Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααα!!!!Επιτέλους κόσμος στο καφέ!!!! :lol:

Φύλο δεν παίζει να μάθω σήμερα με τπτ! Στη β επιπέδου αν το δω αλλιώς δε θα ρωτήσω... Λέμε να μην ρωτήσουμε με τον άντρα μου... ;) Αν και αν είναι αγόρι θα το δω!

Μελίνα ακριβώς 18 εβδομάδων έλεγε το τίκερ μου όταν ένα μεσημέρι που ήμουν στο γραφείο μου και διάβαζα ένιωσα ένα τικ. Σα να με σκούντησε κάποιος απαλά με το δάχτυλο του μέσα στην κοιλιά μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήταν το μωρό. Ήταν Πέμπτη θυμάμαι. Την Κυριακή όπως ήμουν ξαπλωμένη το πρωί και χουζούρευα όχι μόνο ένιωσα αλλά είδα!! Ένιωσα 2-3 απανωτά κλωτσιδάκια και είδα και την κοιλιά σε ένα σημείο να κουνιέται λίγο! Έχω χαλαρό δέρμα και ιστό γιαυτό και κουνήθηκε έτσι! Έβαλα κάτι τσιρίδες ακόμα το θυμάμαι και γελάω! Ήρθε τρέχοντας ο άντρας μου που έπινε καφέ στο σαλόνι κι εγώ τσίριζα "Κλώτσησε!!!! Κλώτσησε!!!" Έβαλε το χέρι του στην κοιλιά μου και μετά από λίγο έδωσε κι άλλη μια κλωτσιά! Χέστηκε ο μπαμπάς από χαρά! Μεγάλη διαφορά σε λίγες μόνο μέρες! Θα το δεις ότι θα το νιώσεις σύντομα! Μέχρι την 20η εβδομάδα το νιώθεις. Εσένα που είναι και αγόρι παίζει να το νιώσεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιο καθαρά! ;)

Άντε βρε συγκινήθηκα (δεν θέλω και πολύ τώρα τελευταία)! Πήγες γιατρό Νεκταρία μου ή το απόγευμα;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γύρισααα! Τζίφος! Μικρό είναι λέει το μωρό και δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις για το τεστ ο γιατρός. Θα ξαναπάω την ερχόμενη Δευτέρα. Το θετικό είναι ότι είναι καλά! Το γεγονός βέβαια ότι είναι μικρό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω...δε ρώτησα τπτ, είχε και κόσμο. Την άλλη εβδομάδα θα ρωτήσω λεπτομέρειες... Ελπίζω να μη φταίω εγώ...ξεχνάω πού και πού τα φάρμακά μου... ενώ μου είχε γράψει το σίδηρο πριν ένα μήνα, τώρα μόλις τον ξεκίνησα... Θα έχω το νου μου να μην τα ξεχνάω...

Διαφημίσεις

Γύρισααα! Τζίφος! Μικρό είναι λέει το μωρό και δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις για το τεστ ο γιατρός. Θα ξαναπάω την ερχόμενη Δευτέρα. Το θετικό είναι ότι είναι καλά! Το γεγονός βέβαια ότι είναι μικρό δεν ξέρω πώς να το εκλάβω...δε ρώτησα τπτ, είχε και κόσμο. Την άλλη εβδομάδα θα ρωτήσω λεπτομέρειες... Ελπίζω να μη φταίω εγώ...ξεχνάω πού και πού τα φάρμακά μου... ενώ μου είχε γράψει το σίδηρο πριν ένα μήνα, τώρα μόλις τον ξεκίνησα... Θα έχω το νου μου να μην τα ξεχνάω...

Δηλαδή τι μικρό; Νεκταρία κακώς δεν ρώτησες. Δεν έχεις την οικειότητα να τον πάρεις να σου εξηγήσει από το τηλέφωνο; Η αποκόλληση είναι παρελθόν πια, έτσι δεν είναι; Δεν μου δίνεις τον αριθμό του να τον πάρω εγώ γιατί με νευρίασε;

καλησπέρα!!!πάλι χάθηκα... κάτι η προετοιμασία, κάτι ο γάμος, κάτι οι φιλοξενούμενοι έφυγαν οι μέρες νερό! μια χαρά περάσαμε αν εξαιρέσουμε το απίστευτο κρύο! και φάγαμε και χορέψαμε και είδαμε παλιούς φίλους μια χαρά! το παράκανα λίγο με το χορό αλλά χαλάλι το καταφχαριστήθηκα!!!!τώρα ξεκινάω την προετοιμασία για τις εξετάσεις που δίνω στα αγλλικά την παρασκευή.δεν πολύ προλαβαίνω αλλά δεν με νοιάζει και πολύ γιατί το σάββατο φεύγω για διακοπές!!!(1.5 μηνα παρακαλώ!)και είμαι ούτως η άλλως χαρούμενη. ευτυχώς ισορρόπησαν και οι ορμόνες και την γλύτωσε ο συντροφός μου που ξεσπούσα συνέχεια πάνω του...αυτά τα νέα από εμας.

μπράβο βρε κορίτσια χαίρομαι πραγματικά για τα νέα σας. νεκταρία μου καλό θα ήταν να τους ρωτήσεις για να μην στεναχωριέσαι άδικα. αν και πιστεύω οτι το "μικρό" το είπε γιατί δεν μπορούσε να δει καθαρά. πάντως τα φάρμακα(σίδηρος, ασβέστιο)δεν έχουν άμεση επίδραση στο μωρό αλλά σε εσένα(πρόληψη οστεοπόρωσης και αναιμίας εγκυμοσύνης) γενικά όμως μην τα ξεχνάς...

Mια χαρά οικειότητα έχω Μελίνα μου να ρωτήσω απλά στη 2η εγκυμοσύνη που τα ξέρεις πάνω-κάτω το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι καλά το μωρό. Τις λεπτομέρειες τις αφήνεις... Τελικά όπως τα βλέπω εδώ το Α τεστ το είχα κάνει πέρυσι στις 18 εβδ κ 1 ημέρα. Σήμερα μου το έβγαζε 16 και 5 και δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις. Ποιος ξέρει...μπορεί να είναι και κορίτσι και να είναι πιο μικρούλι... :tongue:

Για τις βιταμίνες που λέω Βασιλική το ξέρω ότι σαφώς προφυλάσσουμε τον εαυτό μας σε πρώτη φάση,βέβαια είναι η αλήθεια ότι στο πρώτο ήμουν πολύ σχολαστική και έπαιρνα ας πούμε φυλλικό από πριν τη σύλληψη, 4 μήνες τουλάχιστον πριν να μείνω έγκυος. Όσο να΄ναι δεν έχω και πολλά αποθέματα τόσο γρήγορα που έμεινα έγκυος και από πού να τα βρει το μωρό αν δεν είμαι σχολαστική με τα φάρμακα? Απλά με το πρώτο μωρό ξεχνάς ότι είσαι έγκυος... τα συμπληρώματα δε θα ξεχνάς?

Νεκταρία μου αφού είναι καλά το μωράκι να μην ανησυχείς! Οι γιατροί όταν λένε μικρό μπορεί να εννοούν το οτιδήποτε στη δική τους γλώσσα! Όσο για τα φάρμακα βάλε ένα ringtone σαν την θεοπούλα για να τα θυμάσαι! :P Ο σίδηρος όπως είπε η Βασιλική είναι για σένα όχι για το μωρό.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Mια χαρά οικειότητα έχω Μελίνα μου να ρωτήσω απλά στη 2η εγκυμοσύνη που τα ξέρεις πάνω-κάτω το μόνο που σε νοιάζει είναι να είναι καλά το μωρό. Τις λεπτομέρειες τις αφήνεις... Τελικά όπως τα βλέπω εδώ το Α τεστ το είχα κάνει πέρυσι στις 18 εβδ κ 1 ημέρα. Σήμερα μου το έβγαζε 16 και 5 και δεν μπορούσε να κάνει τις μετρήσεις. Ποιος ξέρει...μπορεί να είναι και κορίτσι και να είναι πιο μικρούλι... :tongue:

Τζάμπα φόρτωσα δηλαδή με τον γιατρό σου, ε; :oops:

Αχ κοριτσάκια μου εξαφανίζομαι ξαφνικά... Λοιπόν κοιτάξτε οι πρωτομανούλες να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας. Πραγματικά η πρώτη δε συγκρίνεται με τη 2η. Δεν είναι το θέμα ότι δε θες να το ζήσεις και στη 2η, το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνεις να το ζήσεις.

Ειλικρινά σας μιλάω ξεχνάω ότι είμαι έγκυος τόσο φορτωμένη που είναι η μέρα. Τα καημένα τα 2α είναι αδικημένα από την κοιλιά. Γι'αυτό το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι καλά το μωράκι. Στο πρώτο ρωτάς "πόσους πόντους είναι, πόσα γραμμάρια, τι είναι τούτο, τι είναι το άλλο" και κοντεύεις να γίνεις γιατρός, στο 2ο σκέφτεσαι πόσο το παραμελείς χωρίς να θέλεις...

Το μπεμπάκι μου με τα δοντάκια σήμερα δεν είχε κοιμηθεί όλη μέρα καθόλου κι ήταν μες στην υπερένταση, όλη μέρα το κυνηγούσαμε που γύριζε σαν τη σβούρα και κλαούριζε. Πριν να πάω στο γιατρό τον πήρε λίγο ο ύπνος και ξύπνησε σχεδόν αμέσως με απαρηγόρητα κλάματα, να τσιρίζει από τον πόνο και να μην μπορείς να τον κάνεις καλά με τπτ...κι εγώ έπρεπε να φύγω να πάω να δω το άλλο μωράκι... Και δεν ήθελα να φύγω να αφήσω τον μικρούλη... Στο τσακ ήμουν να μην πάω στο γιατρό. Το καημένο το σποράκι το είχα σε 2η μοίρα. Γιαυτό σας λέω, χαρείτε τώρα την εγκυμοσύνη σας. Τώρα κοιμάται το μπεμπάκι μου αλλά πού και πού ξυπνάει με κλάματα και θέλει χαδάκια και παρηγοριά να ξανακοιμηθεί....

Μελίνα μου δεν πειράζει που φόρτωσες! Της εγκυμοσύνης είναι! Εγώ φορτώνω συνέχεια!!! Τόσο φόρτωμα ούτε μισθοφόρος! :lol:

Παιδιά νομίζω ότι μόλις τώρα έφαγα μια κλωτσιά!!! :lol: Μήπως το σποράκι διάβασε τη σκέψη μου??! Αχ πάω να ξαπλώσω μπας και φάω κι άλλη! Άντε να αρχίσει να κλωτσάει να μου θυμίζει ότι είναι εδώ!

νεκ, ποσο δικιο εχεις για τη 2η εγκυμοσυνη!!!και εγω οσα χαπια θυμαμαι περνω!!!και αν θυμηθω χαιδευω λιγο την κοιλιτσα πριν κοιμηθω

οντως κλωτσησε το μπεμπονι σου?? το δικο μου μεχρι τωρα μονο κλωτσιες τρωει απο τη χριστινα .....

αλλα που θα παει θα μεγαλωσει και αυτο , μαλλι με μαλλι θα πιαστουν

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα κορίτσια πήγα χθες γιατρό εγώ όλα καλά μια χαρά μου είπε το μωράκι μια χαρά το μόνο πρόβλημα είναι ότι ειχε σταυρωμένα τα πόδια συνέχεια και δεν μας άφησε να δούμε το φύλο :evil: Εγώ αγωνιούσα τόσο πολύ και αυτό δεν ήθελε να μάθω. Αχ βρε κορίτσια τι να κάνω τώρα μου λέτε ?? Και το επόμενο ραντεβού είναι στις 28/6 έχει ακόμα ένα μήνα μέχρι τότε !!! Πως θα αντέξω μέχρι τότε ??

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα κορίτσια πήγα χθες γιατρό εγώ όλα καλά μια χαρά μου είπε το μωράκι μια χαρά το μόνο πρόβλημα είναι ότι ειχε σταυρωμένα τα πόδια συνέχεια και δεν μας άφησε να δούμε το φύλο :evil: Εγώ αγωνιούσα τόσο πολύ και αυτό δεν ήθελε να μάθω. Αχ βρε κορίτσια τι να κάνω τώρα μου λέτε ?? Και το επόμενο ραντεβού είναι στις 28/6 έχει ακόμα ένα μήνα μέχρι τότε !!! Πως θα αντέξω μέχρι τότε ??

Κούλα μου αφού πας σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν πληρώνεις τόσο καιρό μπορείς, αν είναι να σκάσεις μέχρι τις 28 του μήνα, να πας σε μια κλινική για έναν υπέρηχο μόνο για το φύλο. Πόσο κάνει? Δε νομίζω να είναι ακριβός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...