Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

koritsia ti einai to sling????

Μάρσιπος είναι Xanthi. Μπες εδώ http://www.babywearing.gr/ να τα δεις.Εχει πολλά ήδη.Σου λεω πως χρησιμοποιείς το καθένα και διαλέγεις ποιο σε βολευει να πάρεις. Η κοπέλα είναι απίστευτα εξυπηρετική.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σε τοπικο μαγαζί την πήραμε Fire.Και εγώ στα πολυκαταστήματα δεν έβρισκα.

ναι γιατι στο Mothercare δεν ειχε, ηταν εντελως λεπτουλες

Μελινα το θηλαστρο ειναι για να βγαζεις γαλα απ το στηθος και

Ξανθη το sling ειναι κατι σαν το μαρσιπο για να χεις το μωρακι μαζι σου κ πανω σου,μπες στο babywearing και θα καταλαβεις

ναι γιατι στο Mothercare δεν ειχε, ηταν εντελως λεπτουλες

Μελινα το θηλαστρο ειναι για να βγαζεις γαλα απ το στηθος και

Ξανθη το sling ειναι κατι σαν το μαρσιπο για να χεις το μωρακι μαζι σου κ πανω σου,μπες στο babywearing και θα καταλαβεις

ναι το ξερω απλα αναρωτιεμαι ειναι χρησιμο εαν θηλαζεις?

Εμενα αποστειρωτη μου φερανε δωρο της chicco

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ναι το ξερω απλα αναρωτιεμαι ειναι χρησιμο εαν θηλαζεις?

Εμενα αποστειρωτη μου φερανε δωρο της chicco

πες οτι ολα πανε καλα και θηλαζεις αλλα ως ανθρωπος που εισαι σου την εχει βαρεσει και θες να πας μια βολτα αλλα ν αφησεις γαλα για το μωρο σου στο σπιτι στο ψυγειο να το ταισει καποιος με μπιμπερο..

Αυτη ειναι η πιο απλη περιπτωση που σου γραφω!

Διαφημίσεις

Νikx τι αποστειρωτη πηρες?

Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στον Nuk. Και τα μπιμπερό nuk τα πήρα όλα. Πήγα να πάρω τον avent αλλά είχε 140 ευρώ και το βρήκα τρελή υπερβολή. Διαβασα και αυτό http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_04.html

Το έχεις ψάξει καθόλου? Εχεις καταληξει κάπου?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

πες οτι ολα πανε καλα και θηλαζεις αλλα ως ανθρωπος που εισαι σου την εχει βαρεσει και θες να πας μια βολτα αλλα ν αφησεις γαλα για το μωρο σου στο σπιτι στο ψυγειο να το ταισει καποιος με μπιμπερο..

Κορίτσια τα μωρά δεν χορταίνουν πάντα με το γάλα της μαμας. Θέλει και συμπλήρωμα συνήθως.

Ενδοεπικοινωνία έχετε πάρει? Δεν έχω καταλήξει ακόμα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Μετά απο ψάξιμο κατέληξα στον Nuk. Και τα μπιμπερό nuk τα πήρα όλα. Πήγα να πάρω τον avent αλλά είχε 140 ευρώ και το βρήκα τρελή υπερβολή. Διαβασα και αυτό http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_04.html

Το έχεις ψάξει καθόλου? Εχεις καταληξει κάπου?

Ναι στον Αvent IQ

Θα προσπαθησω να μην δωσω καθολου ξενο γαλα

Ευχαριστω θα παρω ενα θηλαστρο τελικα, προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?

Καλη επιλογη Χριστινα και πολυ χρησιμο ποστ

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κορίτσια τα μωρά δεν χορταίνουν πάντα με το γάλα της μαμας. Θέλει και συμπλήρωμα συνήθως.

Ενδοεπικοινωνία έχετε πάρει? Δεν έχω καταλήξει ακόμα.

Σε αυτο δεν εχω καταληξει ακομα το σκεφτομαι, ειμαι αναμεσα σε απλη ενδοεπικοινωνια ή να εχει και καμερα? εγω για να ειμαι σιγουρη θα ηθελα αυτη με την καμερα αλλα ειναι ακριβη κοστιζει γυρω στα 250 με 300 €, μια φιλη μου ειπε οτι αγορασε μια απο το τζαμπο με ασπρομαυρη καμερα που κοστιζε 60 €

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω θα παρω ενα θηλαστρο τελικα, προτεινετε καποιο συγκεκριμενο?

Καλη επιλογη Χριστινα και πολυ χρησιμο ποστ

απ ολα οσα κυκλοφορουν νομιζω οτι οι περισσοτερες καταληγουν στο swing της medela, το πιο ακριβο αλλα ισως το καλυτερο

Μπορεις να νοικιασεις και νασοκομειακο, ψαξτο θα το χρειαστεις

Xristina εχω προσεξει οτι μπαινουμε στα ιδια site..:tongue::tongue::tongue:

αυτο το blog το χω ξεζουμισει

Χαχαχα!Ασε ρίχνω τρελό ψάξιμο συνέχεια για όλα.Πονάω κάπου και μπαίνω με τη μια να ψάξω να βρω παρόμοιες ιστορίες. Να αγοράσω πάλι τα ίδια.Το sling το έχω πάρει απο το καλοκαίρι. Καρότσι έψαχνα πάλι απο πολύ νωρίς. :oops:

Στο τέλος φοβάμαι μην κάνω αυτά που κοροιδεύω. Γίνει κακομαθημένο. :shock:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

και γω εριξα τρελλο ψαξιμο αλλα ευτυχως την ιδια μουρλα ειχε και ο αντρας μου οποτε δεν με θεωρησα υπερβολικα

αλλωστε το πρωτο μας νινι ειναι μωρε, να μη χαζαθουμε και λιγο???

ελπιζω οτι διαλεξα να βγει καλο και να μην εκανα πολλες περιττες αγορες!!

οσο για τα συμπτωματα και τους πονους που λες δεν το εκανα γιατι ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα και συγκρατηθηκα για να μη φρικαρω..

Το μονο που εψαξα αρκετα ηταν για την αμνιο

και γω εριξα τρελλο ψαξιμο αλλα ευτυχως την ιδια μουρλα ειχε και ο αντρας μου οποτε δεν με θεωρησα υπερβολικα

αλλωστε το πρωτο μας νινι ειναι μωρε, να μη χαζαθουμε και λιγο???

ελπιζω οτι διαλεξα να βγει καλο και να μην εκανα πολλες περιττες αγορες!!

οσο για τα συμπτωματα και τους πονους που λες δεν το εκανα γιατι ειμαι και λιγο φοβιτσιαρα και συγκρατηθηκα για να μη φρικαρω..

Το μονο που εψαξα αρκετα ηταν για την αμνιο

Γι'αυτο και εγώ επειδή έχω αρχίσει πλέον να φρικάρω τρελά θα αρχίσω να ψάχνω νυφικό και πράγματα για τον γάμο για να αρχίσω να ξεχνιέμαι.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...