Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια εφαγα μια ψαροσουπα κ στο καπακι ηπια κ μια πορτοκαλαδα πιο μετα θα κτυπισω κ κανενα αλλο φαγακι εχουμε αρακα με πατατουλες κ καροτακια θα βαλω κ τυρακι ταρατσα θα την κανουμε

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

το ΄πα και το ΄κανα, ερχεται η παραγγελια, το ειχα πεθυμησει

Πέτα κανένα και απο δω καλέ! Κοντά είμαστε και με τον αέρα που έχει μια χαρά θα μου έρθει μπαλκονάτο!!!!

MbGIp1.png

μολις αλεβηκα 348 σκαλες κ ηρθα!ειμαι ετοιμη να ξεραθω!κ τις ανεβαινα κ γρηγορα!δε ξερω ποσες φορες ανεβηκα ως τον τριτο!ελεοοοοοος!κ αλλες 100 + που ανεβηκα το πρωι!θα κανω και διαδρομο σε λιγο!θα γεννησω που να σκασει το συμπαν!!!

Holy Diver

χαχαχαχαχαχαχα Φρόσσω πολύ γέλιο έκανα! Δήμητρα χαρά στο κουράγιο σου ρε φιλενάδα! εγω ούτε 1 όροφο δεν μπορώ να ανέβω και μένω στον 4ο! Ευτυχώς που υπάρχει το ασανσέρ! Αν ανέβω με την σκάλα θα είμαι κάπως έτσι :shock::|:evil::roll::confused: χαχαχαχχα! Έτσι και γίνει διακοπή, αν είμαι έξω θα μείνω στο δρόμο, δεν το συζητώ! Τί να έγινε με την nikx? Δεν έχουμε κανένα νέο!

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια γύρισα! Μεχρι ιασω φτάσαμε στον γιατρο δεν καταφεραμε να πάμε γιατί έριχνε καρέκλες και τραπέζια. :tongue:

Εκανα υπέρηχο και ο μπέμπης είναι 3000γρ. Στην αρχή μας τρόμαξε γιατί το έβγαζε η μουρλη λιγότερο και απο την προηγούμενη φορά. Γλίτωσε στο τσακ το βρίσιμο.

Όλα είναι φυσιολογικά μου είπαν αλλά οι αναγούλες και οι εμετοί συνεχίζονται. Μπορεί και να προετοιμάζεται ο οργανισμός για να γεννήσω μου είπε αυτή στον υπέρηχο. Τον γιατρό θα τον δω το σάββατο. Αυτά τα νέα μου.

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Έχω κάνει απίστευτο γέλιο με το "τάμα" και με τη στάση "σκυλάκι" για να εμπεδωθεί το μωρό και με εσένα Δήμητρα που κάνεις δρομολόγια μπας και γεννήσεις!

Άσε ρε μη σου βγει αντιδραστικό το παιδί!! Καλά λέει η Φρόσω! 28η Οκτωβρίου θα το κάνεις να σου λέει συνέχεια όχι?? :lol:

Πάντως κορίτσια εμένα το 1ο μου ενώ έκανα απίστευτα χλμ 5 την ημέρα να φανταστείτε γρήγορο περπάτημα δεν εμπεδώθηκε παρά μόνο την ώρα του τοκετού.

Από πόνους στη λεκάνη άλλο τπτ... αλλά μια εβδομάδα έμεινε! Ούτε μία για την ακρίβεια...πάει η Τετάρτη.

Όσο για τις σκάλες...εγώ για να ανέβω τους 2 ορόφους κάνω 2 στάσεις... Δήμητρα είσαι κορυφή παιδί μου, εγώ ένα μισάωρο θα το έτρωγα μες στο νερό! :lol:

Κοριτσάκια γύρισα! Μεχρι ιασω φτάσαμε στον γιατρο δεν καταφεραμε να πάμε γιατί έριχνε καρέκλες και τραπέζια. :tongue:

Εκανα υπέρηχο και ο μπέμπης είναι 3000γρ. Στην αρχή μας τρόμαξε γιατί το έβγαζε η μουρλη λιγότερο και απο την προηγούμενη φορά. Γλίτωσε στο τσακ το βρίσιμο.

Όλα είναι φυσιολογικά μου είπαν αλλά οι αναγούλες και οι εμετοί συνεχίζονται. Μπορεί και να προετοιμάζεται ο οργανισμός για να γεννήσω μου είπε αυτή στον υπέρηχο. Τον γιατρό θα τον δω το σάββατο. Αυτά τα νέα μου.

To μωράκι σου πιέζει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα κι εκεί οφείλονται οι εμετοί. (γιατρός έχω γίνει με τόσο διάβασμα!) Μην ανησυχείς! ;) Κατά τα άλλα σούπερ ο μπέμπης!! Να του πεις να σταματήσει να σε πιέζει όμως εκεί, δε λέει να γεννάς και να κάνεις εμετούς!

μολις αλεβηκα 348 σκαλες κ ηρθα!ειμαι ετοιμη να ξεραθω!κ τις ανεβαινα κ γρηγορα!δε ξερω ποσες φορες ανεβηκα ως τον τριτο!ελεοοοοοος!κ αλλες 100 + που ανεβηκα το πρωι!θα κανω και διαδρομο σε λιγο!θα γεννησω που να σκασει το συμπαν!!!

Το παιδί θα βγει mountain runner.... Ανέβα - κατέβα

DZLjp2.png

Μετά από 16 υπέροχους μήνες, αποθηλάσαμε.

3r0ap2.pngLVTCp2.png

Καλημερα κοριτσια, ελπιζω να εχουμε κι αλλα καλα νεα σημερα, Δημητρουλα η σειρα σου ειπαμε,

nikx μπαβο κοπελα ολα καλα και ο μπεμπης μια χαρα, χαιρομαι πολυ, μπορει να εχει δικιο η mikio μου ακουγεται λογικο, υπομονη εως το σαββατο λοιπον,

κοριτσια μου φαινεται οτι παω να ξαπλωσω παλι το επιβαλλει και ο καιρος, τα λεμε μετα

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...