Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς με ολιγοασθενοτερατοσπερμια, πολύ κακο σπέρμα δλδ και παρόλα αυτά κάναμε 7αριστες βλαστοκυστες σε δύο ωοληψιες. Στην πρώτη βγάλαμε δέκα ωάρια(7ωριμα-5βλαστοκυστες)και τώρα βγάλαμε 3ωαρια και καναμε δύο.Πιστευω πως θα τα καταφέρετε,είστε σε πολύ καλά χέρια 

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αν προσπάθησες να την ταΐσεις 2-3 φορές και συνεχίζει να κλαίει τότε ας αναλάβει λίγο ο μπαμπάς!τα κλασσικά: περπάτημα,λίκνισμα, φασκιωμα ακούμπισμα στο στήθος να ακούει την καρδιά και γενικά οτι σου περνάει από το μυαλό.δεν μπορεί κάτι θα πιάσει...;)

Να μην καλομάθει όμως μετά στο περπάτημα και στο λίκνισμα γιατί τα ίδια πάθαμε εμείς μεχρι τώρα για να κοιμηθεί πρέπει να τον κουνάω :mad:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!σήμερα ξύπνησα άρρωστη.μάλλον κάπου κρύωσα...πονάω τις αμυγδαλές μου και νιώθω εξάντληση.όλο το βράδυ στριφογύριζα στο κρεβάτι.

από την άλλη λέω καλύτερα που αρρώστησα τώρα γιατί εχω 20 μέρες μέχρι να αναρρώσω!μην αποφασίσει η μικρή να έρθει και είμαι άρρωστη!

Βασιλική περαστικά κάνε τσάι ζεστό και γενικά ζεστά ροφήματα και θα είσαι καλύτερα το έπαθα και εγώ ακριβώς το ίδιο πριν 4 μέρες ! Επινα ζεστά και στις 2 μέρες μου πέρασε:-D

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

σήμερα είναι δύσκολη μέρα έχω τον μικρό όλη μερά γιατί είναι δουλειά ο άντρας μου και ελπίζω να τα καταφέρω. Απο της 7:00 έχει ξυπνήσει.

Ευτυχώς στις 10 ήρθε ο πατέρας μου και τον πήρε και ακόμα να τον φέρει. Ελπίζω να έρθει πεινασμένος και κουρασμένος να τον ταίσω και να κοιμηθεί εύκολα να ξεκουραστώ και εγώ λιγάκι :roll: Γιατί σε τέτοια κατάσταση που είμαι με την κοιλια στο στόμα δύσκολα τα πραγματα !

Πόνους δεν έχω συσπάσεις τίποτα καλέ μετάνιωσε η μπεμπα δεν λέει να έρθει :rolleyes:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Να μην καλομάθει όμως μετά στο περπάτημα και στο λίκνισμα γιατί τα ίδια πάθαμε εμείς μεχρι τώρα για να κοιμηθεί πρέπει να τον κουνάω :mad:

και εγώ αυτό φοβάμαι,να μην την κακομάθω.βέβαια εδώ μιλάμε για ένα νεογέννητο.σκέφτομαι οτι για 1-2 μήνες δεν θα είναι τόσο καθοριστικό για την μετέπειτα ζωή της,μετά όμως σιγά σιγά θα προσπαθήσω να της κάνω ''λιγότερα''.

πως πήγε το τραπέζι χθές?

Kαλημέρα κορίτσια!

Βασιλική, περαστικά κορίτσι μου! Υπομονη και τσαγάκι! :wink:

Κούλα μου θα μπω με πρόκληση Δευτέρα που θα είμαι 40w ακριβώς γιατί είναι μεγαλούτσικη :roll: η μπέμπα μου. Αν μπω από Κυριακή θα είναι για να πιάσω κρεβάτι μην έχουμε καμιά εκπληξη τελευταία στιγμή μιας και το Αρεταίειο δεν έχει πολλές κλίνες!

Πάω για καφέ με τον καλό μου τελευταίο Σ/Κ για πολύυυ καιρό! :tongue:

Σε 2 μέρες θα έχω την μπέμπα μου!!! Γιούπιιιιιιιι!!! :D

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1m.lilypie.com/RfyVp1.png[/IMG][/URL]

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Είπα και εγώ να κάνω ένα μπάνιο και να πάμε με τον αντρούλη mothercare και σουπερ μαρκετ και έχουν κόψει το νερό. :twisted: Ευτυχώς που είπε ο γιατρός ότι θα τα πούμε απόγευμα.Που να πήγαινε στον άνθρωπο με αυτο το μαλλί!

και εγώ αυτό φοβάμαι,να μην την κακομάθω.βέβαια εδώ μιλάμε για ένα νεογέννητο.σκέφτομαι οτι για 1-2 μήνες δεν θα είναι τόσο καθοριστικό για την μετέπειτα ζωή της,μετά όμως σιγά σιγά θα προσπαθήσω να της κάνω ''λιγότερα''.

Βασιλική έχω διαβάσει ότι μέχρι 3 άντε 4 μηνών μπορείς να το παίρνεις όση αγκαλιά θέλεις.Δεν το κακομαθαίνεις έτσι.Μετά αρχίζουν οι συνήθειες... ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εμένα ο μικρός είχε κολικούς για 2 μήνες για αυτό αναγκαζόμουν να τον κουνάω και να τον κρατάω αγκαλια και διαφορα και έτσι του έμεινε το κούνημα. Να δω τώρα πως θα το κόψουμε !

Το τραπέζι τελικά μέτρια δεν μπορεσα να φτιαξω τίποτα γιατί πονούσα την μέση μου αφόρητα ! Παραγγείλαμε πιτσες απέξω και μετά είχα φρούτα ξηρούς καρπούς και τέτοια και περάσαμε μια χαρά αν και ήθελα να μαγείρευα εγω οκ και έτσι καλά ήταν :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Κούλα μου θα μπω με πρόκληση Δευτέρα που θα είμαι 40w ακριβώς γιατί είναι μεγαλούτσικη :roll: η μπέμπα μου. Αν μπω από Κυριακή θα είναι για να πιάσω κρεβάτι μην έχουμε καμιά εκπληξη τελευταία στιγμή μιας και το Αρεταίειο δεν έχει πολλές κλίνες!

Μαλιστα έχεις δίκαιο αμαν είναι μεγάλη καλύτερα να πας με πρόκληση απλά θα είναι πιο ασχημοι οι πόνοι από οτι το φυσιολογικό να είσαι προετιμασμένη για αυτό και όλα θα πάνε καλα !!!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Kαλημέρα κορίτσια!

καλημέρα! σε ευχαριστώ κούκλα μου.

με το καλό ευχομαι!και με έναν πόνο που λένε!

ελπίζω να περάσετε τέλεια στο τελευταίο αυτό καφεδάκι!

Εμένα ο μικρός είχε κολικούς για 2 μήνες για αυτό αναγκαζόμουν να τον κουνάω και να τον κρατάω αγκαλια και διαφορα και έτσι του έμεινε το κούνημα. Να δω τώρα πως θα το κόψουμε !

Το τραπέζι τελικά μέτρια δεν μπορεσα να φτιαξω τίποτα γιατί πονούσα την μέση μου αφόρητα ! Παραγγείλαμε πιτσες απέξω και μετά είχα φρούτα ξηρούς καρπούς και τέτοια και περάσαμε μια χαρά αν και ήθελα να μαγείρευα εγω οκ και έτσι καλά ήταν :wink:

αχ αυτά είναι τα καλύτερα τραπέζια!!!δεν έχεις άγχος αν θα πετύχεις το φαΐ,μπορεί κάποιος να μην το τρώει,μετά πλύνε κατσαρολικά και κουζίνα.ενώ έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι και έσυ ξεκούραστη.άσε που είναι οτι πρέπει για κοντινούς φίλους.αν μαγειρέψεις γίνεται πιο επίσημο...

Διαφημίσεις

Βασιλική έχω διαβάσει ότι μέχρι 3 άντε 4 μηνών μπορείς να το παίρνεις όση αγκαλιά θέλεις.Δεν το κακομαθαίνεις έτσι.Μετά αρχίζουν οι συνήθειες... ;)

ναι μωρέ κρίμα είναι..να το ακούς να σπαράζει στο κλάμα και εσύ εκεί ανένδοτη!άλλωστε κανείς δεν έπαθε τίποτα από τις αγκαλιές.μετά τους 3 μήνες μπορείς να το πρετοιμάζεις(μπάνιο,άλλαγμα,ταίσμα κλπ)και να το βάζεις στη κούνια νυσταγμένο αλλά όχι κοιμισμένο.έτσι θα μάθει να κοιμάται μόνο του!φυσικά αυτά όλα είναι στην θεωρία και δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για την ανατροφή ενός παιδιού.για κάτι που πιάνει στο ένα παιδί δεν σημαίνει οτι θα πιάσει και στο άλλο.για αυτό πρέπει να προσαρμοζόμαστε!

Kαλημέρα κορίτσια!

Άντε kata με το καλό να κρατήσεις την κορούλα σου στην αγκαλιά σου! Με έναν πόνο που λένε! Εύχομαι να περάσεις όσο πιο καλό Σ/Κ μπορείς!

MbGIp1.png

αχ αυτά είναι τα καλύτερα τραπέζια!!!δεν έχεις άγχος αν θα πετύχεις το φαΐ,μπορεί κάποιος να μην το τρώει,μετά πλύνε κατσαρολικά και κουζίνα.ενώ έτσι μένουν όλοι ευχαριστημένοι και έσυ ξεκούραστη.άσε που είναι οτι πρέπει για κοντινούς φίλους.αν μαγειρέψεις γίνεται πιο επίσημο...

Ναι όντως δεν κουράζεσε ούτε άγχος έχεις χρειάονται και αυτά :)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

MΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ. ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΡΑΦΩ. ΚΑΤΑ , ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΓΕΝΝΑΩ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΧΑΣΙΑΚΟ. ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...