Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Blu24 είπε:

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

Θυμάμαι που έχεις ταλαιπωρηθεί πααααρα πολύ..και λυπάμαι πραγματικά..αν θυμάμαι καλά είναι και λίγο απρόσωπη η προσέγγιση του γιατρού σου κ αυτό το κάνει πιο δύσκολο η αλήθεια είναι..4/4ειναι σκληρό,αλλα το θετικό είναι πως λόγω ηλικίας,έχεις ποιοτικά ωάρια.Απ όσο έχεις πει,το σπέρμα είναι το θέμα σας.Νομιζω πως στη θέση σου και εγώ θα έψαχνα να πάω κάπου αλλού,είναι λογικές οι σκέψεις σου

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:confused:Κορίτσια έχω πόνους περιόδου στη κοιλιά και στη μέση αρκετά έντονους....:confused:

Ελένη τι γίνεται με τους πόνους πέρασαν ή συνεχίζουν ??? Κάθε πόση ώρα έρχονται ????

αχ μωρέ έχω αγχωθεί εμένα δεν πέρασαν έγινα 15λεπτοι και είμαι μόνη με τον γιο μου σπίτι :confused:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

:confused:Κορίτσια έχω πόνους περιόδου στη κοιλιά και στη μέση αρκετά έντονους....:confused:

Ελενη φυσιολογικοί πόνοι είναι αυτοί!Κάνε υπομονή κοριτσάκι!

Ελένη τι γίνεται με τους πόνους πέρασαν ή συνεχίζουν ??? Κάθε πόση ώρα έρχονται ????

αχ μωρέ έχω αγχωθεί εμένα δεν πέρασαν έγινα 15λεπτοι και είμαι μόνη με τον γιο μου σπίτι :confused:

Κούλλα ο άντρας σου τι ώρα θα γυρίσει? Δεν έχεις κανέναν δικό σου κοντά να έρθει να σου κάνει παρέα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

καλημερα κούκλες. Εμείς καλοπέρναμε κάθε 2ώρες τρώμε. Μόνο το βράδυ 2.30-5.30 κάτι την πιάνει και όλο πεινάει και κλαίει τη βάζω για ύπνο και κλαίει παλι

Αχαχαχαχα! Α βρε Κισάκι, άρχισαν τα όργανα! Σε λίγο όλες θα ήμαστε σε αυτή τη φάση!

Να κάνουμε καμιά στατιστική: Ποια είναι τα πιο βολικά μωρά: αγοράκια ή κοριτσάκια;

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Κούλα 3 η ώρα κοιμήθηκα η αναίσθητη..είπα απλά να ξαπλώσω γιατί πονούσα πολύ έντονα και τώρα που ξύπνησα εξακολουθώ να πονάω! καλέ νομίζω οτι είναι συνεχόμενοι οι πόνοι:confused: δεν σταματάνε και ξανά έρχονται μετά απο κάποια ώρα:confused: Τι γίνετε Κούλα?

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κούλα 3 η ώρα κοιμήθηκα η αναίσθητη..είπα απλά να ξαπλώσω γιατί πονούσα πολύ έντονα και τώρα που ξύπνησα εξακολουθώ να πονάω! καλέ νομίζω οτι είναι συνεχόμενοι οι πόνοι:confused: δεν σταματάνε και ξανά έρχονται μετά απο κάποια ώρα:confused: Τι γίνετε Κούλα?

Εγώ πάλυ δεν ποναω την μέση δεν έχεις συσπάσεις ??? Δεν είμαι σιγουρη αλλά νομιζω δεν είναι πονοι γεννας.

Δεν ξέρω τα έχω χαμενα άρχισαν παλυ αμαν βρε κοριτσια βοηθεια και είμαι μόνη. Ευτυχως κοιμαται ακομα ο γιος μου αλλά αμα ξυπνησει ποιος θα τον αλλαξει να τον ντυσει και να τον ταισει και να τον τρεχει ???? :confused:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Εγώ πάλυ δεν ποναω την μέση δεν έχεις συσπάσεις ??? Δεν είμαι σιγουρη αλλά νομιζω δεν είναι πονοι γεννας.

Δεν ξέρω τα έχω χαμενα άρχισαν παλυ αμαν βρε κοριτσια βοηθεια και είμαι μόνη. Ευτυχως κοιμαται ακομα ο γιος μου αλλά αμα ξυπνησει ποιος θα τον αλλαξει να τον ντυσει και να τον ταισει και να τον τρεχει ???? :confused:

Πόνάω και στην μέση Κούλα αλλά ιδιαίτερα μπροστά στην κοιλιά, ακριβώς όπως πονάμε οταν έχουμε περίοδο. Ώρες-ώρες πονάω πολύ έντονα. Αφού πήγα να ξαπλώσω για να ηρεμίσω και αποκοιμήθηκα!:confused: Εσύ τουλάχιστον τα ξέρεις αυτά, τα έχεις ξαναζήσει! Πάρε τηλ το γιατρό να του τα πείς καλύτερα!

MbGIp1.png

Ελενη φυσιολογικοί πόνοι είναι αυτοί!Κάνε υπομονή κοριτσάκι!

nikx το ξέρω οτι είναι φυσιολογικοί αλλά είχαν πολλές μέρες να με πιάσουν και αυτή την φορά είναι πιο έντονοι και πιο πολύ ώρα...απο τις 3 παρά τους έχω!:roll:

MbGIp1.png

ο γιατρος ειπε οτι οταν δεν ειναι ανα 10 λεπτο και ειναι ανακατωμενοι δεν γεννάμε !!

Τωρα έγινα 30 λεπτοι. Ειναι φυσιολογικο μου ειπε σημαινει κοντευω αντε να δουμε

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

ο γιατρος ειπε οτι οταν δεν ειναι ανα 10 λεπτο και ειναι ανακατωμενοι δεν γεννάμε !!

Τωρα έγινα 30 λεπτοι. Ειναι φυσιολογικο μου ειπε σημαινει κοντευω αντε να δουμε

Να σε ρωτήσω κάτι? Δήλαδή σου περνάνε τελείως οι πόνοι και σε ξαναπιάνουν η είναι συνεχόμενοι και μερικές φορές πιο έντονοι???? Πάω και σούπερ μάρκετ τώρα με την μαμά μου ευτυχώς!

MbGIp1.png

Να σε ρωτήσω κάτι? Δήλαδή σου περνάνε τελείως οι πόνοι και σε ξαναπιάνουν η είναι συνεχόμενοι και μερικές φορές πιο έντονοι???? Πάω και σούπερ μάρκετ τώρα με την μαμά μου ευτυχώς!

Περνανε και ερχονται αν 10λεπτο ή 5λεπτο εξαρταται τωρα εγιναν 40λεπτοι οποταν μαλλον θα περασουν

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

κανονιστε να γεννήσετε σήμερα που δεν εχω ιντερνετ κ είμαι επιφυλακή στο καταφύγιο για τα αδέσποτα κοπελίες θα σας δαγκώσω

Εσυ κανόνισε να μην γεννήσεις εκεί που είσαι και να δω μετά ποιός θα κάτσει στο πόδι σου!

MbGIp1.png

Κάτι χτυπάει στην κοιλιά μου χαμηλά δεξιά και αριστερά και περισσότερο δεξιά :confused: τακ-τακ-τακ χαχαχαχα πλάκα έχω άλλα τι να κάνω πως να το εξηγήσω? Είναι ρυθμικό το χτύπημα :confused: Δεν ξέρω τι μου γίνετε κορίτσιαααααααα!!!!!:confused:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...