Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Επιτέλους όλα καλά!!! Σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να περάσετε τα πιο μαγικά Χριστούγεννα γιατί το αξίζετε!!! 🎄😉

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα και από μένα!

έκανα και εγώ μηλόπιτα πριν 3-4 μέρες αλλά την φάγαμε!χθές έκανα μπακλαβαδάκια και μια δόση μουστοκούλουρα για να τρώω το πρωί με το γάλα!και εγώ ελένη μου πιο πολύ φτιάχνω παρα τρώω!εννοείται πως θα δοκιμάσω κανα κομματάκι αλλά μετά το βαριέμαι και θέλω άλλο γλυκό!

η γρίπη καλά κρατεί,σήμερα προστέθηκε και ο βήχας!αχ τι καλά...!καθε μέρα και χειρότερα!!!!με βλέπω να τρέχω στο παθολογικό αντί στην μαιευτική!!!

Κάτα μου με το καλό να γεννηθεί η μπέμπα!εύχομαι να πάνε όλα καλά και σύντομα να την κρατάς στην αγκαλιά σου!

καλή εβδομάδα και στις υπόλοιπες εγκυούλες Νεκταρία και Κούλλα που πέριμένουν να γεννησουν!με έναν πόνο!

φεύγω και εγώ για τον γιατρό.θα επιστρέψω με νέα, μάλλον κατά το μεσημεράκι!μέχρι τότε φιλάκιαααααααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και καλό μήνα στις εγκυούλες,στις φρεσκομανούλες και στις καινούργιες ζωούλες! :D

Πάλι δεν κοιμήθηκα το βράδυ!Πότε θα κατέβει αυτό το παιδί πείτε μου!:confused:

Παω να πάρω φανελακια εγκυμοσύνης!Τα λέμε το απόγευμα!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Γύρισα κοπελιές! Όλα καλά με την μπέμπα μας, ακούσαμε την καρδούλα της, καλά πάμε είπε ο γιατρούλης! Μου είπε να ξαναπάω την Δευτέρα να με δεί και την άλλη εβδομάδα, την Τετάρτη θα μπω να γεννήσω! :P Καλά αποτελέσματα εύχομαι σε όλες, όσες έχουν γιατρό!

MbGIp1.png

Kαλημερα φροσω

και γω ετσι με κοβω, ολοοοοοοοοοοοοοο το μηνα

σημερα στις 9 εχω γιατρο για να δουμε

πηγα λαικη και γυρισα με αδεια χερια

χαιρομαι που το μεγαλυτερο μερος της εγκυμοσυνης το περασαμε ανοιξη καλοκαιρι που εχει τοση μεγαλη ποικιλια φρουτων

εκτος απο πορτοκαλια και κατι στραπατσαρισμενα μηλα δεν ειχε τιποτα αλλο απο φρουτα

που ναι εκεινα τα κερασακια τα πεπονακια τα βερυκοκακια οι φραουλιτσες

κισα που εισαι?? αλλαζεις πανες?

Ουφ...

Είδα στον ύπνο μου ότι η κοιλιά μου ήταν πλάκα. Και ήμουν σαν τη τρελή "τι έγινε το παιδί μου;;;"

Μετά ξύπνησα, πιάνω την κοιλιά μου - όλα στη θέση τους - και ηρέμησα...

(ένιωθα και τύψεις γιατί όλη την ώρα γκρινιάζω για την κοιλιά μου...)

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

καλημερα κούκλες. Η ώρα περνάει πολύ ωραία κι ευχάριστα με τω μωρό. χτες βγήκαμε βόλτούλα. Σήμερα είδαμε 2 σπίτια προς ενοικίαση.... Η μικρή έκανε κρανίο χτες 11 και σηκώθηκε μόνο 3 παρά και 9 παρά. Χορτασαμε ύπνο. Ειναι μια γλύκα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

καλημερα κούκλες. Η ώρα περνάει πολύ ωραία κι ευχάριστα με τω μωρό. χτες βγήκαμε βόλτούλα. Σήμερα είδαμε 2 σπίτια προς ενοικίαση.... Η μικρή έκανε κρανίο χτες 11 και σηκώθηκε μόνο 3 παρά και 9 παρά. Χορτασαμε ύπνο. Ειναι μια γλύκα.

μπραβο βρε κισακι! την βγαλατε κιολας βολτουλα??

τι καλα που κοιματε και ξεκουραζεσαι και συ..

τι μωρο ειναι αυτο,ευγε! την θηλαζεις??

Καλημέρα

ακόμα εδω είμαι εγώ δεν γέννησα. Χθες είδα λίγο βλέννα με αίμα καφέ είχα πονάκια αλλά ακόμα δεν γέννησα

από οτι φαίνεται έφτασε η ώρα!εμάς μας είπαν όταν δούμε αίμα να πάμε στο γιατρό,μπορεί να γεννήσεις σε 1-3 μέρες περίπου!άντε να παίρνουμε και άλλες σειρά!!!

εμείς μόλις γυρίσαμε.μια χαρά όλα καλά.μου έγραψε και μερικά φάρμακα για το κρύωμα μπας και ανακουφιστώ λίγο.έδωσα ξανά αίμα γιατί χάσανε τα αποτελέσματα!τουλάχιστον δεν με ταλαιπώρησαν πάρα πολύ.όλα καλά λοιπόν!το πήρα απόφαση πια ,η μικρή δεν θέλει να κατέβει πάει και τελείωσε!πεισματάρα σαν την μάνα της θα βγεί!!!

fire και εγώ ακριβώς σκεφτόμουν για τα φρούτα!είμαστε πολύ τυχερές.τώρα το έριξα στα πορτοκάλια μανταρίνια και ρόδια!καλούτσικα είναι και αυτά...!

fir eμου δεν την εβγαλα εγω μονο βγηκα....!τη φοβαμαι ακομη...ο πααιδιατρος μεχριπαρασκευη ειναι να ερθει....ειναι πολυ ησυχη κοριτσια!κα ιμε γνωριζει εκει τρελαινομαι!κατα καικουλα με το καλο κοριτσαρες μου!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ειπα και γω βρε κισακι απο τοσο νωρις δε φοβαται??:tongue:

σιγουρα αναγνωριζει τη φωνη σου κ οχι μονο

και γω του μιλαω συνεχεια και ευελπιστω οτι θα μ αναγνωριζει και δεν θα φοβαται οταν θα ρθει στον κοσμο..

Βασιλικη περαστικουλια! οσο για τη μικρη,εχει προσωπικοτητα απο τωρα γι αυτο μην της πας κοντρα απο τωρα..

Που εξαφανιστηκατε σημερα ολες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...