Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!! Για να δούμε σήμερα Παρασκευή θα γεννήσει η Κόυλα???:tongue: Φρόσσω δεν σε διέγραψα μόνο εσένα, τους διέγραψα όοοοολους και το fb!!! Δεν θέλω να έχω fb προς το παρόν, κάποια στιγμή θα ξανακάνω καινούριο! Τι εννοείς θα γεννήσω με ραντεβού?? Στις 17 δηλαδή που είναι προγραμματοσμένο? Όχιιιιι δεν θα την αντέξω άλλο αυτήν την αναμονή!!!! Κάτσε φιλενάδα αύριο μπαίνω στον μήνα μου!!! Λοιπόν, θα πάω το αυτοκίνητο του κουμπάρου μου στο συνεργείο και επιστρέφω!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

4. Dimitra83 - 3/11 Koριτσάκι (γέννησε 28/10/10 - 3800 γρ - 39 εβδ & 1μέρες, Γερμανια)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

4. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

5. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

6. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

7. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

8. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

9. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

10. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

12. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

13. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

15. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

16. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

Στην λίστα έχω ανέβει στην 8η θέση! Παρεπιπτώντος, το 8 είναι ο τυχερός μου αριθμός!

MbGIp1.png

Μπήκα κι ευχήθηκα για τη Δημητρούλα!! Είδατε τελικά τι κάνουν οι σκάλες??? :lol:

Eγώ πάντως δε γεννάω με τίποτα! Με βλέπω με ραντεβού πάλι...

Πόνους δεν έχω. Κάνω συσπάσεις συνέχεια αλλά χωρίς πόνο. Έχω όμως ακόμα εκκρεμότητες οπότε η μπουμπού λέει να ακούσει τη μαμά της και να μην κάνει την έκπληξη. Μάλλον θα φάω όλο το μήνα.

Πάντως κι εγώ φοβάμαι Κούλα και δεν είχα και δύσκολη γέννα. Αλλά κάθε γέννα είναι διαφορετική... Είμαι θετική απλά έχω λίγη αγωνία που ξέρω ότι θα κορυφωθεί την παραμονή του ραντεβού αν δεν μου κάνει καμιά έκπληξη ωστόσο η μικρή!

Τα ίδια έλεγε και η Δήμητρα, οτι δεν θα γεννήσει με τίποτα!!! Δοκιμάζουμε τις σκάλες λοιπόν απο δω και στο εξής!!!!

MbGIp1.png

Καλημέρα κι απο εμενα, απο ότι βλέπω στη λίστα εχουμε μια γεννα ανα 2 ημέρες, λετε αύριο να παρει σειρά κάποια?

Φρόσω κανε και για μένα μια προβλεψη, αν και με βλέπω να εχω μια απάντηση την παρασκευη που θα παω στο γιατρο.

Δεν ξερω κοριτσια μια θελω να γεννησω τωρα, να κρατησω το μωρο μου αγκαλια και απο την αλλη λεω οτι μην εισαι εγωιστρια Μελινα, στην ωρα του να ερθει, αναμεικτα συναισθηματα εχω. Παντως πονους ή συσπασεις δεν εχω καθολου μα καθολου αφου εχω αρχισει κι αναρωτιεμαι μηπως είμαι χαζη και δεν τις καταλαβαινω?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

πληθαίνουμε βλέπω!ήταν να μη γίνει η αρχή!!!

να σου ζήσει Δημητρούλα η κορούλα σου!!!3800!ολόκληρο θηρίο!να έιναι πάντα γερή και να μην ταλαιπωρεί πολύ τη μαμά της!ποιός στη χάρη σας με τα τρία παιδάκια από εδώ και πέρα.εύχομαι κάθε ευτυχία για όλη την οικογένεια!

άντε κούλα νομίζω σήμερα είναι η σειρά σου!!

Διαφημίσεις

Αύριο μπαίνω στον μήνα μου:shock: μήπως να ετοιμάσω την τσάντα για το μαιευτήριο???:confused:

Αφού θα γεννήσεις προγραμματισμένα βρε Ελενάκι τι ανησυχείς?

Εγώ με βλέπω αντί για το μαιευτήριο να καταλήγω στο δαφνί.Χθες το βράδυ έκανα πάλι εμετό και επίσης έχω απο το βράδυ να νιώσει το μωρό.Εφαγα και μερέντα αλλά τίποτα.Χαιδευω την κοιλιά αλλά τίποτα. Εκτός αν κουνιέται λίγο και δεν παίρνω χαμπαρι. :oops:

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Εγώ με βλέπω αντί για το μαιευτήριο να καταλήγω στο δαφνί.Χθες το βράδυ έκανα πάλι εμετό και επίσης έχω απο το βράδυ να νιώσει το μωρό.Εφαγα και μερέντα αλλά τίποτα.Χαιδευω την κοιλιά αλλά τίποτα. Εκτός αν κουνιέται λίγο και δεν παίρνω χαμπαρι. :oops:

ποτέ δεν επιασε η μερεντα και η σοκολατα σε μενα

γλυκος χυμος -πορτοκαλι κυριως-,ξαπλα και τα ποδια πανω σε μαξιλαρι

μου το πε ο γιατρος και πιανει παντα!!!

Το μωρό όμως δεν κλείνει ραντεβού ούτε προγραμματίζει...απο την στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου περιμένεις...όλα είναι πιθανά! Αν σπάσουν τα νερά τρεχάτε ποδαράκια μου!:tongue:

MbGIp1.png

ποτέ δεν επιασε η μερεντα και η σοκολατα σε μενα

γλυκος χυμος -πορτοκαλι κυριως-,ξαπλα και τα ποδια πανω σε μαξιλαρι

μου το πε ο γιατρος και πιανει παντα!!!

Ευχαριστώ Fire θα το δοκιμάσω.Αλλά πιστευω ότι όσο περνάει ο καιρός αγχώνομαι πολύ και μάλλον αυτο φταίει που δεν καταλαβαίνω το μωρό.Φαντάσου πόσες ώρες θα περνάω μετά πάνω απο την κούνια... :shock:

Νόμιζω διάβασα στον οκτώβρη οτι ψάχνεις ακόμα για μάρσιπο.βρηκες τελικά?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...