Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλή σας μέρα

Εγώ από χθες το απόγευμα είχα συνέχεια πόνους με σύσπάσεις και ένιωθα έντονο βάρος κάτω από τις 4 το απόγευμα πήγα μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα. Ητάν ανακατωμένες μια 10λεπτες μετά ανά 15λεπτο μετα ανά 5λεπτο μετα 30 λεπτες και ξανά 10λεπτες. Για αυτό δεν πήγα νοσοκομείο.

Σήμερα είμαι καλύτερα για να δούμε μέχρι το απόγευμα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα,καλημέρα!σήμερα λέει να φθινοπωριάσει...αν και μέχρι το μεσημέρι μπορεί και να βγάλει εναν ήλιο λες και είναι Αύγουστος...για να δούμε...

δήμητρα βλέπω το έχεις ρίξει σε όλα τα γιατροσόφια αλλά τίποτα.μάλλον η μικρή θα έχει πιο πολύ γινάτι από τα αδέλφια της!υπόμονη κοπέλα μου!ελπίζω σήμερα να είναι η μεγάλη μέρα!

κούλα και εγώ είχα μια φορά τέτοιες ακανόνιστες συσπάσεις αλλά σε πολύ κοντινά διαστήματα,μάλλον εμένα οφείλονταν στην κούραση.δεν σε βλέπω να πηγαίνεις πολύ ακόμα.μάλλον η προβλεψή σου για παρασκευή τείνει να βγεί αληθινή!αντε με το καλό!

νεκταρία μου έχεις δίκιο τόσο για το συμπαθητικό νεύρο,όσο και για την εμπέδωση.στο τρίτο παιδί θα σου δώσουν και πτυχίο!!!

χριστινάκι μια χαρά τα νέα,μπράβο κούκλα!δεν σου είπε τίποτα για το πότε υπολογίζει να γεννήσεις?

Καλημέρα κορίτσια εγώ προσπαθώ να ακούσω το μωρό δεν το νιώθω να κουνιέτε γμτ

σκούντα το λίγο με το χέρι σου 2-3 φορές και θα δεις που θα ξυπνήσει και θα κουνηθεί.τώρα απλά κοιμάται!

ξανα καλημερα, τωρα σηκωθηκα και αυτο με τα χιλια ζορια, μας εχει η πεθερα μου σημερα το τραπεζι.

Φροσω κανε αυτο που λεει η βασιλικη πιανει ή φαε καμια σοκολατα και αυτο πιανει...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, έχω ξυπνήσει απο νωρίς σήμερα αλλά είχαμε επισκέψεις τον κουμπάρο μας. Την νύχτα μαρτύρησα πάλι, κάθε φορά που σηκωνόμουν απο το κρεββάτι τα κόκκαλα μου κάνανε ''κρακ'' στην λεκάνη :confused:! nikx ωραία, μια χαρά τα νέα σου και ο μπέμπης σούπερ! Φρόσσω, φάε σοκολάτα, δεν νομίζω να μην κουνηθεί! Κούλα ετοιμάζεσαι σιγά-σιγά, είναι λογικό! mikio και εσύ δεν αργείς και πολύ!:tongue: Εμένα μια χαρά κουνιότανε σήμερα έκανε παρέλαση!

MbGIp1.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

7. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

16. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

17. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Ti egine kale; oles gia parelasi simera; :) emeis irthame ligo sta petherika giati pleon thelw ta sk na menoume spiti!

Vasiliki rwtisa an exei katevei to mwro kai mou eipan prepei na me dei apo katw!den kserw an tha me dei to savvato giati

tha paw spiti tou! Pantws niwthw sunexeia na kounaei to kefali tou kai me ponaei!anupomonei na vgei... :)

Frosw to diko mou oute me sokolata den kounietai! Alla ontws an to xaidepseis kai tou peis kounisou pianei! :)

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

χαθηκαμε ολες σημερα, και εμενα ο μπεμπης σημερα ειναι πολυ ησυχος ανησυχω πολυ κουνιεται πολυ λιγο ενω τις αλλες μερες κανει παρτυ,

τωρα θα παμε μια βολτα για καφε με τον αντρουλη μου τα λεμε αργοτερα κουκλες

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

ΓΕΝΝΗΣΕ.........Η ΔΗΜΗΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΣΤΙΣ 19.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑΡΑ ΤΗΣ 3.800 ΓΡ. ΚΑΙ 53 ΕΚ.!!! ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ 4 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!! ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΛΑ ΕΙΠΕ Η ΦΡΟΣΣΩ ΟΤΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ''ΟΧΙ'' ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΣΣΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!!!ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ''ΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ''!!!!!

MbGIp1.png

Γεια σας κορίτσια

Κουραστική μέρα ήταν σήμερα.

Πήγαμε παρέλαση με τον άντρα μου και τον μικρό έγινε 12:30 να έρθουμε σπίτι τάισα τον μικρό και μετά πήγαμε στην πεθερά για φαγητό. 3:00 ήρθαμε σπίτι ο μικρός ήταν μες την κούραση ευτυχώς κοιμήθηκε αμέσως και ξάπλωσα και εγώ 1,5 ώρα και ξεκουράστηκα.

Σήμερα πονάκια και συσπάσεις πολύ πολύ λιγα. Λέτε να έρθουν μαζεμένα όλα αύριο ??? Θα δούμε. Απόψέ λείπει και ο άντρας μου πήγε δουλειά αύριο θα έρθει σπίτι και ελπίζω μην με πιασουν απόψε πονοι

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Δήμητρα να σου ζήσει η κορούλα σου και να την χαίρεσε !!!

Πολύ χαίρομαι πληθαίνουν οι γεννήσεις άντε σιγά σιγά παίρνουμε σειρά !!!

Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι επειδή έχω περάσει πάρα πολλούς πόνους και είχα μια πάρα μα πάρα πολύ δυσκολη γέννα 12 ώρες φοβάμαι πάρα πολύ αυτή την φορά. Τουλάχιστον την πρώτη φορα δεν είχα ιδέα τώρα ομως ..... :( αχ να γεννήσω και αυτή την φορά να πανε όλα καλά να περάσει εκείνη η μέρα ..... και ελπίζω αυτή την φορά να κρατήσει λιγότερες ώρες και να είναι και πιο εύκολη !!

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...