Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ακόμα εδώ κι εγώ! Πονάτε ακούω...κάτι είναι κι αυτό! Εγώ δεν έχω κανένα δείγμα ότι θα γεννήσω κάποτε...

Ήθελα να ήξερα αν δεν έμπαινα με πρόκληση θα αποφάσιζαν ποτέ να βγουν αυτά τα παιδιά μου από την κοιλιά?? Τι κατάσταση είναι αυτή! :lol:

Κισάκι μου καλή δύναμη κοπέλα μου! Ο πρώτος καιρός είναι λίγο κουραστικός μετά όλα θα είναι μόνο συγκινητικά κι όμορφα! Το μωράκι σου δεν μπορώ να το δω... Δεν σε έχω στο φέις. Και ζηλεύωωωω!!!!! Κάνε με φίλη σου!!!:D

Κοριτσάκια μου πάρτε τα πολλές αγκαλίτσες τα μωράκια σας! Πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν και θα ντρέπονται να τα παίρνουμε αγκαλιά και θα σκουπίζουν τα μάγουλά τους όταν θα τα φιλάμε...κι αργότερα θα λένε κι ένα "Παράτα με ρε μάνα!!!" Χορτάστε τα και γεμίστε τα αγκαλιές, χάδια, φιλιά και αγάπη. Κανέναν δεν έβλαψε η αγκαλιά.

Λίγο μόνο τα χεράκια και τη μεσούλα σας... :tongue: αλλά τι θα κάνουν και οι φυσιοθεραπευτές? Κλέφτες θα γίνουν??! Μόλις κουραστείτε θα αφήνετε το μωρό στον άντρα σας και βουρ στο ΣΠΑ για ένα μασάζ!!! ;)

Κάτα μου με το καλό κοπέλα μου για τη Δευτέρα! Με ένα πόνο σου εύχομαι κι ένα κουκλίστικο γερό μωράκι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας κορίτσια

Πως είστε σήμερα? Εύχομαι να εχετε μια ωραία Κυριακή.

Εγώ είχα πονους όπως σας είπα χθες αραίωσαν μετά σταμάτησαν και το βράδυ κατα τις 2:30 ξεκίνησαν πάλυ αλλά ήταν ανά ώρα ! Τώρα είμαι καλά δεν έχω προς το παρόν.

Ο γιατρός είπε ότι ειναι καλά που έχω γιατί προετοιμάζομαι και θα γεννήσω ευκολότερα γιατί στον γιο μου δεν είχα πριν και με έπιασαν αμέσως και πήγα για γέννα και βασανίστηκα πολύ !!!

Ελπίζω να έχει δίκαιο και να είναι καλύτερα τα πράγματα !

Δεν με βλέπω να γεννάω ούτε σήμερα :rolleyes: Μάλλον από βδομάδας !!!

Οπόταν μάλλον πρώτη θα γεννήσει η Kata!!! Αντε kata με το καλό και με ένα πόνο όλα να πάνε καλά !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ονειρευόμουν ότι ο γατρός μου έλεγε ότι ειμαι έτοιμη για να γεννησω... Και μετά ξύπνησα...

Με πονάνε και τα κόκαλα της λεκάνης, δεν μπορώ να βολευτω και πουθενά με την κοιλιά... Ουφ...

Άντε 2 βδομαδούλες έμειναν. Θα το παλέψω!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ονειρευόμουν ότι ο γατρός μου έλεγε ότι ειμαι έτοιμη για να γεννησω... Και μετά ξύπνησα...

Με πονάνε και τα κόκαλα της λεκάνης, δεν μπορώ να βολευτω και πουθενά με την κοιλιά... Ουφ...

Άντε 2 βδομαδούλες έμειναν. Θα το παλέψω!

Καλημέρα Ρεα! Εγω έχω 2 μέρες τώρα που τα βράδυα κομήθηκα μια χαρά, γιατί πριν δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξύπναγα την νυχτα να πάω τουαλέτα και το σκευτόμουνα να σηκωθώ απο το κρεββάτι απο τους πόνους! Μόλις κατέβαζα το πόδι απο το κρεββάτι ακουγόταν ενα ''κρακ'' :confused: και με έπιανε δυνατός πόνος. Επίσης όταν κάθομαι στην καρέκλα και πάω να σηκωθώ δεν μπορώ να ισιώσω το σώμα μου, γέρνω μπροστά!!!:confused: Υπομονή, έχουμε τελειώσει!

MbGIp1.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Ακόμα εδώ κι εγώ! Πονάτε ακούω...κάτι είναι κι αυτό! Εγώ δεν έχω κανένα δείγμα ότι θα γεννήσω κάποτε...

Ήθελα να ήξερα αν δεν έμπαινα με πρόκληση θα αποφάσιζαν ποτέ να βγουν αυτά τα παιδιά μου από την κοιλιά?? Τι κατάσταση είναι αυτή! :lol:

Κισάκι μου καλή δύναμη κοπέλα μου! Ο πρώτος καιρός είναι λίγο κουραστικός μετά όλα θα είναι μόνο συγκινητικά κι όμορφα! Το μωράκι σου δεν μπορώ να το δω... Δεν σε έχω στο φέις. Και ζηλεύωωωω!!!!! Κάνε με φίλη σου!!!:D

Κοριτσάκια μου πάρτε τα πολλές αγκαλίτσες τα μωράκια σας! Πόσο γρήγορα θα μεγαλώσουν και θα ντρέπονται να τα παίρνουμε αγκαλιά και θα σκουπίζουν τα μάγουλά τους όταν θα τα φιλάμε...κι αργότερα θα λένε κι ένα "Παράτα με ρε μάνα!!!" Χορτάστε τα και γεμίστε τα αγκαλιές, χάδια, φιλιά και αγάπη. Κανέναν δεν έβλαψε η αγκαλιά.

Λίγο μόνο τα χεράκια και τη μεσούλα σας... :tongue: αλλά τι θα κάνουν και οι φυσιοθεραπευτές? Κλέφτες θα γίνουν??! Μόλις κουραστείτε θα αφήνετε το μωρό στον άντρα σας και βουρ στο ΣΠΑ για ένα μασάζ!!! ;)

Κάτα μου με το καλό κοπέλα μου για τη Δευτέρα! Με ένα πόνο σου εύχομαι κι ένα κουκλίστικο γερό μωράκι!!!!

Νεκταρία, δεν είναι στο φεις οι φώτο της μπέμπας, είναι στο προφίλ της εδώ στο καφέ...πήγαινε και δες!

MbGIp1.png

Οπόταν μάλλον πρώτη θα γεννήσει η Kata!!! Αντε kata με το καλό και με ένα πόνο όλα να πάνε καλά !!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Κούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Μακάρι όλες όσες έχουμε μείνει να έχουμε εύκολες γέννες!!! :wink:

Σήμερα θα ξαναπάμε για καφε και θα επιστρέψω να κάνω μπάνιο και ''περιποίηση'' να με βρει όμορφη η κορούλα μου!!! Και αναμένω τηλέφωνο από τον γιατρό να μου πει αν θα μπω σήμερα ή αύριο!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Ευχαριστώ πολύ Νεκταρία μου! Με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!!!

Διαφημίσεις

Κάτι χτυπάει στην κοιλιά μου χαμηλά δεξιά και αριστερά και περισσότερο δεξιά :confused: τακ-τακ-τακ χαχαχαχα πλάκα έχω άλλα τι να κάνω πως να το εξηγήσω? Είναι ρυθμικό το χτύπημα :confused: Δεν ξέρω τι μου γίνετε κορίτσιαααααααα!!!!!:confused:

Ελενίτσα έτσι όπως το περιγράφεις πρέπει να είναι το μωρό που έχει λόξυγκα!!! Χικ! :eek:

καλημέρα σε όλες!

εγώ μια από τα ίδια σήμερα αν και προτέθηκε η καταρροή στα συμπτώματα.:evil:που θα πάει θα περάσει...

Κάτα μου ελπίζω να πάνε όλα καλά!σήμερα μπαίνεις αν δε κάνω λάθος.ποιός στη χάρη σου αυριο θα κρατάς το μωράκι στα χέρια σου!

κοριτσάρες και γώ μια απότα ίδια,πόνους στα κόκαλα,περπατάω σαν βάρκα "άλλος για χίο τράβηξε κι άλλος για μυτιλινη''τόσο που ντρέπομαι να περπατάω ανάμεσα σε κόσμο και να πηγαίνω πέρα δώθε σαν ξεβιδωμένη!οι συσπάσεις καλά κρατούν αλλά τίποτα το ανησυχητικό.;)

Καλημέρα σε όλες!!!

Κούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Μακάρι όλες όσες έχουμε μείνει να έχουμε εύκολες γέννες!!! :wink:

Σήμερα θα ξαναπάμε για καφε και θα επιστρέψω να κάνω μπάνιο και ''περιποίηση'' να με βρει όμορφη η κορούλα μου!!! Και αναμένω τηλέφωνο από τον γιατρό να μου πει αν θα μπω σήμερα ή αύριο!

πώ πώ φαντάζομαι την αγωνία σου!!!αλήθεια κοιμάσαι καθόλου το βράδυ ή η υπερένταση χτυπάει κόκκινο?

Καλημέρα κοριτσάκια μου έχει έναν υπέροχο ήλιο άντε να δούμε ποια θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα αύριο θα σας πω κ για τα γεννητούρια στην ταράτσα μας που μας έκαναν όλο το βράδυ να μείνουμε όρθιοι μαζί με τον κυριάκο μου

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

καλημερ ακουκλες!!!χτες εκαναμαπανιο τη μικρη πολυ αργα κατα τις 12 το βραδυ και ειχαμε υπεροχο βραδυ,την επλενα την αλλαζα και γελουσε...μεχρι και στον υπνο της χαχανιζε,κοιμηθηκαμε καλα,πιο μετα θα βγω βολτουλα ..!!!η μαμα μου σαν τρελη περιμενει να την κρατησει λιγο ,καθε μερα βρισκει αφορμες να ερχεται γιανα τη χαζευει...

κοριτισα κι εγω μονο συσπασεις,μετα πονου ππεριοδου,2 μερες τιποτα,μετ απαλι συσπασεις και γεννησα...και ο καρδιοτοκογραφος δενεδειξε...αχ αντε κοντευετε!ξερω σπαστικι αη αναμονη,προχτες ηρθε και η μαια σπιτι μου εδειξε καποια πραγματα για τη φροντιδα του μωρου και ειμαι πολυ πιο ησυχη...οχι οτιτ ακανω τελεια,αλλα μπαινουμε σε ρυθμους!αντε κοριτσαρες μου τελεειωνετε κι εσυς!πληζ αλλαξτε μεστη λιστα κι εγω 38+5 γεννησα!!!!μη μου χαριζετς 2 μερες!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...