis 15 ama den gennithei meta tha me kanei texnitous ponous giati i mpempa tha einai megali simera den tin zugisame twra tin pempti exo pali tokografo!!!! koritsia meta tis 36 ebdomades den einai ok ama gennithei ena mwro????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

xanthi μου καλησπέρα!τα μωρά είναι μια χαρά μετά τις 36 εβδ.στην πράξη όμως αφού συμπληρώσουν τις 37 εβδ.δεν θεωρούνται πρόωρα γιατί μετά απλά βάζουν βάρος!

για τις ραγάδες δεν εχει και πολλά πράγματα να κάνεις πια...βάζε τούλαχιστον βαζελίνη μήπως και δεν κάνεις άλλες.μην στεναχωριέσαι όμως γιατί αν είναι μικρές όπως λές μετά την γέννα πιθανόν να μην πολυφαίνονται!

εγώ έβαζα κρέμα από τον 4-5 μήνα και ευτυχώς δεν έκανα!πρόσεχα και λίγο το βάρος αλλά νομίζω οτι παίζει ρόλο και ο τύπος δέρματος.μόνο την γραμμή στην κοιλιά δεν την γλιτωσα.είναι κατάμαυρη και τεράστια!!!

Γεια σας κορίτσια εγώ όλη μέρα έτρεχα για αυτό δεν κατάφερα να μπω για πολύ. Μπήκα πολύ λίγο απλά για να σας πω τα νέα μου βιαστικά !

Ετσι που λέτε βασικά χθες σαν έκανα μπάνιο το απόγευμα είδα ότι είχα βλέννα με πολύ λιγο καφέ αίμα. Μετά μέχρι και σήμερα δεν είχα τίποτα αίμα ! Μόνο πονάκια χθες σήμερα πολύ λιγότερα και σχεδόν καθόλου !!! :rolleyes:

Βασιλική ναι το ξέρω αλλά επειδή δεν είχα άλλο αίμα δεν ανησύχησα και εξάλλου θα πάμε γιατρό αύριο !!!

Σήμερα είχα μια πολυάσχολη μέρα. Εκανα τις δουλειές μου το πρωί έπλυνα, σιδέρωσα, σκούπισα, σφογγάρισα και μετά έκανα μανταρινάδα γιατί την Κυριακή ήρθαν οι γονεις μου και έμειναν όλη μέρα και μου έφεραν αρκετά μανταρίνια έτσι έκανα αρκετά μανταρινάδα και άφησα και ίγα για να τρώμε έτσι ;)

Μετά πήγα σουπερμαρκετ και πήρα υλικά και πήγα στην πεθερά μου και κάναμε κουλουράκια νηστίσιμα για να έχω σπίτι να κερνάω όταν έρχετε κόσμος !! Κάναμε και στον γιο μου παλιά το ίδιο και διατηρηθήκανε πάρα πολύ 6 μήνες και ήταν πολύ γευστικά!!! Για αυτό κάναμε και τώρα και ευτυχώς πέτυχαν πολύ !!!

Και ένα πολύ ευχάριστο νέο με τα ονόματα μιλησε ο άντρας μου με τον πάτερ και του είπε ότι έχουμε ρωτήσει στην μητρόπολη και μας είπαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με τα ονοματα και αν δεχετε αυτός να μας το βαφτίσει και λέει αν σας είπαν από την μητρόπολη τότε δεν έχω πρόβλημα διαλέξετε ένα και θα είναι οκ :-D :-D :mrgreen:

Οπόταν πρέπει να αποφασίσουμε μεταξύ των τριών

1. Κυβέλη

2. Σεμέλη

3. Υβόννη

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

xanthi μου καλησπέρα!τα μωρά είναι μια χαρά μετά τις 36 εβδ.στην πράξη όμως αφού συμπληρώσουν τις 37 εβδ.δεν θεωρούνται πρόωρα γιατί μετά απλά βάζουν βάρος!

για τις ραγάδες δεν εχει και πολλά πράγματα να κάνεις πια...βάζε τούλαχιστον βαζελίνη μήπως και δεν κάνεις άλλες.μην στεναχωριέσαι όμως γιατί αν είναι μικρές όπως λές μετά την γέννα πιθανόν να μην πολυφαίνονται!

εγώ έβαζα κρέμα από τον 4-5 μήνα και ευτυχώς δεν έκανα!πρόσεχα και λίγο το βάρος αλλά νομίζω οτι παίζει ρόλο και ο τύπος δέρματος.μόνο την γραμμή στην κοιλιά δεν την γλιτωσα.είναι κατάμαυρη και τεράστια!!!

Βασιλική για την γραμμή μην ανησυχάς στον γιο μου είχα κάνει και εγώ μια σκούρα και τεράστια γραμμή και μετά την γέννα ξεκινά και φεύγει θέλει λίγο καιρό αλλά φεύγει και τελείως μάλιστα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

koritsia apo ragades pos pate???? ego twra arxisa na blepo kati mikres stin koilia ti na kano na tis prolabo?????

Ραγάδες όπως και στον γιο μου έτσι και τώρα δεν έκανα ούτε μια στην διάρκεια εγκυμοσύνης την ημέρα που γέννησα όμως με το απότομο μάζεμα της κοιλιάς μόλις βγήκε ο γιος μου είδα κάτι γραμμούλες κόκκινες κάτω από τον οφαλό μετά άσπρισαν αν και έβαζα κρέμες δεν έφυγαν! Οτι και να βάλεις ότι και να κανεις αν το έχεις να κάνεις θα κάνεις !!!

Ευτυχώς αυτές που έβγαλα΄είναι μόνο κάτω από τον οφαλό δεν φαίνονται ! Και τώρα φοβάμαι όταν γεννήσω μην βγάλω και άλλες εκεί πάλυ :evil:

Απλά να ξέρεις ότι βοηθά να πίνεις πολύ νερό για να είναι ενυδατωμένο το δέρμα και να βάζεις ένα λαδάκι απλό για ενυδάτωση δεν χρειάζετε να βάζεις κρέμες εμπορίου. Είναι πολύ καλύτερα κάτι απλό όπως baby oil ή ελαιόλαδο δοκίμασε τα και θα ξαφνιαστείς πόσο πολύ κρατούν ενυδατωμένο το δέρμα. Και πολύ νερό για να έχεις ενυδάτωση από μέσα !!!! :);)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κοπελιές, μωράκια και κοιλίτσες! :tongue: Το άρπαξα και εγώ το κρύωμα όπως και η Βασιλική. Δυσκολέυτηκα λίγο την νύχτα στον ύπνο μου, αλλά κοιμήθηκα καλά μπορώ να πω. Θα φύγω τώρα θα πάω σε μια φίλη-συνάδελφο που είναι και αυτή γκαστρούλα και σε 2 μέρες μπαίνει στον μήνα της. Έχει κάποια προβλήματα στην εγκυμοσύνη, τώρα στο τέλος, δεν πέρνει βάρος το μωρό είναι μόνο 1,700γρ. Σε 20 μέρες πήρε μόνο 100 γρ., ενώ απο την αρχή όλα πήγαιναν μια χαρά. Μετά θα πάω να πάρω κάτι πράγματα για την μπέμπα! Να έχετε μια όμορφη μέρα! Κανένα νέο απο την Κάτα? Δήμητρα χάθηκες βρε! Πού να τα βγάλεις πέρα με 2 πιτσιρίκια και ένα βρέφος εεε????

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Kαλημερα mamas and mamas to be!

χθες το βραδυ ειχα γιατρο,με το που πηγα με πηρε κατευθειαν αλλα τα ναζια μου τα κανα για προχθες..

Λοιπον ο πιπινος ειναι 3150 περιπου με το κεφαλι κατω ελαφρως στραμμενο προς δεξια

Ο πλακουντας καλα το αμνιακο επισης και η καρδουλα του πολυ πολυ δυνατη

Ολα καλα δηλαδη ,την αλλη βδομαδα μαλλον γενναμε

Το γραφω και δεν το πιστευω..

nikx μου επειδη γενναμε δυσκολο μηνα λογω ιωσεων και τα σχετικα νομιζω οτι δεν θα τολμησω να το βγαλω εξω πριν το σαραντισμο.οχι λογω εθιμων κτλ αλλα λογω καιρου

αυτες οι πανες που απ τη μια ειναι αδιαβροχες-πλαστικες για να αλλαζουμε τα μπεμπινια στους ποσους πλενονται ρε κοριτσια? απιστευτο που δεν γραφει πανω? πεταξα και τη συσκευασια που μαλλον το εγραφε εκει..

στους 30 ή τους 40?

ας μου πει καποια τι γραφει το καρτελακι

Διαφημίσεις

καλημέρα!

μια απο τα ίδια και σήμερα,αν και μάλλον έπαθα και φαρυγγίτιδα-λαρυγγίτιδα γιατί δεν μπορώ ούτε να μιλήσω πιά.το καλό είναι ότι κοιμήθηκα λίγο το βράδυ.ελένη μου ελπίζω να μην σε πιάσει τόσο βαριά όσο εμένα γιατί δεν παλεύεται!!!πολύ μεγάλη ταλαιπωρία...αν βλέπεις να μην βελτιώνεται ξεκίνα αμέσως φάρμακα(ότι σου πει ο γιατρός σου φυσικά) γιατί μετά δεν έχει σταματημό!!!

Κούλα μου εγώ ξαναψηφίζω Υβόννη γιατί μου αρέσει πολύ.

πράγματι το baby oil ειναι πολύ βοηθητικό στην ενυδάτωση.εγώ το χρησιμοποιώ συνέχεια τα τελευταία χρόνια μετά το μπάνιο γιατί έχω πολύ ξηρή επιδερμίδα.το καλοκαίρι όμως δεν έβαζα καθόλου γιατί απο την ξέστη ένιωθα να κολλάω.τώρα όμως που δρόσισε ο καιρός βάζω συνέχεια.αν δεν είχα αγοράσει την κρέμα για τις ραγάδες(26 ευρώ παρακαλώ)θα έβαζα ελαιόλαδο.την ίδια δουλειά κάνει και με λιγότερα χρήματα!

γνώρίζω οτι φεύγει η γραμμή της κοιλιάς αλλά αν μπορούσα να επιλέξω δεν θα την ήθελα.καμια φορά σηκώνεται λίγο η μπλούζα και φαίνεται άσχημα...τι να κάνουμε όμως.θα φύγει και αυτή...

περιττό να σας πώ οτι με τρομάζει λίγο η ιδέα της ζαρωμένης και πλαδαρής κοιλιάς μετά τον τοκετό.αλήθεια σε πόσες μέρες επανέρχεται το δέρμα στα φυσιολογικά του?

Kαλημερα mamas and mamas to be!

χθες το βραδυ ειχα γιατρο,με το που πηγα με πηρε κατευθειαν αλλα τα ναζια μου τα κανα για προχθες..

Λοιπον ο πιπινος ειναι 3150 περιπου με το κεφαλι κατω ελαφρως στραμμενο προς δεξια

Ο πλακουντας καλα το αμνιακο επισης και η καρδουλα του πολυ πολυ δυνατη

Ολα καλα δηλαδη ,την αλλη βδομαδα μαλλον γενναμε

Το γραφω και δεν το πιστευω..

αυτες οι πανες που απ τη μια ειναι αδιαβροχες-πλαστικες για να αλλαζουμε τα μπεμπινια στους ποσους πλενονται ρε κοριτσια? απιστευτο που δεν γραφει πανω? πεταξα και τη συσκευασια που μαλλον το εγραφε εκει..

στους 30 ή τους 40?

ας μου πει καποια τι γραφει το καρτελακι

πολύ καλά νέα fire,σιγά σιγά όλες πέρνουμε σειρά! εγώ τα έλπυνα όλα στους 40.δεν θυμάμαι τι έγραφε το κουτί...

σήμερα έχω παραγγελία:μπακαλιάρο σκορδαλιά.έχετε καμιά καλή συνταγή για σκορδαλιά?

σκέφτομαι οτι καλύτερα να το φάμε σήμερα γιατί φαντάζεστε να γεννάω και να λιποθυμάει ένας-ένας οι γιατροί από το σκόρδο?;)

kalimera koritsia bazo elaiolado kai spatholado apo ton 3 4 mina kai den eixa tipota twra emfanistikan alla einai mikres pisteuo tha fugoun den xero ama einai na kaneis oti kai na bazeis i grammi auti nai einai poli skoura xixixii alla stadiaka tha fygei!!!! to ybonni mou aresei poli san onoma apo ta alla!!! koritsia pisteuo pos mexri tis 15 tha gennisw egw axw ponakia apo twra o giatros leei mporei ayta na pane kai 2 bdomades einai akononista akoma eseis koritsia exete kairo tetoioys ponous san periodo????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...