Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Cafe Νοέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ωρες ωρες φοβαμαι να κοιμηθω . φοβαμαι μηπως μ σπασουν τα νερα και δεν το καταλαβω κοιμαμαι και βαρια παναθεμαμε .

παντως αναρωτιεμαι το δικο μου ποτε κοιμαται εχθες μεχρι της 2 τ βραδυ ηταν περαδωθε τι στο καλο παρτυ κανει . και μετα μ το πρωινο ξυπνημα τσουπ ξεκιναμε6 η ωρα το πρωι μα καθε μερα την ιδια ωρα . σαν να με λεει σηκω μαρη γαιδουρα να ξυπνησεις τον μπαμπα μου . αφου με ξυπναει ο μικρος και μετα απο 10 λεπτα πρεπει ν ξυπνησω τον αντρα μου . μπελα που βρηκα ιδιος ο πατερας του ουφ . στο τελος τον βλεπω ν μ βγενει μετα της 22 επειδη την εχει καλοβρει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Dimitra83

1914

• kisha

1349

• elenikaram

1120

• Ladycat

1099

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πππωπωπω μου εμειναν 25 μερες παναγια μου μου τπτ δεν ειναι . μην με βρησετε αλλα δεν σκεφτωμαι την γεννα τοσο οσο τα ραμματα . γιατι μου καρφωθηκε ετσι δεν ξερω ειμαι και λιγο φοβητσιαρα

mou ferane to sabbato to karotsi mou tin kalathouna kai to kathisma autokinitou kai koritsia kano boltes mesa sto spiti me to karotsi einai teleioooo kai simera perimeno na mou feroun to krebataki kai tin syrtariera kai tin proika ante 5 i ora eipe alla afantos...... exo trellathei perimeno pos kai pos.....:D:D:D:D

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

Διαφημίσεις

mou ferane to sabbato to karotsi mou tin kalathouna kai to kathisma autokinitou kai koritsia kano boltes mesa sto spiti me to karotsi einai teleioooo kai simera perimeno na mou feroun to krebataki kai tin syrtariera kai tin proika ante 5 i ora eipe alla afantos...... exo trellathei perimeno pos kai pos.....:D:D:D:D

καλως να τα δεχτεις!

ολες περασαμε απ αυτη τη φαση με τις βολτες μες το σπιτι

με τον ιδιοκτητη τι εγινε? σας αφησε στην ησυχια σας?

nikx όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς, περιμένουμε νέα σου! Το πολύ-πολύ να γεννήσεις βρε, στον μήνα σου είσαι!:tongue:xanthi με γεια τα πραγματάκια σας! Άντε καλές βόλτες και με...το καρότσι γεμάτο!

MbGIp1.png

euxaritw koritsia euxomai kai se sas to idio.... o idioktitis nai eipe pos otan tha poulithei to spiti meta apo 6 mines tha fugoume ektos kai an autos pou tha to agorasei to thelei gia enoikio kai parameinoume emeis oso theloume .....epitelous ama thelei kiolas den katalabe kala.... koritsia na rwtiso kati eseis metrate tis bdomades sumgona me tin teleutaia periodo i opos to bgazei o yperixos????

c7bf85d6fb.png608c15f06b.png

σημερα αργησα αλλα μπηκα ουφ μεχρι τωρα κοιμομουν βρεχει κιολας β ρε κοριτσια αφηστε νε να ονειρυομαι οτι στην πητ θα σπασουν τα νερα κ θα παω να γεννησω δεν με πειραζει πιο πριν η πιο μετα αλλα μου αρεσει το νουμερο της ημερομηνιας

glitterfy-flpbk110035832823734.gif

lO1R0SO.jpglO1Rp2.png

Διαφημίσεις

nikx, ολα καλα να πανε κοπελα μου, η σκεψη μας μαζι σου, περιμενουμε νεα σου και μην ανησυχεις εαν θελει να βγει ο μπομπιρας ας βγει, τελειομηνος θα ειναι ετσι κι αλλιως,

xanthi, καλοριζικα τα πραγματακια σας, κι εμεις τα καναμε αυτα τις βολτες τα ξενυχτια στο δωματιο του μωρου σε καταλαβαινουμε...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Μελίνα και Κατερίνα να σας ζήσουν τα μωράκια σας !!!

Κοριτσια πήγα γιατρό σήμερα. Γινόταν το αδιαχώρητο λίγο κοντεψα να φύγω από τις 8 που ήταν το ραντεβού με είδε στις 12:30 !!!! :mad:

Δεν μου είπε κατι το ιδιαίτερο όλα καλά περιμένουμε να σπασουν νερά ή να με πιάσουν πόνοι!!!

Από την ώρα που ήρθα σπίτι είμαι χάλια. Δεν μπορω να σταθώ με σπρώχνει πολύ από κάτω νομίζω θα μου σπασουν τα νερά ή θα φύγει η μπέμπα χεχε και νιώθω και πονάκια περιόδου! Συσπάσεις τίποτα. Α και συνέχεια θέλω τουαλέτα όχι τσισα είναι φυσιολογικό αυτό :confused:

Οπόταν είμαι σπίτι και περιμένω αν προχωρήσει η κατάσταση που δεν το βλέπω θα πάω.

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

1. amela - 2/11 Αγοράκι (γέννησε 24/10/10 - 3170 γρ - 38 εβδ & 5μέρες)

2. kisha - 03/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 2860 γρ - 39 εβδ, Αγ.Λουκας)

3. Katerina11 - 11/11 Κοριτσάκι (γέννησε 26/10/10 - 3000 γρ - 37 εβδ & 5μέρες, Μητέρα)

1. kata κοριτσάκι ΠΗΤ: 1/11/2010

2. Dimitra83 κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

3. mikio κοριτσάκι ΠΗΤ: 3/11/2010

4. koullam κοριτσάκι ΠΗΤ: 4/11/2010

5. kikitsa κοριτσάκι ΠΗΤ: 8/11/2010

6. Fire αγοράκι ΠΗΤ: 12/11/2010

7. Rea_1971 κοριτσάκι ΠΗΤ: 14/11/2010

8. LadyCat --------ΠΗΤ: 15/11/2010

9. elenikaram κοριτσάκι ΠΗΤ: 17/11/2010

10. ΒΑΣΙΛΙΚΗ1 κοριτσάκι ΠΗΤ: 19/11/2010

11. trianmeli αγοράκι ΠΗΤ: 19/11/2010

12. maxi κοριτσάκι ΠΗΤ: 20/11/2010

13. nikx αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

14. popi1987 αγοράκι ΠΗΤ: 22/11/2010

15. katerina tselepi αγοράκι ΠΗΤ: 24/11/2010

16. mama gia prwth fora κοριτσάκι ΠΗΤ: 26/11/2010

17. XANTHI24 κοριτσάκι ΠΗΤ: 28/11/2010

MbGIp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...