Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γι'αυτο και εγώ επειδή έχω αρχίσει πλέον να φρικάρω τρελά θα αρχίσω να ψάχνω νυφικό και πράγματα για τον γάμο για να αρχίσω να ξεχνιέμαι.

Να μια ωραια αλλαγη! και καλα θα κανεις!

εισαι παντρεμενη με πολιτικο ή εισαι πιο μοντερνα και δεν εισαι καθολου?

εγω ειμαι με πολιτικο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γι'αυτο και εγώ επειδή έχω αρχίσει πλέον να φρικάρω τρελά θα αρχίσω να ψάχνω νυφικό και πράγματα για τον γάμο για να αρχίσω να ξεχνιέμαι.

τελεια ιδεα εγω παντρεμενη με πολιτικο καναμε το θρησκευτικο την πρωτομαγια και ηταν ο καλυτερος μηνας της ζωής μου αποροφημενη με τις προετοιμασιες του γαμου που ειχα ξεχασει οτι ήμουν 3 μηνων εγκυος

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Να μια ωραια αλλαγη! και καλα θα κανεις!

εισαι παντρεμενη με πολιτικο ή εισαι πιο μοντερνα και δεν εισαι καθολου?

εγω ειμαι με πολιτικο

Με πολιτικο είμαι.Μας ετυχαν όλα μαζί και δεν ήθελα να κάνω τον γάμο βιαστικά.Ασε που φοβόμουν την ταλαιπωρία.Οποτε να γεννηθει και ο μπεμπουλης και θα τα κανουμε μαζί. Αν και κάτι ακούγεται ότι θέλουν να κόψουν τα δυο μυστήρια να γίνονται μαζί.

Εσεις θα κάνετε και θρησκευτικό?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

τελεια ιδεα εγω παντρεμενη με πολιτικο καναμε το θρησκευτικο την πρωτομαγια και ηταν ο καλυτερος μηνας της ζωής μου αποροφημενη με τις προετοιμασιες του γαμου που ειχα ξεχασει οτι ήμουν 3 μηνων εγκυος

Μελινάκι φαντάζομαι θα το οργανώσατε πολύ γρήγορα.Χαρά στην όρεξη σου για ψάξιμο. Παντρευτηκε και ο αδερφος μου το καλοκαιρι οποτε δεν αντεχα δευτερο τρεξιμο και για τον δικο μου. ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια τα μωρά δεν χορταίνουν πάντα με το γάλα της μαμας. Θέλει και συμπλήρωμα συνήθως.

εμάς μας είπαν οτι είναι μεγάλος μύθος οτι δεν τα φτάνει το γάλα της μαμάς.αφού να φανταστείτε οτι ακόμα και τα δίδυμα μπορούν να τρέφονται αποκλειστικά με το γάλα της μαμάς τους και να τα φτάνει μια χαρά.αν θέλει πιο πολύ γαλά, απλά θα το ταίσεις ξανά σε πιο σύντομο διάστημα πχ αντί κάθε δίωρο,θα το ξαναταίσεις σε 1,30 ή 1,45 και ούτω καθεξής.σε 2 μέρες θα αναγκαστεί ο μαστός να παράξει περισσότερο γάλα και μετά δεν θα έχεις πρόβλημα.αν όμως στην περίπτωση αυτή δώσεις ξένο για να χορτάσει,τότε ο μαστός θα αρχίσει να παράγει λιγότερο γάλα και σιγά-σιγά θα κοπεί...γενικά ο μαστός ακολουθεί τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης.όσο περισσότερο καταναλώνεται τόσο περισσότερο παράγεται!τόσο απλά.

Διαφημίσεις

Με πολιτικο είμαι.Μας ετυχαν όλα μαζί και δεν ήθελα να κάνω τον γάμο βιαστικά.Ασε που φοβόμουν την ταλαιπωρία.Οποτε να γεννηθει και ο μπεμπουλης και θα τα κανουμε μαζί. Αν και κάτι ακούγεται ότι θέλουν να κόψουν τα δυο μυστήρια να γίνονται μαζί.

Εσεις θα κάνετε και θρησκευτικό?

Του χρονου μαζι με τη βαφτιση και μεις! Δεν ακουσα κατι τετοιο,ελπιζω να μην το κανουν..

Κοριτσια σας φιλω,παω να κανω μπανακι γιατι στις 6 εχουμε γιατρουλη!

καλο απογευμα

Του χρονου μαζι με τη βαφτιση και μεις! Δεν ακουσα κατι τετοιο,ελπιζω να μην το κανουν..

Κοριτσια σας φιλω,παω να κανω μπανακι γιατι στις 6 εχουμε γιατρουλη!

καλο απογευμα

καλο γιατρούλη!Να μπεις να μας πεις τα νέα σου!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

koritsarew moy ti kaneteeeeeeeeeeeee?????επαστρεψα χτες σπιτι!!!ευχαριστω πολυ γιατα μηνυματα σας!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

koritsarew moy ti kaneteeeeeeeeeeeee?????επαστρεψα χτες σπιτι!!!ευχαριστω πολυ γιατα μηνυματα σας!!!

Κισάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πες μας τα νέα σου!!!! Πες μας την εμπειρία σου, τα συναισθήματά σου! Τι κάνει η μπεμπούλα???:tongue:

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια.

Δεν με βλέπω να γεννάω σήμερα. Χίλιες δουλειές έκανα και έχω καλέση και κόσμο απόψε για φαγητό χεχε :D Ελπίζω μην με πιασουν πονοι όταν είναι εδώ οι καλεσμένοι !!:shock:

Πονάω πάρα πολύ την μέση μου γιατί έκανα πολλές δουλειές και κουράστηκα πονάκια έχω πολύ λιγα και πολύ αραιά !

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Μελινάκι φαντάζομαι θα το οργανώσατε πολύ γρήγορα.Χαρά στην όρεξη σου για ψάξιμο. Παντρευτηκε και ο αδερφος μου το καλοκαιρι οποτε δεν αντεχα δευτερο τρεξιμο και για τον δικο μου. ;)

ναι ήταν ομως πολυ ωραια εμπειρια και ολα πηγαν τελεια, ήταν ωραια μερα σαν εκδρομη, παντως και η ιδεα γαμου και βαφτισης μαζι ειναι τελεια πολυ μου αρεσει,

fire, καλα αποτελεσματα περιμενουμε νεα σου

κισακι καλως ηρθες, τι κανεις? για πες μας πως ειναι, το μωρο ολα καλα?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...