Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κοίταξε ούτε κρύο ούτε ζέστη προς το παρόν, έχουν ξεχάσει 2 φορές να μου πούνε πράγματα όπως πχ για το νερό στην έμβρυομεταφορά και η αναμονή είναι λίγο θέμα αλλά οκ. Είναι λίγο περίεργη η επικοινωνία αλλά οκ, θα δούμε. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι λάθος. Πιστεύω ότι με προσέχουν και μου κάνανε όλες τις εξετάσεις νωρίς που το θεωρώ πολύ υπέρ τους.

Με την αναμονή δεν έχω θέμα η αλήθεια είναι. Πάνω από μισή ώρα δεν νομίζω πως έχω περιμένει. Αλλά οκ η επικοινωνία με το γιατρό γίνεται δύσκολα και περιορισμένα. Στην αρχή ο σύζυγος μου εκνευριζοταν που μας έπαιρναν κάθε μερα μέχρι να γίνουν τα ωάρια βλαστοκυστες γιατί έπεφτε η ψυχολογία μας, αλλά οκ καταλαβαίνω είναι η δουλεια τους. Καλύτερα να έχω συνεχή ενημέρωση παρά να μη ξερω τι γίνεται.

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χτε ςπηγε ο κλαο ςμου με τη μαμαμμου και πηραν καλοριφερακι να το εχουμε ολο το βραδυ στο δωματιο του μωρου γιατι το σπιτι μας ειναι κρυο,χαλακιμ ετο μικυ και φωτιστικο μικυ...και φορμακια!μωβ παρακαλω!χιχιχι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Ρεα! Εγω έχω 2 μέρες τώρα που τα βράδυα κομήθηκα μια χαρά, γιατί πριν δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξύπναγα την νυχτα να πάω τουαλέτα και το σκευτόμουνα να σηκωθώ απο το κρεββάτι απο τους πόνους! Μόλις κατέβαζα το πόδι απο το κρεββάτι ακουγόταν ενα ''κρακ'' :confused: και με έπιανε δυνατός πόνος. Επίσης όταν κάθομαι στην καρέκλα και πάω να σηκωθώ δεν μπορώ να ισιώσω το σώμα μου, γέρνω μπροστά!!!:confused: Υπομονή, έχουμε τελειώσει!

Λες να ήμαστε έτσι όταν γεράσουμε; ή θα είμαστε fitγριές;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

χαχαχαχα Ρέα δεν μπορώ να με φανταστώ γριά! Καιά φορά βλέπω στον δρόμο παπού και γιαγιά μαζί και λέω στον άντρα μου οτι και εμείς έτσι θα γίνουμε κάποτε και αν προλάβουμε κιόλας!:confused:kata μου με το καλό κοπέλα μου, όλα καλά θα πάνε....σε ζηλεύωωωωωω!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 38 εβδ &5μέρες, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

οτι θέλει το κισάκι μας!!!

Διαφημίσεις

κισακι τι καλα που τα καταφερνεις, μπραβο!!

ευχομαι ολο γελακια και χαρουλες να σας κανει η ζουζουνα σας

με το θηλασμο πως τα πας? δινεις κ ξενο?

παιδιατρος ηρθε σπιτι?

εγω σημερα ειχα μια ησυχη μερα,πλυναμε κ το πορτ μπεμπε και ειναι ολα ετοιμα

εφαγα λαζανια μεχρι σκασμου και ο μικρος τωρα εχει λοξυγκα

βαριεμαι τρελλα κ συνεχεια κοιμαμαι, μαλλον προσπαθω να ευχαριστηθω τις τελευταιες μερες υπνου..

πώ πώ φαντάζομαι την αγωνία σου!!!αλήθεια κοιμάσαι καθόλου το βράδυ ή η υπερένταση χτυπάει κόκκινο?

Καλησπέρα κορίτσια!

Τελικά μπαίνω αύριο! Η υπερένταση μάλλον θα μου χτυπήσει την πόρτα απόψε το βράδυ!!! :rolleyes:

Πάμε πάλι για καφέ στους κουμπάρους μας. Αφού πήραμε παράταση ας το αξιοποιήσουμε ευχάριστα!!! :mrgreen:

Φιλιά σε όλες! Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ το βράδυ!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Τελικά μπαίνω αύριο! Η υπερένταση μάλλον θα μου χτυπήσει την πόρτα απόψε το βράδυ!!! :rolleyes:

Κάτα με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος!

καλημερ ακουκλες!!!χτες εκαναμαπανιο τη μικρη πολυ αργα κατα τις 12 το βραδυ και ειχαμε υπεροχο βραδυ,την επλενα την αλλαζα και γελουσε...μεχρι και στον υπνο της χαχανιζε,κοιμηθηκαμε καλα,πιο μετα θα βγω βολτουλα ..!!!η μαμα μου σαν τρελη περιμενει να την κρατησει λιγο ,καθε μερα βρισκει αφορμες να ερχεται γιανα τη χαζευει...

Κισάκι να μπαίνεις κάθε μέρα για μια περιγραφή! Τρέλα είναι να τα διαβάζουμε! ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Τι κάνετε καλέ? Χαθήκαμε σήμερα! Έφτιαξα κοτόπουλο με χυλοπίτες στον φούρνο και μια μηλόπιτα την οποία θα την σβήσω σε κανένα τεταρτάκι ακόμα! Ακόμα δεν έφαγα φαγητό, μόλις θα βγάλω την μηλόπιτα θα ζεστάνω το φαί να φάω και μετά θα πάω να φτιάξω και μπισκότα cookies! Τι να κάνω? Περνάει και η ώρα μου έτσι!;)

MbGIp1.png

Τι κάνετε καλέ? Χαθήκαμε σήμερα! Έφτιαξα κοτόπουλο με χυλοπίτες στον φούρνο και μια μηλόπιτα την οποία θα την σβήσω σε κανένα τεταρτάκι ακόμα! Ακόμα δεν έφαγα φαγητό, μόλις θα βγάλω την μηλόπιτα θα ζεστάνω το φαί να φάω και μετά θα πάω να φτιάξω και μπισκότα cookies! Τι να κάνω? Περνάει και η ώρα μου έτσι!;)

Tι να κανεις??? να μου στειλεις μηλοπιτα μολις ψηθει γιαμ γιαμ

να τη φαω με κρυο γαλα

Διαφημίσεις

...και μια μηλόπιτα...

Πω πω! Κόλαση...

Μια κομμάτα μηλόπιτα ζεστή-ζεστή... Και μια τεράστια κούπα γάλα (ή κρέμα γάλ.:twisted:).

Μήπως η μηλόπιτα έχει και καρυδάκια;;;;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ρεα και fire πολύ ευχαρίστως!!!!!! Και οι υπόλοιπες! Όχι, δεν έχει καρύδια σε αυτή την συνταγή! Εγώ για να πω την αμαρτία μου, δεν την τρώω την μηλόπιτα, την φτιάχνω για τους υπόλοιπους. Και γενικά μου αρέσει να φτιάχνω και ας μην φάω εγώ, αρκεί να ασχολούμαι!

MbGIp1.png

Γεια σας κοριτσούδια! Κισάκι μου μια χαρά τη βρίσκω τη μπουμπού σου! Κουλ μωράκι! ;)Ωστόσο ακόμα να δω φώτος... από τη μία λέω μήπως φταίει ότι δεν έχουμε γίνει φίλες και σου έστειλα αίτηση φιλίας. Από την άλλη μπαίνω στο προφίλ στα άλμπουμ και στο kisha λέει ότι δεν έχει εικόνες... Μάλλον κάτι κάνω λάθος...

Κατά τα άλλα δεν καθίζουμε καμία μας πισινό κάτω βλέπω ε??? :lol:

Θυμάμαι κι από την 1η εγκυμοσύνη ότι όλο έκανα δουλειές! Σήμερα μία από τα ίδια! Όλο το σπίτι το ξεσήκωσα, δεν έχει μείνει ντουλάπι-συρτάρι-γωνίτσα αμάζευτη! Πετάξαμε σαβούρα, ετοιμάσαμε τα πάντα, πήρα κιμά κι έκανα μπιφτέκια για την κατάψυξη, 3 ταψιά παστίτσιο και ετοιμάζω και μπρόκολο ογκρατέν αφού μου περίσσεψαν κάτι τυριά και μπεσαμέλ!

Μηλόπιτα έκανα κι εγώ χθες και δε θα βγάλει 48 ώρες! Ήδη έφυγε σχεδόν όλη. 2 κομμάτια έμειναν! Μόνο που εμείς τη φάγαμε ζεστή με παγωτό! Θα γίνω γουρούνα μέχρι να γεννήσω!!! Και 3 μέρες που έχω φτάνουν με το ρυθμό που τρώγω! :lol:

Kata μου να είσαι κουλ! ;) Όλα θα πάνε καλά! Μην ανησυχείς για τπτ! Είναι τέλεια εμπειρία, ακόμα κι όταν είναι δύσκολη, σε αποζημιώνει που βλέπεις μετά ένα υπέροχο μωράκι στην αγκαλιά σου! Κι είναι όλο δικό σου! Αίμα σου, ζωή σου, ψυχή σου! Αχ τι ωραία και μόνο που τα σκέφτομαι ότι θα τα ξαναζήσω...

Ρεα και fire πολύ ευχαρίστως!!!!!! Και οι υπόλοιπες! Όχι, δεν έχει καρύδια σε αυτή την συνταγή! Εγώ για να πω την αμαρτία μου, δεν την τρώω την μηλόπιτα, την φτιάχνω για τους υπόλοιπους. Και γενικά μου αρέσει να φτιάχνω και ας μην φάω εγώ, αρκεί να ασχολούμαι!

Εγώ βάζω καρύδια και σταφίδες ξανθές. Αλλά την τιμάω κιόλας φιλενάδα! :tongue: Μου αρέσει κι εμένα το ίδιο η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική, Ταύρος στο ζώδιο βλέπεις, αλλά είμαι και γερό πιρούνι!!! :lol:

Kαλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα και καλό μήνα με πολλάααααααααααααααα γεννητούρια να έχουμε και όλα να πάνε καλά για όλες μας! Πάω γιατρό τώρα και θα επιστρέψω! Φιλάκια πολλά στα μωράκια και στις κοιλίτσες!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...