Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το μωρό όμως δεν κλείνει ραντεβού ούτε προγραμματίζει...απο την στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου περιμένεις...όλα είναι πιθανά! Αν σπάσουν τα νερά τρεχάτε ποδαράκια μου!:tongue:

Αυτό σωστό.Εχώ διαβάσει στο parents πολλές περιπτώσεις που είχαν κανονίσει καισαρική και γέννησαν δυο- τρεις μέρες νωρίτερα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελένη μου καλύτερα να την φτιάξεις.στην περίπτωσή μας των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

χριστινάκι μην ανησυχείς.όσο πάει τα μωράκια μας κινούνται λιγότερο λόγω έλλειψης χώρου αλλά κλωτσάνε πιο δυνατά.κάνε καμιά δουλειά ή περπάτα και μετά ξάπλωσε καμιά ωρίτσα,δεν μπορεί θα χτυπήσει!το σημαντικότερο είναι να μην αγχώνεσαι!!!

ελένη μου καλύτερα να την φτιάξεις.στην περίπτωσή μας των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

χριστινάκι μην ανησυχείς.όσο πάει τα μωράκια μας κινούνται λιγότερο λόγω έλλειψης χώρου αλλά κλωτσάνε πιο δυνατά.κάνε καμιά δουλειά ή περπάτα και μετά ξάπλωσε καμιά ωρίτσα,δεν μπορεί θα χτυπήσει!το σημαντικότερο είναι να μην αγχώνεσαι!!!

Άσε Βασιλική ο άντρας μου μου φώναζε πριν. Τελικά μου λεει καλύτερα να μην κάθεσαι σπίτι γιατί όλο αυτό σκέφτεσαι. πηγαίνε λεει γραφείο ή για ψώνια. Που να πάω και για ψώνια με τόσα κιλα συν. Ξερει τι λεει.Τώρα δεν μπορώ να ξοδέψω. ;)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Ευχαριστώ Fire θα το δοκιμάσω.Αλλά πιστευω ότι όσο περνάει ο καιρός αγχώνομαι πολύ και μάλλον αυτο φταίει που δεν καταλαβαίνω το μωρό.Φαντάσου πόσες ώρες θα περνάω μετά πάνω απο την κούνια... :shock:

Νόμιζω διάβασα στον οκτώβρη οτι ψάχνεις ακόμα για μάρσιπο.βρηκες τελικά?

αν διαβασεις και παρακατω θα δεις οτι δεν ειχα γραψει sling αλλα swing και εννοουσα το θηλαστρο της medela, απλα η κλελια δεν ειχε διαβασει καλα

Και πως να διαβασει? ολες ξενυχτησμενες ειναι..

Ωστοσο ναι sling εχω ηδη βρει, τωρα παρηγγειλα και το θηλαστρο και ειμαι κομπλε

Μονο εξτρα στρωματακι για το πορτ μπεμπε συνεχιζω να προβληματιζομαι για το αν θα παρω..

Διαφημίσεις

αν διαβασεις και παρακατω θα δεις οτι δεν ειχα γραψει sling αλλα swing και εννοουσα το θηλαστρο της medela, απλα η κλελια δεν ειχε διαβασει καλα

Και πως να διαβασει? ολες ξενυχτησμενες ειναι..

Ωστοσο ναι sling εχω ηδη βρει, τωρα παρηγγειλα και το θηλαστρο και ειμαι κομπλε

Μονο εξτρα στρωματακι για το πορτ μπεμπε συνεχιζω να προβληματιζομαι για το αν θα παρω..

Και εγώ αυτό το θήλαστρο έχω. Μου το έδωσε η συνυφάδα μου και μου είπε ότι την βόλεψε πάρα πολύ. Πρέπει να διαβάσω τις οδηγίες.Το σάββατο περιμένω και τον αποστειρωτή να τον δοκιμάσω και αυτόν.Μας έλεγε ένας μπαμπάς χθες παιδιά να μην αφήσετε τελευταια στιγμή να δείτε πως δουλευει ο αποστειρωτής και πως φτιάχνουμε το γάλα. :D

Στρωματάκι δεν πήραμε εξτρά.Θα βάλω μια fleece κουβερτούλα απο κάτω που πήρα απο τα mothercare.Για να το σκεπάσουμε με αυτη δεν παίζει.Είναι λεπτή.

Sling απο που πήρες τελικα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Και εγώ αυτό το θήλαστρο έχω. Μου το έδωσε η συνυφάδα μου και μου είπε ότι την βόλεψε πάρα πολύ. Πρέπει να διαβάσω τις οδηγίες.Το σάββατο περιμένω και τον αποστειρωτή να τον δοκιμάσω και αυτόν.Μας έλεγε ένας μπαμπάς χθες παιδιά να μην αφήσετε τελευταια στιγμή να δείτε πως δουλευει ο αποστειρωτής και πως φτιάχνουμε το γάλα. :D

Στρωματάκι δεν πήραμε εξτρά.Θα βάλω μια fleece κουβερτούλα απο κάτω που πήρα απο τα mothercare.Για να το σκεπάσουμε με αυτη δεν παίζει.Είναι λεπτή.

Sling απο που πήρες τελικα?

ναι και σιχαινομαι να διαβαζω οδηγιες γμτ

πηρα απο το babywearing αλλα ο καλος μου παρηγγειλε ενα πιο σταθερο που θα βολεψει και τους 2 μας απ το ιντερνετ ergo καπως λεγεται..

αυτο με τη φλις κουβερτουλα καλο ακουγεται

κουβερτουλα για τον υπνο τι πηρατε??

ναι και σιχαινομαι να διαβαζω οδηγιες γμτ

πηρα απο το babywearing αλλα ο καλος μου παρηγγειλε ενα πιο σταθερο που θα βολεψει και τους 2 μας απ το ιντερνετ ergo καπως λεγεται..

αυτο με τη φλις κουβερτουλα καλο ακουγεται

κουβερτουλα για τον υπνο τι πηρατε??

Αντε βγάλε άκρη με τον ύπνο.Στα περιοδικά διαβάζω ότι δεν κάνει τον πρώτο καιρό να το σκεπάζεις με πάπλωμα.Στο μαγαζί που ψώνισα μου λεει η κοπέλα δεν υπάρχει φόβος αφου το μωρό δεν κουνιέται την ώρα που κοιμάται. Μάλλον θα του βάλω την βαμβακερή κουβερτούλα που πήραμε για να το φέρουμε απο το σπίτι στο μαιευτήριο.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_improvise.htm

δείτε αυτό το σαιντ.το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Βασιλική εγώ απο κει το πήρα.Το είχα γράψει και παλιότερα. Το έφτιαξα και όπως ήθελα. ;) έχει και το όνομα του παιδίου πάνω.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

ναι το παπλωμα σιγουρα δεν παιζει τον 1ο χρονο μου το παν πολλες μανουλες, οπως και το μαξιλαρι

τις βαμβακερες απο που τις πηρες?

εγω απ το Λητω αλλα ρε γμτ λιγο βαριες μου φαινονται..

Βασιλική εγώ απο κει το πήρα.Το είχα γράψει και παλιότερα. Το έφτιαξα και όπως ήθελα. ;) έχει και το όνομα του παιδίου πάνω.

κι εγω χριστινακι απο εκει το πηρα, ακουσα εσενα, και το εφτιαξα οπως ηθελα, μην αγχωνεσαι κι εγω χτες δεν το ενιωθα και κοντεψα να τρελαθω εφαγα 2 φρυγανιες με μελι και μια πορτοκαλαδα και τον ακουσα.

Τι θηλαστρο πηρατε? ειναι χρησιμο αυτο? δεν εχω ιδεα.

Εμενα μου εχουν πει τον πρωτο καιρο να μη βαζω παπλωμα μονο κουβερτουλα, βεβαια λενε η καλυτερη λυση ειναι ο υπνοσακος και λεω να παω να παρω εναν για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο, δεν ξερω κοριτσια αλλα φοβαμαι πολυ.

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ναι το παπλωμα σιγουρα δεν παιζει τον 1ο χρονο μου το παν πολλες μανουλες, οπως και το μαξιλαρι

τις βαμβακερες απο που τις πηρες?

εγω απ το Λητω αλλα ρε γμτ λιγο βαριες μου φαινονται..

σε τοπικο μαγαζί την πήραμε Fire.Και εγώ στα πολυκαταστήματα δεν έβρισκα.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...